No school tomorrow?

Mamma tvingar mig att stanna hemma imorrn...vi får väl se. Vi har ju ganska roliga lektioner imorrn så vi får se. Haha, jag är ofta i skolan när jag är sjuk för jag vill verkligen inte missa nånting! Har typ haft feber 2-3 ggr i skolan och lärare har bett mig att gå hem men jag har bara varat "nepp, jag vill inte missa nånting", jag tycker skolan är skitroligt, eller aa oftast, kanske inte alltid liksom! :') Rasterna är ju bäst!
Ikväll blir det Fångarna på fortet, kändisar möter sina barn, det kan nog bli ganska roligt. Klockan 20.00 på TV4 för er som också vill se, sen ska jag nog gå och lägga mig ganska tidigt så att jag pallar imorrn när jag ska till skolan!




Det ska snart komma någon från Lindas/Linas/Ninas matkasse (vet inte vad dom heter) som ska lämna över en kasse med mat som mamma har beställt från internet. Men hunden kommer bara börja skälla och dampa så jag hatar när folk kommer som jag inte känner när jag är ensam hemma!

Älskling


I love you more than words can say
You are my angel and I will always be there for you


Dagens outfit mm

Lägger upp dagens outfit och sen två bilder till.

Linne - Pac Sun
Jeans - Gina Tricot

Megasur, sådär har jag nu setat i en timme! (inte ironisk alls)


Gammal hemsida

Haha , jag kom på att jag hade en egen hemsida förut som handlade om min hund. Vad den heter tänker jag inte säga, står en massa muppigt. Men jag hade lagt ut två bilder på mig själv som jag tänkte lägga ut här, jag var alltså elva år då.


Jag & Sara, haha! =)

Puss

Polen, here we come?

Yeaah, min klass kanske ska åka till Polen, kanske inte världens coolaste ställe, men whatever! Vi får liksom åka utomlands...IGEN! Grymt! Dom trodde att det skulle bli den 19 okt - 23 okt. Den 10 sep ska jag också klippa mig!

Men iallafall, dagen har varit helt okej. Gick ju till skolan, hoppade över idrotten, sen var det hemkunskap och då bakade vi sockerkaka. Sen var det pasta carbonara till lunch och sen NO och sist SO, det va bara chill! :)
Förhoppningsvis så kommer min moppe imorrn så jag kan börja träna lite, Henke gav mig en liten snabb lektion idag! 


Det har blivit något fel på min kamera så det blir dåligt med bilder...


Förkyld

Har åkt på en jobbig förkylning och har grymt ont i halsen. Det var ju sista teoridagen idag och jag ska köra upp nästa söndag och sen är det dags att boka prov. Mår inge vidare nu så jag har bara slappat sen jag kom hem och kollat på film och lite tv. Halvsovit och lite såå...får se om jag pallar gå till skolan imorrn, mamma tvingar mig iallafall att skippa idrotten. Hörs!


Hade tråkigt och gjorde en s.k 'sammanfattningsbild' av min sommar i USA.


ᵇᵅᵇᵞ

Chattar med älskling nu, han spelar gitarr och jag kollar Criminal Minds, är apatrött också. Somnar snart i soffan, haha. Men det är reklam nu så jag passar på att blogga lite. Har också beställt en moppe som ska komma på tisdag! 
 
Suddig men whatever, hata mig inte nu älskling!

Sådär ser moppen ut!

Vad gör vi? Nu köööör vi

Hej Hallå!

Dagen var ganska tråkig, det gick iallafall bra att vara ledare, tur det. Efter skolan så åkte jag hem till Julia för att plugga, det gick också bra och efter det kollade vi på 'Vampyrer suger', ja, och den sög ju också. Rekommenderar den inte. Hm, jag käkade iallafall middag där och sen kom mamma och hämta mig, vi åkte och köpte godis i centrum och sen åkte vi hem. Sitter och kollar på CSI Miami just nu, ska upp ganska tidigt imorgon, jag och Julia ska ju på kursen och den är från 10.00 - 15.00 , gud så roligt. Sen ska hon sova hos mig eftersom att samma tider också gäller på söndag! Så det blir nice!

Mitt balla lag.

Måste ge en fet diss till det nya programmet 'Skånefruar' som börjar nån gång, don't care when men inom snar framtid antar jag. Kom med nåt nytt liksom.

Videoinlägg

Mitt första mobbade videoinlägg som jag gjorde tillsammans med Sara idag!

Skratta så mycket ni vill...det kan ju inte direkt bli en snyggare stillbild heller....

Bilder från idag





Lite bilder från idag. Snart kommer det ett mobbat videoinlägg, haha!


Bones

Kollar Bones nu på TV. Mår sådär, har haft bättre dagar, har lite huvudvärk å sådär. Imorrn är det ju Södertörnsspelen, är ju som sagt ledare för några i åttan och sjuan och så är det olika stationer som man ska göra. Får hoppas att mitt lag vinner, vet inte vad folket ens heter, haha, det är ju bra. Idag var det en ganska lugn dag, Thomas Sjöberg kom och snackade om gymnasieval i typ en timme, det var ganska tråkigt men det behövdes och på profiltiden kollade vi på bilder från Strasbourg som Maria hade tagit med sin kamera.

Snart är det CSI Miami, ska väl kolla på det och sen sova. Blir trött väldigt tidigt och det är väl skönt på ett sätt I guess. Och världens bästa pojkvän fyller år idag. Grattis älskling!

Haha, bilden togs i början av juli!

Dagens låt


La Roux - Bulletproof


Fångarna på fortet

Tänkte kolla på Fångarna på fortet ikväll som går på 4 klockan 20.00. Älskade att kolla på det när jag va liten men dom har ju spelat in nya avsnitt under sommaren! Ikväll är några handbollsspelare med! :') Mamma kommer hem snart och hon börjar bli sjuk hon med, vi ska äta soppa med toast tror jag. Har inget roligt att skriva .. ingenting händer i livet.

Haha, gammal.

Fick sluta tidigt

Wiho. Våran lärare fick feber och drog hem och hon fixade ingen vikarie så vi fick också dra! Skitnice. Började halv nio imorse med franska, ganska kul och sen hade vi 35 minuters lång rast, gjorde inget speciellt och sen var det träslöjd men då skulle man bara komma på något att göra till nästa vecka då vi ska dra igång och sen var det lunch! På fredag ska jag hem till Julia för vi ska plugga moppegrej för vi ska gå kursen den här helgen. På fredag i skolan är det också något som nu kallas för Södertörns-spelen. Lame. Det hette förbrödradagen förut, mycket bättre men dom var tvungna att ändra för att det var för manligt. HAHA! Men jag ska vara ledare för 7 & 8. Great. Men jag har Aymen från klassen så det gör inget! Börjar kvart i nio då och slutar runt halv tre så då åker jag direkt till Julia.

Imorrn är det vanliga lektioner I think. Vet inte direkt vad som händer efter, får väl se. Ska fortsätta kolla moppar nu. Puss

Kreta 09' , miss iiiit!

Tillbaks

Har inte orkat blogga alls. Trött. Andra skoldagen idag var helt okej. Vi har ju börjat med sex & samlevnad, inte så roligt men hellre det än lektioner. Vi fick läsa lite och snackade mest. Ikväll är det träning, köpte nya skor igår med mamma eftersom att mina andra börjar bli små och jag har fått två skavsår. Har nyss käkat pizza och ska snart kolla lite moppaaar. Pöss


KUL-helgen

Tjo. Igår var jag med Marre, vi hade ju inte träffats sen skolavslutningen. Vi hade det skitkul. Mmm, idag firar jag och älskling 5 månader! :') Ikväll ska jag sova hos Hanna för imorrn ska vi upp tidigt och åka till Huddingehallen. Alla Huddingelag ska till Enköping på typ träningsläger kan man säga. Men vi ska spela lite matcher, döma lite och sånt. Plus att det är träning ikväll, ska fortsätta packa nu. Puss





Moppeplugg

Julia kommer snart hit om typ fem minuter och vi ska plugga lite. Sen är det träning ikväll. Puss

Hemma!

Kääära bloggläsare! Nu är jag hemma, skitskönt. This is where I belong liksom. Jobbigt att säga hejdå till pappa igår men that's life, det är alltid svårt. Efter att ha suttit på planet i åtta timmar så hade jag väldigt ont i rumpan. Vi landade 25 minuter tidigare, mitt bagage kom typ efter 5 minuter så det var skönt! När jag var klar gick jag ut men då hade dom inte kommit än så jag satte mig ner och väntade och efter ca 5 minuter så kom min älskling och min kära mor. Blev skitglad när jag såg honom. Vi åkte hem, sen stannade han här tills klockan 9 på kvällen så han åkte hem för ca en timme sen. Vi satt lite vid datan, kollade film, jag sov i två timmar, stackarn hade tråkigt men lät mig sova. Gulligt! Han fick sin födelsedagspresent också och det var 4 t-shirtar, tuggummi, snickers och ett hjärta som jag hade gjort. Verkar som att han blev nöjd iallafall! :')

Ska snart sova, behöver det! Imorrn ska jag träffa älsklingen och sen lite senare dra vidare mot Alina!
Puss & Godnatt!

Älskling gör reklam för snickers, haha!

Zweden

Yippie yey, tjohej. Haha, imorrn aker jag tillbaks till Sverige. Planet gar 17.20 (amerikansk tid) och jag landar 07.15 (svensk tid), great. Da kommer alskling och mamma sta dar! :') Sitter pa pappas restaurang nu, ska val snart ata tror jag. Och det ar ju fredag den 13 idag men an har det inte hant nagot! Puss

Sara & jag for ett halvar sen .......... haha

Food

Sitter pa pappas restaurang och vantar pa mat. Farmor akte med mig till Danbury Mall, skitsnallt. Kopte lite fler saker! Orkar inte skriva. Sitter och chattar med min Marre!

iCarly

tja, sitter och kollar på icarly just nu. käkade pizza nyss och ska väl snart dra med hunden ut på en promenad. bloggar från itouchen nu och det går väldigt sakta haha. puss

WIH!

Wiiiiiiiih, skrev en grej till Paula Abdul pa twitter och hon svarade!
"@sierranthompson ohh hiii! it's such an honor to get a tweet from sweden! how do you say 'good night' in swedish? xoP" Jag ar helt hyperglad! For er som inte vet vem det ar sa har hon suttit som jury i Amerikanska Idol men hon slutade for nagra manader sen och ersattes av Ellen.


twitter

Follow me on twitter


ballt

tjena, skitnice, fick en ipod touch av farmor sa den bloggar jag fran nu. Jag och Kim akte till Danbury for att shoppa, hittade lite snygga grejer som jag visar senare. Ska kolla tv nu puss!

He is watching you...


Jobbig unge

Vi akte ju och kaka middag hos Jacks kompis Louis. Familjen kommer fran England och ar supersnalla men dom har en dotten som heter Emily som snart ska fylla 10 och hon va sjukt jobbig. "Sierra, let's play something..let's put makeup on each others face", ehh...no thank you", fick damp. Hon ville leka hela tiden, och sen skryta om att hon har en hotmail ?! Happ, kul for henne da. Sen bestamde sig Jack och Louis for att sova hos Jack och da ville Emily att jag skulle sova hos henne. Men som tur var sa horde hennes mamma det och sa sa hon, "Emily, she is 2 old for you", sa jag slapp prata, haha.

Sen akte vi hem och tog det lugnt, nu har killarna somnat och min latsasmamma har gatt och lagt sig. Pappa kollar TV och jag bloggar. Imorrn hander nog inget speciellt, jag och Kim ska aka till Danbury Fair Mall lite senare pa kvallen for att shoppa! Happyface.

Gammal bild fran November 09'

Trumbull

Igar runt tre sa akte vi till pappas kusin Lori som bor i Trumbull. Dar var det typ fest eller vad man ska saga, haha. Men jag trodde det skulle vara trakigt men det va typ 10 andra tonaringar dar som ocksa va 15 ar sa det va skitkul. Vi korde 'Manhunt' och spelade basket och pingis. Vid akte hem vid elva pa kvallen. Somnade ganska snabbt och vaknade for ca 2 timmar sen. Och om ca 1 timme ska vi till Jacks kompis och ata middag.
Puss!


Magazine covers

Grym som man ar sa har man varit med pa tidningars omslag, haha nej, men jag hade trakigt.

Gjorde reklam for vintern i Japan eller Kina, haha.


Jag och pojkvan gjorde ett tillsammans ;)

Har 2 till, men dom vill inte laddas upp. Forsoker imorrn! Ska sova nu, puss!

I know you care




Picnik

Pappa sa nyss att vi tydligen ska pa picnik imorrn, klockan tre. Sent tycker jag. Vet inte ens vilka vi ska till, pappa har typ bokat upp mig hela veckan kanns det som. Pa sondag ska vi ocksa nanstans och sa var det nagra saker nasta vecka ocksa. Men jag tror att det ska vara nagra i min alder dar imorrn iallafall, hoppas jag. Annars blir det dott. Juste, min balklanning som jag bestallde har kommit. Valdigt snygg tycker jag! Jag hade tur, den passar. Det ar svart med storlekar nar man bestaller fran internet. Nu ska jag bara stanna i min kroppsstorlek eftersom att det ar ca ett ar kvar tills skolbalen. Adios.


Jag & Maria


One week left

Nasta lordag aker jag hem, nice, fast jag kommer sakert sakna alla, men jag kommer formodligen tillbaks och firar jul for forsta gangen. Gjorde inte sa mycket idag, vaknade ganska sen, tjafsat med brorsan, liten mupp som sager; "I can beat you at anything, haha loser", mycket snallt. Han blev inte lika glad sen nar jag slog till honom i huvudet med hans plastsvard, moahaha.

Stadtanterna var har idag, sa vi satt ute pa altanen och kolla tv medans dom stada. Mitt rum blev riktigt rent, det sag ut som ett helvete innan. Ska duscha nu tror jag. Puss!


I can be your hero


Bacon pancakes

Yep, det var nagot nytt jag provade pa idag. Helt okej, hade hoppats pa att det skulle vara lite battre, men nu vet jag det till nasta gang. Det var da farmor som tog med mig ut, vi akte runt lite, stannade pa Leo's och kakade. Sen akte vi till Borders som ar en bokaffar, dom har lite allt mojligt, cd-skivor, pennor, u name it. Sa jag kopte en bok och JB's skiva My World 2.0, lite onodigt nar Spotify finns och sa, men jag kunde inte lata bli! 

Har suttit och blivit BFF's med mina moppebocker. Satt 2 timmar, kanns helt okej. Ganska mycket man ska kunna och komma ihag, men jag har ju Julia, sa nar jag kommer hem sa ska vi traffas en dag och plugga jarnet. Sen ska vi ga kursen som ar 28-29 augusti. 

Har pratat lite med alskling ocksa, vi satt i 45 minuter och babbla, det var ju ett tag sen. Ska snart sitta barnvakt at brorsan. Pappa jobbar och Kim ska ut med nagon kompis och ata middag. Puss!


MSN

Har suttit och snackat lite med Hanna pa msn. Ska snart till Edgewood och trana hoppas jag, maste ju eftersom att vi har sommartraning i handbollen som maste goras. Har pratat lite med mamma i telefon, har ocksa snackat med bade Hanna och Sara. Saknar dom grymt mycket. Puss!

Mina gullungar, Sara & Hanna!

Trakig dag

Har inte gjort nagot pa hela dagen, vaknade runt elva, satte pa tvn, fanns inget roligt gick ner till pappa och brorsan som brottades pa soffan. Suttit lite vid datan, lyssnat pa musik. Juste, hade inte sa manga latar pa Ipoden sa jag tankte att eftersom att jag anda inte har nagot att gora sa kunde jag fixa lite mer nu, men saklart sa rakar jag radera alla latar jag hade, sa jag fick be om lite latar fran folk pa msn. Klumpigt. Men jaja, har precis tagit en dusch, kollat lite pa America's got talent, dom har ju inga talanger. Ska snart lagga mig och lasa lite tror jag.
Saknar min alskling skitmycket! Nu har det gatt exakt en manad sen vi sist sags...2 veckor kvar <3
Puss

YESSSSSSSS

Sjukt glad, Bieber is coming 2 Sweden nan gang 2011 under sin world tour. Plus att det har kommit nagot nytt som heter Twieber som ar precis som Twitter fast bara for Bieber-lovers, haha :')
Kollar lite pa Las Vegas, ska val ga ut med deras hund snart, ar ensam hemma, skont!
Puss


<3


Pappas restaurang

Pappa vackte mig vid kvart over nio genom att skaka sangen och saga "wake up, wake up, wake up" , blir sa jakla irriterad och da sager han " why are u so cranky every morning?" , wonder why , vem vill bli vackt pa det viset?! Jaja, vi skulle ju aka och handla lite idag, det ska vi ocksa fast lite senare. Farmor skulle komma och ta hand om Jack idag och hon skulle komma vid 09.30 men nar klockan va 10.05 sa pappa att vi skulle aka till restaurangen for ingen hade nyckel. Jag fick panik for jag trodde att det hade hant farmor nagot, men nar vi sitter i bilen ringer Kim (latsasmamma) och berattar att farmor va pa hennes jobb, tydligen hade det hant nagon olycka pa motorvagen, sa vi slappte av brorsan dar och nu sitter jag pa restaurangen. Han tog med sig laptopen bara for att jag inte skulle ha trakigt, gulligt!

Shit, fick nyss veta att restaurangen har blivit ranade, sa polisen kommer typ nar som helst, fan ocksa! Jobbigt , vet inte vem det kan ha varit. Nu kommer dom, blir val forhord, haha skoja . Puss!


CT

Vi kom hem runt klockan 2, (klockan 8 i svensk tid), packade upp mina saker, tog en dusch och sen kollade jag lite pa tv. Ingen orkade laga mat sa det fick bli pizza! Ska snart ga och lagga mig, borjar bli lite trott. Imorrn ska jag och pappa aka och handla lite tuggummin och sant till kompisarna i Sverige.

Almost "home"

Nu ar vi i Pennsylvania, vi ska stanna sova har pa ett hotell inatt, sen blir det bil ca 4 timmar imorrn och forhoppningsvis kommer vi hem till Connecticut. Sen kanske jag och pappa aker till Edgewood och tranar lite pa kvallen. Nu kommer bilder!

Hotellet vi stannar pa inatt.

Gulligt



Not related at all...

Ska kolla baseboll nu, puss!


RSS 2.0