Hug me


Julklappar =)

Mina julklappar från älskling!

Två snygga posters som nu är på väggen så jag kan glo på honom på kvällarna, haha! Däremot blev dom inte direkt raka. Det va skitsvårt.

Skitfin sten!

Polkahjärtan! <3

Parfym, shower gel & body lotion!

Blev skitglad! :D

Vilket mästerverk ?!


Egoooo






Hehehehehe, bye.

Snart 2011

Yeah, snart säger vi inte 2010 längre! Vaknade halv tio imorse, skitskönt! Kollade på JVM igår mellan Sverige - Tjeckien, och vi vann ju såklart. Så ikväll möter dom Kanada, får väl se hur det går. Ska snart åka och möta upp John och sen ska vi handla lite. Måste hyra någon bra film också! =) Sen ska han få sina julklappar! ;)

Fin va?! :D Haha, målade på paint för jag hade tråkigt ^^

Nyår

Imorrn är det nyårsafton och då fyller Aunt Fran 102! (y)
Men jag ska vara med John och först ska jag möta upp honom i centrum för vi ska hyra film å handla lite godis & läsk. Och sen åker vi hem till mig och chillar lite, kollar filmen, käkar å så! :) That's the plans!

Home sweet home

Sååå, nu är jag hemma i Sverige! Efter en åttatimmars lång & tråkig flygresa! Fick byta plats å de gjorde inget för det satt ingen breve mig och jag fick megastort benutrymme, nice. Men vi fick sitta på planet i typ 45 minuter för dom hade inte lastat på allt bagage än och sen blev det nåt tekniskt fel i tornet, eller något. Jag sov iallafall 3-4 timmar så det gick ganska snabbt! Sen när jag skulle hämta bagaget fick vi vänta ytterliggare 20 minuter innan dom ens började komma. Mina var nånstans i mitten så det gick väl rätt så snabbt ändå!

Mamma jobbar och min låtsaspappa är med sin mamma och väljer ut en ny tv så jag är hos mormor! Ska strax duscha och sen försöka hålla mig vaken så länge som möjligt! Har fått mina julklappar från dom! Fick ett nytt täcke, precis som älskling eftersom att det är grymt skönt + en ny kudde.

Nästa gång jag ser sötnosen kommer hon vara skitstor, kommer förmodligen inte kunna bära henne längre! ;)

Namnsdag

Såg precis att jag har namnsdag, h3h3. Grattis till moi. För er muppar som inte vet så är det Nathalie och jag heter det i mellannamn.

Ny fb profilbild.

?!


Jag var väl ändå innanför ?!

Piss

Som sagt så mådde inte min låtsasmamma speciellt bra så vi blev tvungna att ringa 911 och få hit en ambulans så fort som möjligt. Så jäkla hemskt. Har nog aldrig gråtit så mycket förut. Hon var som en helt annan person, som en 5-åring var hon. Skitläskigt. Så ambulansen och polisen kom hit, roliga var att det var samma polis som var i huset igår när larmet gick. Men min pappa är med henne nu och jag vill vara kvar men inte ensam så farfar har kommit hit! Vet inte när pappa kommer tillbaka dåra :( Mår bara pissigt nu, sämsta dagen!


.

Höhö, får se om jag kommer hem imorrn. Det är tydligen väldigt körigt på flygplatsen. Hoppas på det bästa.
Pappa skulle ge mig much money ifall det händer nåt, får väl också bekanta mig med några randoms @ the airport, så man inte är alldeles för lost. Eller att dom byter gate, fail. Min låtsasmamma mår jättedåligt nu också antingen influensan eller matförgiftning. Pappa stannade hemma från jobbet också. Känner mig lite hjälplös.

I tid hoppas jag ?!

Bäst för SAS att planet inte är inställd eller försenat..just nu står det ingen på hemsidan iaf.

28 december

Pappa väckte mig imorse och sa att larmet på resturangen hade gått. Vafan då liksom. Så han skulle åka dit och möta upp poliserna. Men en anställd kille erbjöd sig att möta upp dom istället så han slapp. Men det visade sig typ att ingen hade gjort inbrott? Allt var kvar, så det var bra. Känns lite skumt, haha. Men iallafall så har vi åkt och köpt lite tuggummi och saker tills min hemresa som är imorgon! Snabbt det har gått! ;o
Chattar med min babe nu! :D Och så är det AMA på tv, fast repris dåra.
Ciao



Möpp


Filuren


Och med denna bild säger jag natti natti! ;)

Glömde...

Juste, glömde berätta en grej! Efter vi hade åkt och shoppat åkte vi ju till Kims föräldrar å hälsade på lite snabbt! Precis innan vi skulle gå går pappa ut för att sätta på bilen medans vi andra är kvar i huset. Strax därefter får Kim ett samtal och går ut och jag och min lillebror går strax bakom henne å så ber hon oss att vi ska sätta oss i bilen. Sen några minuter senare när hon har satt sig i bilen säger hon att larmet i huset har gått. Fan, var det första jag tänkte .. orkar inte ha inbrott! Jag visste att min kamera, data och alla mina andra dyra saker skulle vara borta. Så jäkla ledsen var jag, plus att Winnie var i buren och Jeter låg väl i soffan!
 Och deras larm är tydligen så hög som en siren, haha. Men polisen var iallafall påväg och vi var 45 minuter från huset så grannen erbjöd sig att att möta upp dom där. Poliserna skulle kolla så att ingen var i huset, och när dom kom dit så var dörren stängd men inte låst, men pappa sa att han hade glömt att låsa. Så dom stänger av larmet, Jeter brydde sig inte speciellt att nån kom in, men iallafall så visade sig att alla våra saker var kvar. Ingen hade varit i huset. Tack & lov! Vi vet inte vad som hade fått larmet att gå igång, kanske vinden? Nånting måste det ju ha varit iallafall. Aja, grymt glad över att min data var kvar, haha! Fast det kändes ändå läskigt att gå upp i trappan! Men nu är det bra!

Kollar lite på iCarly, finns inget annat kul...

More shopping

Vi åkte aldrig till det där shoppingcentret utan det fick bli det vanliga! =)
Var ju tvungen att utnyttja mina presentkort så det var lika bra! Blev ganska mycket den här gången!

(y)

Två tröjor med halvlånga ärmar från Hollister

Två t-shirtar från Hollister

Långärmad från Hollister

Tjocktröja från Hollister

Tre skjortor. Den högst upp till höger är från Hollister och dom andra två är från Abercrombie.

Och en ny plattång!

Det var allt! Imorrn ska vi åka till Costco för att köpa tuggummi och såna saker som mina goda vänner vill ha!


random




Let it snow, let it snow, let it snow


West Farms Mall

Tja! Klockan tre ska vi plocka upp Kim från jobbet och sen ska vi åka till ett annat shoppingcenter som jag aldrig varit i. Men det är lite mindre än det jag brukar vara i, men iallafall så ska vi möta upp Jacks bästa kompis familj. Sen ska vi käka middag tillsammans å så, måste byta tillbaka lite grejer! Ska kolla om jag kan hitta en plattång också, behöver en ny! Chattar med älskling nu, vi kommer att ses på nyårsafton, känns som att deet är så lång tid kvar! =( Insåg nu att jag var törstig, så nu drar jag ner och hämtar en Mountain Dew!
C'ya

Haha , gammal bild från förra året!


Godmorgon...typ

Tjo! Just nu ligger jag och sover så det här är det tidsinställt inlägg! Klockan är halv fem på morgonen nu hos oss! Snön ligger ju självklart kvar så min lillebror lär väl tvinga med mig ut lite senare idag! Annars är vi ju ganska instängda, det ska tydligen bli värre. Får kolla skräckis eller något. The haunting in Connecticut är ett en måste-film! Den är ju verklighetsbaserad och det riktiga huset ligger i Southington och enligt pappa är det bara ca 20 minuter härifrån. Freaky. Har redan sett den en gång men det var för typ ett år sen, skulle nog inte våga att kolla på den själv. Får tvinga älsklingen att kolla med mig så man har en axel att blunda på, haha!
Skriver igen när jag har vaknat! Puss!


!

Är så trött på min brorsa, orkar inte med honom längre, jobbiga unge. Jag har precis kommit upp på rummet efter att ha spelat något spel med min brorsa och min låtsasmamma. Var väl inte direkt jättekul men social var man! (y) Ska strax sova, så jag ska snart stänga av datan. Tror att jag ska kolla lite tv, det är en massa olika på som, CSI Miami, Sound of music & National Treasure ... vet inte vad jag ska kolla på! =)
Aja, godnatt!

John & Axel ,
bilden är tagen & redigerad av Alina!

Uttråkad

Har precis käkat middag, det fick bli tacosallad! Skitgott med italiensk dressing! Nu kollar jag på Bones och det kommer strax ett avsnitt. Pratar fortfarande med min älskling! Har lite huvudvärk så jag ska se om jag kan hitta någon huvudvärkstablett.

Håller på också att fixa lite med min iPod, ganska krångligt tycker jag att det är. Snöstormen har också blivit värre, det öser ner snö nu, får väl se om Kim kommer iväg till jobbet imorrn! Tar en bild imorrn och lägger upp på bloggen så får ni se hur mycket snö det är, det är alldeles för mörkt för att se nåt nu..

<3



nolifer.se

2010 börjar gå mot sitt slut, här är en sammanfattning av mitt 2010!


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Rest mycket , tror jag..


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga....

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Näe.


4. Dog någon som stod dig nära?
Inte vad jag vet..


5. Vilka länder besökte du?
Frankrike, Tyskland, Polen, Cypern & USA x 2


6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Nope


7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
20/3


8. Vad var din största framgång 2010?
Ingen aning


9. Största misstaget?
Secret...


10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ingen skada vad jag vet, men förkyld har man ju varit miljoner gånger, haha.

11. Bästa köpet?
Kläääder (y)

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Allt möjligt..


13. Gjorde någon dig riktigt glad?
Finns alltid nån som gör mig glad, mina vänner & min pojkvän!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Waka Waka & We no speak americano

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag tror att jag är gladare!


16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vet inte


17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit skitmat, haha

18. Hur tillbringar du julen?
Oftast i Sverige, men i år blev det i USA!

19. Blev du kär i år?
Ah, grymt kär i världens bästa kille!


20. Favoritprogram på TV?
CSI NY

21. Bästa boken du läste i år?
Glöm mig inte


22. Största musikaliska upptäckten?
September


24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Moppeböcker!


25. Något du önskade dig men inte fick?
Näe, inte när det gällde födelsedag!


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag var med min pojkvän och sen åkte vi in till holländska ambassaden för att kolla fotbolls VM!


27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Inte vad jag vet.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Muppig

29. Vad fick dig att må bra?
Allt möjligt!

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Min älskling!

31. Vem saknade du?
Pappa & familjen


32. De bästa nya människorna du träffade?
Har inte direkt träffat någon ny..

26 december

Har hunnit kolla på ytterligare två filmer! Men jag kommer inte ihåg vad dom heter :d
Det är det enda jag har gjort, sen har jag chattat lite med älskling och blivit tvungen att umgås med lillebror och hans kompis.
Snart kommer det lista på saker bara för att jag har tråkigt.


Avalon High

Kollar film nu, åkte ut och åt frukost med min låtsasmamma imorse, skitmysigt! Nu ligger jag och kollar på film, ska ju bli snöstorm snart, hoppas på det!

Min låtsasmamma till vänster och hennes syster till höger (:

Life is good

Älskar min nya iPod, så grymt bra! Jag fick ytterligare ett presentkort till abecrombie för $75 , grymt! Får dra mig till Danbury Mall igen då! ;)
Ska strax sova, är jättetrött eftersom att lillebror väckte mig halv sju imorse.........
Imorrn ska det tydligen bli snöstorm, hoppas verkligen på det eftersom det vore nice med vit jul (y) Så förmodligen blir vi lite halvt insnöade! Annars kommer jag nog inte göra så mycket, bara ta det lugnt dom sista dagarna.

Det har varit väääldigt kul att spendera julen här för det är en ganska stor skillnad! Alla ser verkligen fram emot julen här, man dekorar allt, man har en liten julgran i varje rum. Plus att folk är så jäkla trevliga här om man jämför med Sverige! Nej, men att få fira jul med pappa och familjen var kul! Kommer iallafall att göra om det!
Godnatt!

Julklappar!

Här är det jag fick!

Här är det som låg i julstrumpan!

En ny resväska, asbra!

Nagelkit (y)

En ny ipod!

Tillbehör!

En ipodhållare så man kan springa samtidigt!

Presentkort på Hollister för 100$ och sen presentkort på Wendy's ;)

Bieberkalender (y)

En liten basketkorg som man kan hänga på väggen!

Skitmysig tjocktröja!

Britney Spears parfym plus två krämer!

Det var så mycket julklappar att vi fick dela på dom och lägga under två granar! (y)




Yeah , typ det. Plus $200 och vi ska snart åka till Kims föräldrar så det blir mer julklappar!
Grymt! Puss!

Aunt Fran

Vi åkte ju till henne för att vi inte ser henne så ofta, och allt var bra med henne! Vi käkade på McDonalds också för att vi var grymt hungriga. Sen åkte vi hem efter typ två timmar! Nu har vi precis kommit hem, taggad inför imorn, yeah! (:

Imorn på morgonen kommer farmor, farfar och pappas brorsa hit för att öppna julklapparna, sen efter det åker jag, lillebror, pappa och min låtsasmamma till hennes föräldrar där dom kommer att vara plus hennes syster m. familj. Dom bor i en annan delstat så jag har inte sett dom på typ 2-3 år! Blir väl chill hos dom och sen åker vi hem på kvällen!

Chattar med älsklingen nu! Saknar honom :(

God Jul!

För er är det ju den 24, men hos mig är det fortfarande den 23, haha. Måste ändå vänta en dag extra. Ikväll åt vi på pappas restaurang, skitgott som vanligt.

Imorrn ska vi åka till Aunt Fran, hon fyller ju 102 på nyårsafton. Damn, imponerande. Men iallafall, detta kan ju vara hennes sista jul, det sa vi för några år sen också , men hon är fortfarande kvar! (y)
Måste tacka henne för pengarna jag fick, fick ju $100! Sen på kvällen blir det väl chill och sen på lördag öppnar vi julklapparna! Måste ju också låtsas att tomten finns för brorsans skull. Idag ljög jag om att jag och tomten är fett tighta och jag har träffat honom skitmånga gånger och om min lillebror inte är snäll mot mig så ringer jag honom å blablabla, skitkul, haha.

Ska strax sova, men jag kan iallafall sova ut hur länge jag vill imorrn! Nice. Winnie ligger bredvid nu och sover, mys! Puss!


shopping

Idag åkte jag med farmor till Danbury Mall, ett stort shoppingcenter som jag brukar åka till varje år!
Hittade inte så mycket, blev bara lite smågrejer! =) Ganska packat med folk eftersom att det är två dagar kvar till amerikansk jul..

Vita tröjan är från American Eagle och den blåa är från Hollister

Från JC Penney

Från JC Penney

Från Hot Topic

Och sen handlade jag lite andra julklappar, en till älskling och en till Marre!
Puss!


All by myself

Är fortfarande hemm själv. Fick inte så mycket gjort idag, har inte orkat. Bara legat och myst med båda hundarna, så nu sover båda två, skönt! Bara för att jag har tråkigt tänkte jag lägga in onödig fakta om mig själv (y)

- Jag är rädd för clowner & höjder
- Jag är inne på facebook & youtube varje dag
- Jag är ganska ointresserad av julen
- Jag kan vrida min högerarm nästan ett helt varv, men jag kan inte vrida min vänsterarm
- Jag hejar på AIK
- Jag har lätt att säga nej till saker
- Jag är rädd för att vara hemma själv i Sverige
- Jag har svårt att sitta still
- Jag älskar valpaaar
- Jag är släkt med två gamla presidenter
- Jag är rädd för småkryp, spindlar, ormar mm.
- Jag har världens bästa kille (det var ingen onödig fakta , ville bara lägga till det)
- Jag har världen bästa vänner Marre, Lollo, Sara, Hanna, Hanna mm!

Nej, nu kom jag inte på något mer..

Sötnosar!

22 december

Vaknade för några minuter sen, är ensam hemma, skönt! Brorsan är i skolan, låtsasmamma är på jobbet och pappa drog precis till restaurangen! Så jag har både Winnie och Jeter brevid mig i sängen! Ska strax duscha och hitta på något, om det nu finns något. Puss!


tired

Godmorgon/Godnatt!

Ska snart gå och lägga mig , klockan är ju kvart i två på natten! Har precis varit ute med Winnie, guud vad hon piper! På nätterna får hon ligga i buren eftersom att hon biter på kablar å förstör saker så hon piper hela tiden, tycker synd om henne men det borde jag inte göra! :/
Runt klockan sex åkte jag, lillebror och min låtsasmamma till pappas restaurang för dom hade julfest, gratis mat mm. Skitnice!
Min förkylning går ju aldrig över! Har varit snuvig nu i snart en vecka, blir ju skitjobbigt att sova på nätterna, man vaknar ju bara..

Yeahyeah, nu ska jag sova! Ska iallafall inte göra nånting imorrn tror jag, får väl se imorrn!
Puss!

Saknar dig! :(


Winnie

Vi kom hem för några timmar sen och gissa vem som stod vid dörren?! Jo, Winnie, deras nya hundvalp! Otroligt sööt, typ halvdog lite, haha. Dom fick hem den tidigare så vi fick ha henne på julafton, grymt bra!

Pennsylvania

Snart åker vi ner några delstater. Ville bara skriva något för jag hade tråkigt.....
Tjejerna spela finalen klockan fem, åh blir redan nervös nu, haha. Aja puss

Gammal haha

Grannfest

Snart är det grannfest, oh yeah. Ser inte typ alls fram emot det men what to do. Jag, pappa och lillebror åkte till restaurangen och käkade och sen åkte vi hem! Imorrn åker vi till Pennsylvania runt tio på morgonen sen kommer vi hem på tisdag, så jag tror inte att jag tar med datan , kanske men jag bloggar nog inte! =)

Imorrn möter Sverige Norge i EM-finalen! Får verkligen hoppas att dom vinner!


pictures





brother from another mother


love ya bro

HÄRLIGT SVERIGE!


Fyfan vad härligt!

Semifinal

Sverige möter just nu Rumänien i semifinal i EM! Hoppas verkligen att dom vinner. Semin sänds ju inte härifrån så jag följer det på aftonbladet istället!

Iron Man 2

Sitter och kollar på Iron Man 2 just nu, vaknade vid fyra imorse eftersom att jag somnade vid åtta på kvällen men jag somnade om så jag vaknade vid sex istället, insåg då att jag behövde gå på toa och jag antar att pappa hörde mig så han ropade på mig och han hade då somnat i soffan, så vi bestämde oss för att kolla på film!

Runt tio kommer farmor, vet inte vad vi ska göra. Ska be henne att ta med mig ut och gå och käka lunch, är skithungrig. Åt bara två pizzabitar igår! Sen ikväll är det grannfest haha, hos grannarna som bor framför oss, vet inte precis vilka som kommer dit men det blir väl treeeevligt.

Hahaha, hade tråkigt! :(


USA

Tjo everybody. Resan tog åtta långa tråkiga timmar, börjar bli van vid detta nu. Vi skulle ha lyft vid 10.40 men istället lyfte vi vid 11.50, kul liksom. Men det blev bra iallafall! Sen skulle man göra en passkontroll och då finns det två köer, ena kön är med alla nationaliteter och den andra är bara för amerikanska medborgare. Då är det bra att vara medborgare för då brukar det inte ta lika långt tid men idag hade jag fel. Den kön som jag stod i var skitlång och jag fick vänta i 40 minuter, pissigt. Trött var jag också, och sen var det över, gick ner och hämta bagaget och gick till pappa och farfar. Så från New Jersey till Connecticut brukar det ta ca 2 timmar , men idag tog det 4, trevligt va?! Bilköer i flera kilometer, lagom roligt. Men vi kom fram till slut och nu har vi precis käkat pizza och jag ska strax sova. Klockan är ju bara åtta här men jag är helt slut och mina ögonlock kommer snart att stängas av sig själva! Skriver mer imorrn! Puss

Should I stay or should I go?

Hmm, vi har blivit inbjudna till att åka och träna i Spanien, men shit vad dyrt, 8350 kr för en vecka. Får se, ska ju till pappa också så det blir ju ganska mycket pengar! :(



SKHLM

Tjaba.

Hade ju bara en lektion idag som började 12.50 så imorse åkte jag till John för att få lite hjälp med en sak. Sen tog vi det bara lugnt och sen blev det dags att åka till skolan. Efter lektionen skulle jag vänta på Lollo, Becka & Marre för dom repade på sin musikal, men jag slutade ju två så jag fick vänta på dom till halv fem. Pain! Aja, vad gör man inte? Haha. Sen åkte vi iallafall till Skärholmen för att handla julklappar, så vi mötte upp Toby och Marres pojkvän Jhullian! Vi gick runt lite, jag hittade det jag skulle till älskling, ska hitta lite mer när jag åker till pappa.

Men efter ett tag blev jag och Becka trötta så vi bestämde oss för att åka hem. På bussen kom jag på att Sverige spelade mot Ungern så jag halvsprang hem för att hinna se dom sista minutrarna och när jag sätter på tv:n leder dom med en boll, sadface. Men efter några minuter kommer dom ikapp och dom vinner med 5 bollar.Grymt, tack vare det är vi i semi så på lördag möter vi Rumänien!

Det är 2 dagar kvar! Har fortfarande halvpackat, men min bärbara ska med för pappa har fixat Wi-Fi i mitt rum, så slipper jag kopiera bokstäver varje gång jag ska skriva "å ä ö"! Yeahyeah, ska lyssna lite på musik nu och försöka hitta lite bra låtar!
Puss!




Sovmorgon? Ja tack!

Helt awesome, har sovmorgon imorrn till 12.50, å då börjar våran svenska lektion. Nice or what?!
Men klockan nio ska jag vara hos älskling för att chilla lite, så tar vi bussen till skolan tillsammans. Klockan sex idag hade mamma bokat tid hos naprapaten för min rygg, han som jag var hos bor på ovanför oss typ, så vi känner han och hans fru bra, så det kändes tryggt iallafall, haha. Men han va skitbra, så nu är jag bara lite öm! Får hoppas att det går över tills jag ska flyga, vore ju inte så skönt att sitta på ett flyg i 8 timmar med en rygg som gör ont! :/
Ska gå och lägga mig om en stund!
Puss

Svenska Hjältar galan 2010

Haha, jag börjar ju snart att grina. Skulle ha kollat på Ung & Bortskämd , men jag ångrade mig! Shit, så jäkla imponerande vad folk gör för att rädda vem som helst! Riktigt modigt!

Har iallafall snart packat klart. Puss!


Lucia

Yep, hade fortfarande ont i ryggen sen igår så jag hoppade över idrotten men jag satt och kollade! Efter det var det hemkunskap och vi åt kyckling, skitgott sen kom hela klassen upp dit för att fika. Halva våran klass har musik och halva har hk, så till våren kommer min grupp att ha musik. Efter det var lunch och sen skulle hela skolan åka till Tumba för att kolla på MD klassernas Luciatåg. Finfint. Så nu är jag hemma! Ska börja packa om en stund, eller lägga fram det jag ska ha med mig för om 4 dagar åker jag! Fyra fyra fyra fyra fyra! Awesome.

Fetchill! Imorrn är det bara vanliga lektioner, händer inte så mycket annars. Får se om jag kan träna bara! =)
Puss!

Min sötnos vid brasan! Ser ut som en kines, haha!

Sverige - Norge

Så jäkla kul att spela med damerna, och få annat motstånd. Visst, dom var ganska mycket större än oss men vi va mycket snabbare. Men det slutade oavgjort 23 - 23, ganska tufft var det för att vi var bara 2 avbytare och vi var 4 st 95:or, men det var skitkul! Gjorde däremot illa ryggen under matchen så nu har jag apont, får se hur det blir imorrn med idrotten. Kollade precis matchen mellan Sverige - Norge, fyfaaan vad bra vi var, ägde sönder totalt , tror det blev 24 -19!

Imorrn är det vanliga lektioner tills efter lunch då hela skolan drar till Tumba för att kolla på MD klassernas Luciatåg. Skönt att slippa lektioner iallafall!
Gonatt!

<3


Pepparkakor

Igår runt klockan tolv åkte jag hem till älskling för att baka pepparkakor, skitmysigt! :)
Vi skulle ha bakat lussebullar också men vi orkade inte, haha. Första plåten brände vi, men resten av alla blev bra! (y) Klockan sex tog jag en buss till centrum för jag skulle möta upp Lova och Alina för att vi skulle hem till Jasmina där hon hade en tjejmiddag. Alla tjejer från klassen var bjudna men vi var ca 7-8 som kom, sen kom det några av hennes kompisar också. Det var skitkul, plus att vi åt tacos! ;)

Idag runt halv tre ska min familj och Hannas familj åka och fika och sen har jag och Hanna blivit kallade till att spela en match med damerna i Tyresö, så vi åker direkt dit och matchen börjar halv sex tror jag, fast det är ju samling en timme innan. Lägger in lite bilder nu från när vi bakade igår!



Koncentrerad!




Världens finaste!

Idag fick vi sluta en timme tidigare för att våran SO lärare är i England! Och om man inte behövde göra nåt fick man dra hem, så när jag och John kom hem tog vi det lugnt och sen tog jag en massa bilder på honom! Ni kommer få se sen vad jag ska använda dom till! ;) Skitsmart! Blir idol lite senare, men det verkar som att våran tv har pajat, lyckat! Imorrn ska jag hem till John för då ska vi baka lussebullar och senare ska jag hem till Jasmina där det är tjejträff, med några tjejer från klassen och några av hennes kompisar! Blir säkert skitkul! Så uppdatering blir dålig imorrn!

Haha, gulle! Från våran "photoshoot" , haha!


school

tjaba, har bild just nu men jag har gjort klart mitt så jag har tråkigt. Tänkte passa på att bloggablogg från ipoden! vivideo har lunch kl 12 och efter det har ci svenska och so, sen slutar vi och då ska john följa med hem! sen blir det idol! puss

CSI Miami

Har pluggat stenhårt nu , så jag just nu sitter jag och kollar på CSI Miami, grymt bra fast jag föredrar New York istället! Nu är det bara 9 dagar kvar!! Vet inte vad jag ska skriva, bye! Sara sover hos mig imorrn också, nice.

Svenskan hoppas jag gick bra, även fast det inte kändes bra. Hm, ska strax plugga till provet imorrn, hoppas det går bra. Tog hem min grej på träslöjden också, så hann jag göra två hjärtan till pappa och farmor i julklapp!
Rubriken kom från ingenstans.

SkillarN


I LOVE YOU


Helt perfekt!


Och såååå , byter ni ut "her" och allt som har med tjejer å göra till "his" ;)
Puss!

Träning

Idag var det en helt okej skoldag, ganska lång och seg. Började med engelska, sen NO i två timmar, lunch, SO och sist franska. Efter det drog jag snabbt hem för träningen började klockan fem, alltså ganska mycket tidigare än vad den brukar göra men det var bara för att F96 skulle ha match, så jag, Sandra & Felicia stannade och kollade på den. Dom vann med 25-12 (y)

Är så sjukt trött, trodde nästan att jag skulle somna på träningen, ögonen ville bara stängas, men nu har jag duschat och ätit lite så det känns bättre! Yes, det är bara 10 dagar kvar tills jag åker till pappa! Kan inte vänta, längtar sjukt mycket! Fast kommer ju sakna alla liksom, men jag är bara borta i två veckor och kommer hem dagen innan nyårsafton!

Imorrn är det också en chilldag , har tre lektioner. Först franska, sen träslöjd, lunch och sist svenska. Då ska vi skriva en reflektion av en bok som heter Molnfri Bombnatt. Jag läste ut den för en månad sen så jag har glömt bort ganska mycket, men jag hoppas att det går bra! Sen ska jag bara hem och plugga till NO provet som är på torsdag, har säkert nämnt det också 432664 gånger.

Yeahyeah, puss!


Pumpin' up the party


Godnatt

Nu ska jag strax sova, är aptrött. Imorrn är skola som vanlig dåra, och sen på kvällen är det träning! Plus fys efter, hoppas man orkar, haha! =)
Gonatt!

Hahahah, freaak.

Hemkunskap

Just nu sitter jag och kollar på Ung & Bortskämd, skitkul! Vi hade hemkunskap imorse, och vi är bara 9 stycken i gruppen och det är bara folk från klassen så imorse bakade vi olika julgodis, tex lussebullar, pepparkakor, knäck mm. Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder! :)

Jasmine är glad!

Älskling fixar choklad! :)

Jasmine hade kastat mjöl på Lova.

Min grupp gjorde knäck och bakade pepparkakor! Jasmine & Sara E var i min grupp!

Söta Jasmina!

Jasmina dukar till alla!

Alla är nöjda (y)

Våran hårda (men goda) knäck, haha.

Puss!


@ älskling

Tja, nu sitter jag hos John. Vi har pluggat lite till NO provet som är på torsdag, chillat och lyssnat på musik. Ska typ hem om två timmar och då ska jag kolla på Ung & Bortskämd! Puss

Picture



Bild på det jag vill ha! ;)

Julklappar

Har så svårt att bestämma mig vad jag ska önska mig i julklapp, liksom pappa tvingade mig igår att säga för han sa att "alla vill ju se när ni öppnar julklappar", haha. Vad pinsamt liksom, hela släkten ska kolla på.
Jag vet bara 3 grejer än så länge.

- Pengar
- iPod touch (min andra är dålig)
- en tjocktröja från hollister


Lyyyycklig

Asså ååh, jag är så himla glad och lycklig. Vet inte varför, känner mig helt hyper bara. Jag har världens bästa pojkvän som ingen kan överträffa och jag har grymt bra kompisar, life is great!
I love you!

Ensaaaaam

Marre drog för en halvtimme sen typ, så nu är jag helt ensam med hunden. Min mamma och min låtsaspappa är hos grannarna ovanför oss på glöggfest tror jag. Dom är väl snart hemma, vi hann klart alla mål, och hade en jäkla massa tjejsnack! ;)


Pluggsöndag

Joooo, Marre skulle komma men hon glömde bort att hon hade dans så hon kommer lite senare. Då är det dags att plugga, det är en riktigt seg söndag känns det som, den går så sakta. Jaja, har precis duschat och klätt på mig, ska nog redigera lite bilder så tiden går snabbare!

Lovetest

Jag & John gjorde ett love test på datan, haha.


Både jag och John tyckte att det skulle stå 100% men det tyckte tydligen inte datan, haha! :)

Myskväll

John drog precis, så nu blir jag ensam :( , aa fast nej , alla i familjen är ju hemma nu! Imorrn ska jag plugga NO med Marre! Vi har ju provet på torsdag, det är alltså sista provet för mig, men några har ju språkprov också fast inte jag! Skitskönt. Ska strax sova, är såååå trött. Både jag och mamma somnade igår i soffan så vi missade uttröstningen, så mamma gick in sen på datan för att kolla vem som åkte och det var tyvärr Olle! Synd, Jay borde ha åkt ut istället. Godnatt!

Söötnos!


4 december

Tjooooooo, har delat ut reklam idag på massa bilar i Kungens Kurva, kallt men väldigt socialt. Sen åkte jag och mamma hem för att jag skulle ha match tre timmar senare, och vem var inte där å kolla om det inte var världens bästa kille?! Vi förlorade med 19-22 mot Kungsängen, det var en jämn match hela tiden men sen drog dom ifrån på slutet, å älskling följde med hem. Nu har vi precis käkat spaghetti och köttfärssås, muuuuums!
Blir en chillkväll ikväll alltså, (y)
Puss

Världens gulleplutt i sjuan!

1 december

Yesss, bara 16 dagar kvar tills jag åker! Inte långt alls, shit vad det har gått fort, snart ett nytt år också.
Skoldagen va cool, hade franska först, sen träslöjd och sist svenska, där vi fick sluta 20 minuter tidigare. Vi gick också igenom alla instuderingsmål för provet på fredag, det känns ganska bra. Kom hem för 20 minuter sen, ska snart börja plugga, vill bara vila lite först, haha.

Ajajaj, förmodligen men fejkad , synd om den inte var det, haha xd

ps. jag hatar hästar

RSS 2.0