Dagens outfit


Gamla bilder fran sommar 2009



North Carolina

Vi bestamde att vi helt enkelt drar till North Carolina, vart vet vi inte riktigt an. Men iallafall, jag svarar pa kommentarer senare nar jag kan, kommer sitta i en bil nu i ganska manga timmar sa det blir dalig uppdatering. Det kommer helt enkelt bli sa tills vi ar tillbaka dar pappa bor, vi ar val frammer pa sondag kvall tror jag.
Ha det bra! Puss

Fire burning



"Somebody call 911"


Clash of the titans

Sitter vid datan , otroligt nog. Pappa kollar pa Clash of the titans, sag den pa planet nar jag akte till USA, tyckte att den var ganska trakig. Somnade runt klockan sex, vaknade vid atta, gick ner for att kolla om dom hade atit middag, men det hade dom inte. Sa det fick bli donken idag igen! Lite trottsamt.


Vi skulle stanna i det har huset i 2 veckor, dvs fran en lordag - lordag, men vi kanske redan aker imorrn for det borjar bli ganska langtrakigt. Men pa vagen upp till Connecticut, sa kanske vi stannar 1-2 dagar i North Carolina (vi ar i South Carolina nu). Jag bryr mig inte riktigt vad vi gor, men sen nar vi har kommit hem till CT sa kommer jag anda inte ha nagot att gora. Traffa lite kompisar, shoppa & ata, haha.

Amy & jag , har kant Amy sen jag foddes!


Baby

Kul att mina bilder kom med i Bieber-bloggen! Somnade en stund, skont att fa sova lite men kanner mig fortfarande dalig. Har inte atit nagot heller, det gar liksom inte. Ligger och kollar pa Jonas L.A, helt okej...lite tjatigt bara. Blir val poolen snart .. eller inte. Beror pa om jag orkar eller inte.

Miss you <3

I could really use a wish right now


Hemma

Kom nyss hem, borjade kanna mig lite hangig sa vi akte hem, men jag hann shoppa lite iallafall, jag visar bilder nar jag kommer hem till Sverige igen. Har ont i magen och huvudet, jobbigt men jag hoppas att det gar over snart. Efter att ha varit har i 12 dagar sa ar det forsta dagen som det ar monligt, det ar fortfarande varmt men molnigt. Ska lagga mig och vila nu en stund.

Shopping!

Jag & min latsasmamma ska nu dra och shoppa, svarar pa kommentarer lite senare! :')



Justin Bieber

Jag ar, som dom flesta vet, ett Bieber fan. Och nar jag ar i USA, koper jag alltid tonarstidningar, det ar som People, Klick, kandistidningar fast for tonaringar. Just nu ar Justin nastan med pa omslaget pa alla tidningar man gar forbi, och da maste man ju kopa dom. Det kommer alltid med postrar i dom flesta och det gjorde det ocksa i dom jag kopte. Sa jag gjorde ett collage med en del jag fick.

I could really use a wish right now

Filmen blev aldrig av, eller rattare sagt, jag orkade inte ga till soffan som ar ca 2 meter ifran datan. Ikvall har jag bara kollat lite tv, inget roligt forutom Bones som jag brukar kolla pa ibland, eller CSI. Men nu har min latsasmamma och lillebror gatt och lagt sig sa det ar bara jag och pappa som ar vakna, pappa kollar tv och jag sitter vid datan.

Den har veckan har gatt sa langsamt, forra veckan var min faster, hennes man, Zach och Nathan har nere, men dom stannade bara en vecka och vi ar har i 2 veckor istallet, sa nu har man ju ingen att vara med. Forra veckan la jag mig tidigt och vaknade tidigt, nu gar jag och lagger mig ganska sent och vaknar runt tio (ja, jag tycker att det ar sent, haha).

Blir val formodligen pool imorgon, vi at donken till middag for ingen orkade laga nagot. Ska satta igang spotify och dunka musik, fast tyvarr maste jag koppla in mina Ipodhorlurar eftersom att en del av folket sover.


The bounty hunter

Nu blir det filmdags!

Nagon som sett den? Vad tyckte du?

Pictures from today



Ingen pool

Vi gick tillbaka for det var alldeles for mycket folk. Tankte beratta lite om idag. Imorse gick vi till poolen med da stod det en skylt dar som sa "Pool closed", men vi visste inte varfor. 10 minuter senare kom "Poolkillen" , sa jag gick och fragade honom varfor det var stangt och da hade tydligen nagra ungar lekt med roren sa att poolen hade fyllts med annu mer vatten och det hade blivit oversvamning. Men efter att han fixat vattnen var det bara att hoppa i!

 Sen tog vi en tur till Harbour Town, kopte en Snow Cone, gick runt i lite affarer och sant. Efter det gick vi och at pa Salty Dog, pepperonipizza fick det bli! Sen borjade det bli for varmt, man kande hur det nastan rann i pannan och i knavecken, haha, sa vi akte hem och tankte ga till poolen, men nepp...da var det for fullt!


Sara & jag


Time for the pool

Poolen kallar, berattar mer sen om vad jag gjort idag!

Godmorgon

Morgon for min del, eftermiddag for eran. Vaknade nu, pappa, latsasmamma och lillebror ar borta. Har kollat vid poolen, ingen dar. Dom kanske drog till stranden men jag vill inte ga dit sjalv, for tank om dom inte dar, da maste jag ju ga tillbaka och det ar ju en bit att ga. Lite fail. Eller sa kanske dom gick ut och at frukost, har inte kollat om bilen ar kvar, jag gick och kollade, den ar kvar.

Idag hander nog inte sa mycket, bada lite, sola, langta efter att komma hem och formodligen plugga lite till moppekortet...my day helt enkelt. Ska upp till rummet nu och kolla tv! Puss
Diggar bilden, och ja, det ar jag :')

Veckans tummar!



- Solen
Liite for varmt ar det, men samtidigt ar det anda valdigt skont. Ska njuta av solen nu innan jag aker hem till Sverige.

- Min kamera
Kameran har jag nog bara haft runt en vecka, love it! Den har 12.2 megapixlar, plus att den inte ar nagon trakig farg som silver.

- Facebook
Haha, geekar det varje dag typ nar jag inte har nagot annat att gora!



- Tidsskillnader
Hatar hatar hatar! Inga problem nar jag kommer hit till USA, forutom forsta dagen da jag somnar runt 20.00, men nar jag kommer hem darifran somnar jag tidigt och det blir svart att ata.

- Paniken som uppstar nar man har fatt en handelse pa fb som lyder; "Blabla just tagged you in a photo"!
Jag gillar inte nar det star sa i mina handelser, for oftast ar det ingen fin bild! Har man tur sa kanske man har klamt fram ett litet leende.

- Amerikansk mjolkchoklad
Usch, fy bläääää! Smaka inte, det ar hemskt tycker jag. Svensk marabou slar allt!


Jag hade lite trakigt, sa det fick bli en liknande hiss/diss! Dalig tid att blogga pa, men det ar nu som jag ar ganska vaken och pigg eftersom att klockan bara ar halv tolv pa kvallen.

Bloggtrafik.nu

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=sierrathompson

Genom att klicka pa lanken sa kan man fa fler besokare, och det funkar faktiskt...otroligt nog, haha. Prova!

Ben&Jerry's


Grymt gott!


I love you


Dagens låt


Lady Antebellum - Need You Now


Plugga

Har pluggat en timme nu till moppeprovet. Sista helgen i augusti ska jag ga kursen med Julia! Sen far vi se nar vi gor provet, men vi kopte bockerna nu sa jag kunde plugga lite under lovet.
Solen skiner och det ar runt 35 grader, lite for varmt men jag ska inte gnalla eftersom att det tydligen regnar i Sverige. Tror det blir spaghetti till middag, som min lillebror brukar saga: "Mommy's famous spaghetti!" & formodligen Ben&Jerry's till efteratt, kopte en miniburk igar. Lagger in bild senare! Puss!

Dagens outfit


Tshirt - H&M
Shorts - Gina Tricot

Första inlägget

Jag och Lollo hade ju en blogg innan men bada trottnade pa att blogga men sen angrade jag mig igar, sa jag skapade bara en ny helt enkelt!

Ar fortfarande i USA, och jag kommer hem den 15 augusti sa det blir val lite halvdalig uppdatering. Orkar inte direkt gora en presentation, ni far kolla in gamla bloggen istallet genom att klicka har! Kom nyss fran poolen, har kakat lunch och snart ska vi aka till nagon Art grej dar man malar och gor egna saker...far val sa om jag hittar nagot kul! Puss!


RSS 2.0