30 november

Godmorgon!

Vi har ju studiedag idag så vi blir några stycken som ska till Andreas, är inte säker på vilka det är men det är några från klassen iallafall! Skitkul, tror vi ska spela bandy eller nåt, men jag måste dra hem tidigare för att plugga swedish. Vaknade för ca 45 minuter sen, helt klarvaken. Ska väl börja klä på mig å packa ner täckisar, haha. Skriver mer senare ikväll, det är träning också! Puss

Tagen av Alina i Polen!

Me & my bud


Sara & jag!

bä bä vita lamm, har du någon ull ?

Uttråkad. Blir taggad i fula bilder på facebook. Exempel..


Den här otroligt gulliga bilden laddade jag upp och taggade mig själv, Hanna & Sara. Hanna längst till vänster, jag i mitten och Sara till höger. Så otroligt likt!

Hanna taggade mig, Sara och henne själv i denna bild. Jag är ju såklart Hulken, förvånad eller ?!

"ÄCKLIGA MONSTER PÅ GATAN" har Hanna skrivit under denna bild på facebook. Där jag & Sara är taggade, haha.

Riktig klassiker på mig och Alina från Polen!

Azzzzhet.

Sara, jag och Hanna när vi blir äldre. Mycket attraktiva!

Ska väl börja plugga liiiite svenska nu, prov på fredag. Yiiiiiiha.
Kyss i armhålan.


29 november

Provet gick förmodligen helt okej. Gjorde de flesta G frågorna, men jag tror att jag kommer få komplettera del 6, den var lite svår. Och sen gjorde VG uppgiften. Nu återstår det bara två prov kvar, ett i svenska och ett i NO. Boring. Just gotta do it. Ska plugga lite imorrn på svenskafrågorn, annars vet jag inte hur det blir imorrn, lite oklart än så länge! Snart kommer mamma och min låtsaspappa hem med food! (y)

Sofia, jag & Lova

28 november


Bild från Polen.

Släktträääff (y)

Det får bli en tillfällig header för ett tag. Blev trött på den gamla! Idag vaknade jag runt nio och gick för att kolla lite på tv, sen hade vi familjefrukost (y) Min kusin Tim fyllde 6 år idag så så vi åkte ju dit för att fira lillgrabben. Sen åkte vi hem igen runt 16.00! Imorrn är det ju SO prov så jag har pluggat lite till det..är inte direkt taggad inför det. Bara 19 dagar kvar tills jag åker! Shit, vad jag längtar!

Tycker att det ska bli intressant å se hur överdriven julbelysning alla hus i USA har, haha. Alla deras traditioner överdriver dom, thanksgiving, halloween, påsk, deras nationaldag skjuter dom ju raketer på! Lite udda, men amerikaner är ju det, ;)

Skriver väl något inlägg lite senare!
Puss!

En ganska så gammal bild från Februari 2010 på Andreas, Axel & John!
Skitgulliga!


Puppylove

Pappa och dom ska skaffa en till hund som dom kommer få runt nyår. En valp dåra, kommer inte riktigt ihåg vilken ras men det är en blandning tror jag. Men far min skickade en bild idag, jag föll pladask.
O-M-G vad söööt! Och den ska heta Winnie, adorable! Gulleplutt, tyvärr så åker jag hem innan dom får hem den, men jag får se den till sommaren istället!

Idag har jag bara pluggat till SO provet som är på måndag. Det handlar om första och andra värlskriget, versaillesfreden och mellankrigstiden. Yay. Imorrn fyller min lilla kusin 6 år, så vi ska dit till Mariefred, vi blir väl några stycken! Spelade match imorse mot Årsta AIK, vi vann med 30-16 så det var skitbra!
Puss

Bild på skitgulliga Winnie!

bilder




Haha , muppade webbilder som folk har skickat ;d

Badminton

Hade utvecklingssamtal imorse & det gick bra! =) Ingen skäll alls, haha. Sen träffade jag Linnea i kontoret , vi snackade lite å sen gick vi till matsalen och åt lunch. Efter det var det samling 12.05 på Flempan station för vi skulle spela badminton. Det var jätteroligt men jobbigare än vad man tror, jag spelade med Rebecka & Linnea och sen kom våran lärare , så jag var på lag med henne å så mötte vi Becka och Linnea, grymma vi var! (;
Sen åkte jag hem, är helt slut men snart är det träning! Imorn är det bara vanlig skoldag, tror jag!
Puss

Bild från google

EGOOOOO








Självklart en muppbild på slutet. Sitter och kollar på Ung & Bortskämd. Klockrent.

Nyklippt

Kom hem för ett tag sen efter att ha klippt mig! Ingen färgning blev det, är ganska nöjd med min hårfärg så jag sket i det, men jag klippte bara topparna så det är inte så stor skillnad. Imorrn har jag utvecklingssamtal kvart över nio, å vi är lediga på förmiddagen så jag drar nog hem efter det för sen är det idrottsdag å jag ska spela badminton med Becka! Så det är samling kl tolv på Flempan station! Orkar inte skriva mer nu, puss!

8 månader

Imorse var jag ju i skolan & det gick super. Sen vid tolv kom mamma och hämtade mig å då åkte vi till hallen och spelade match mot Täby. Vi vann med 23 - 21, skitbra. Sen åkte jag hem och duschade och sen vidare till älskling. 8 månader har gått så jäkla fort men det har också varit dom bästa!


I hetaste laget

Blir upphämtat om en halvtimme av min låtsaspappa, ska ju följa med honom till jobbet idag. Han jobbar som ljudtekniker på musikalen I hetaste laget på Oscarsteatern. Kommer bli fetgrymt, det blir tredje gången jag ser den! Så jag kommer hem runt elva ikväll, och imorrn ska jag vara i skolan halv tio för då är det öppet hus, å då kommer det femteklassare som ska kolla runt i skolan. Efter det har jag match mot Täby å efter det drar jag till älskling för vi firar 8 månader! Ska fortsätta fixa mig nu, puss!

Ung & Bortskämd

Vi slutade halv tolv idag för att lärarna ska ha utvecklingssamtal med en del elever, så vi fick dra hem .. men vi är ändå tvungna att plugga. Har precis pluggat lite NO och gjort klart det man ska. Sitter och kollar på ung & bortskämd , hah skitkul. Det är träning ikväll också, nice å träffa alla (y)

Imorrn är det vanlig skoldag å sen får vi se vad som händer!

Romme 2010!

Tisdag

Yeah, snart träning. Skittrött, stannade kvar i skolan för att jobba, väntade också på älskling för han gjorde prov så vi gjorde sällskap hem. Träningen börjar om en timme typ, så jag ska byta om och plugga lite innan. Imorrn är det onsdag & då slutar vi klockan två, nice! Sen efter det åker jag hem till John en stund å sen hämar mamsen mig! På torsdag går vi bara i skolan fram till lunch för det är utvecklingssamtal på eftermiddagen, men jag har det inte förrän nästa tisdag, kvar över nio...kul.

Mina sötnosar!

Älgsafari



Jag & Sara åkte med min mormor, morfar och min lilla kusin Hugo!

My baby stopped by

Min älskling Hanna kom förbi en stund med hennes pappa, hennes pappa skulle fixa vårat kylskåp så hon följde med. Nice med sällskap såklart. Glömde berätta att jag och Sara var på älgsafari igår i Sala, där vi fick klappa älgar, ganska ballt faktiskt. Lägger upp bilder i nästa inlägg.


All above that is random.

Tjo. Vanlig skoldag. Hade orientering utomhus, tack Linnea! Nej, men det var skönt att vara ute å plaska när det regna! Jag, Sara & Hanna sprang tillsammans, å vi hittade alla, lite amazing sådär. Imorn är det matteprov, inte direkt taggad men jag tror det kommer gå bra ändå för jag har fattat det mesta. Sen är resten av veckan ganska chill, på onsdag ska jag nog vara med älskling och sen på fredag ska jag få följa med min låtsaspappa till jobbet, skitkul! Och sen på lördagen ska jag vara i skolan halv tio till kvart i tolv och vara med små människor som går i femman, haha. Dom ska ju börja i SF nästa år, så vi ska berätta lite om skolan & så.


All above that is random
 
I love u


Christmas tree

Kom på att vi inte ska vara där förrän klockan fyra, skitsent, dom bor ute i Kista. Ska fixa lite låtar till iPoden också, har bara 47 låtar...funderar också på vad jag ska önska mig i julklapp, pappa ville gärna veta eftersom att jag ska fira jul hos honom i år, kommer förmodligen bli skitkul. Kanske lite överdrivet med alla dekorationer å såå, hah men det blir nog bra! =)

Random bild från google. Ska kolla lite på hockey nu, Sverige & Ryssland spelar i Finland. Det är någon cup dom spelar, vet bara inte vad den heter.

Släktträff

Ska på släktträff idag till mammas moster, blir väl ganska mycket folk där antar jag.
Nu börjar underlagen för utvecklingssamtalen komma ut, än så länge ser det bra ut. Great.


Träning

Drar på träning nu, skoldagen var helt okej. Vi fick slutade halv tre istället för kvart i fyra för våran engelskalärare var sjuk .. skitskönt att dra hem! =) Sen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt, vilat lite med hunden å så! Imorrn är äntligen fredag, ska nog träna då också och sen kolla idol!

Love u

Bilder från Cypern



Vi träffade ju några där nere också, så umgicks vi med dom =) Orkar inte lägga in alla bilder! Puss

Cypern 2010

Är hemma, skitskönt. Jag & mamma har haft det jätteskönt i Cypern, det var skönt att komma hemifrån! Vi skulle ha landat igår 17.10 men nej, då bestämmer sig Eurocypria för att gå i konkurs...så byebye med den tiden. Men Solresor som vi reste med fixade ett tjeckiskt flygbolag som hette Travel Service, men det planet lyfte 22.30 och vi kom fram 03.00. Great...aja, vi hämtade bagaget å allt och min låtsaspappa kom och hämtade oss. Hem å sova, och sen skola! Vädret var ju piss idag, hade inte räknat med en snöstorm direkt, hehe.
Ska sova nu, är aptrött. Lägger in bilder imorrn typ.


1 november

Yess, idag åker vi, bara jag och mamma, shit vad härligt! Har iallafall packat klart nu, min låtsaspappa skjutsar in oss till centralen och därifrån tar vi arlanda express (som jag faktiskt aldrig åkt förut) som bara tar 20 minuter. Går ju skitsnabbt, sen går planet 18.10 tror jag. Vi kommer fram dit vid typ tolv inatt, då antar jag att vi kommer åka en buss som tar oss till hotellet, enligt bilderna ser hotellet skitfint ut. Sen ska vi väl sova och gå upp ganska tidigt!






Låter ju grymt?! ;)

Kommer kanske skriva ett inlägg till innan vi drar, annars skriver jag mer när jag kommer hem till Sverige!

RSS 2.0