31 januari

Goookväll! Har varit hemma i någon timme, var ju på öppet hus på Scengymnasiet i Skärholmen! Det verkar helt okej, men jag är fortfarande inte säker på vad jag vill gå, det börjar ju närma sig snart! :/ Aja, har iallafall pluggat lite till provet imorgon, skitnervös men det kommer förmodligen att gå bra, hoppas vi, det är ju liksom parprov så det blir två hjärnor! ;) Efter det drar jag hem och på kvällen är det träning och jag ska ha spelarsamtal! Har precis kollat på ett CSI Miami avsnitt, dom är så sjukt jäkla bra, älskar dom!
Det får bli en bild på världens bästa pojkvän, som jag älskar mest av allt i hela världen! ♥


skhlm

Imorgon är det skola som vanligt! Sen efter det ska jag och Hanna åka till Skärholmen för att kolla Scengymnasiet, så vi slutar runt tre sen äter vi i Skhlm och sen klockan sex kan man gå dit! =) Sen kanske min låtsaspappa hämtar mig, hoppas! Kom på precis att jag har glömt bort att fortsätta på den där listan också, men jag orkar inte fortsätta nu, too late. Har pluggat matte också, det är prov på fredag, yay.

Marre & jag för kanske 1-2 års sen? =)


30 januari

Tjeeenare mannen! Synd att Sverige förlorade mot Spanien med ett skitmål, men that's life. Nu är det dags för Solsidan! Tänkte lägga in lite bilder från igår iallafall!

John tyyyyyyp gillar godis (?)


Lite random sådär.

29 januari

Tjeeenare. Är ju hos John nu och under dagen var jag på St Eriks gymnasium med Hanna, det var mitt första öppet hus men det var ganska kul! Fast jag vet inte om det blir mitt val, men jag ska gå på några fler!

Jag och John har precis kollat ett avsnitt från Solsidan, det som ni får se imorrn men vi såg det nyss! ;) Sen har vi kollat på den senaste Harry Potter filmen, skitbra! Längtar till nästa! Snart ska vi nog kolla The Social Network, så det blir en filmkväll ikväll! Puss

Bild från Polen

we lost

Jahapp, vi förlorade ju då matchen mot Frankrike, kom inte som någon chock direkt! Är iallafall skittrött och ska snart gå och lägga mig så jag pallar mig upp imorrn! Puuuuuzzzzz


great night

Har nyss kommit hem från Assal, fick skjuts av Saras pappa! Det va skitkul, en massa mat och en massa efterätter, bokstavligt talat. Haha, men det va nice iallafall! Nu ska jag kolla hur man tar sig in till St Erik, det är ju bra om man vet det, men jag ska träffa Hanna och hennes mamma klockan tolv imorgon utanför gymnasiet!

Gammal bild från i våras

Bilder från igår


John leker med ett tuggummipapper

Styr1 tog ner lampan

John på NO:n

Andreas är fokuserad

Fick leka med tärningar på lektionen

Blä

Alina somnade, haha

Tagen nyss!

party

Sho! Nice dag, började med matte, sen hade vi styrka på idrotten och sen blev det bild! Efter det hade vi lunch och sist SO med våran biträdande rektor Gun! För våran lärare vabbade tror jag. Se slutade vi tjugo i två, jätteskönt så nu har jag precis duschat och ska fixa mig å så för ikväll ska Assal ha 16-års fest! Det är skönt att det ligger jättenära mig! ;) Men mamma ska iallafall skjutsa mig, det tar typ en minut.

Jag ska vara där runt sex och så får vi se när jag kommer hem, otur bara att jag missar semifinalen mellan Sverige & Frankrike. Vi kommer iallafall förlora, Frankrike är skitbra! Imorgon kommer jag förmodligen inte heller all blogga för klockan tolv ska jag träffa Hanna utanför St Eriks gymnasium för det är öppet hus och efter det åker jag nog direkt till älskling för jag ska få träffa hans mormor & morfar för första gången, dom bor ju i Strömstad, och sen sover jag hos honom! Pallar nog inte blogga, men vi får väl se! Lägger in lite bilder om en stund!


Så jääääkla sööööööt!

27 januari

Idag fyller söta Lollo år, grattis! Igår gick jag och några andra tidigare från skolan eftersom att vi skulle till Nybrokajen för att kolla när en del människor från Sthlms Estetiska uppträdde, jättebra var det!

Idag var det bara skola, på profiltiden satt vi i datasalen och jobbade och då skedde detta...

Just precis, I got faceraped. Inte av vem som helst heller, utan av min lärare. Bra jobbat!
Kom hem runt fyra, mamma hämtade mig! Har träning klockan sju till klockan nio, så nu sitter jag och chillar lite! Har pluggat också inför SO provet på tisdag, det känns rätt bra faktiskt, lite nervös bara. Gotta go!

LOL?!

Måste bara, asså vad är grejen med "lol" = laughing out loud för er som inte vet. Onödig förkortning och en onödig mening egentligen. Liksom när man brukar säga det så brukar man ju inte direkt skratta högt eller skratta överhuvudtaget, man skriver det bara för man inte har något bra att skriva. Onööödigt och fult. Bye.
"Rofl" & "Lmao" också.

i knew it

Like I said, Sverige förlorade. Dom började spela bra handboll de sista fem minutrarna........men vi låg under med 7-8 bollar och vi förlorade med 3, så det var helt okej! Ska snart sova, börjar bli trött. Hatar att ta bort sminket, såå jobbigt. Imorrn börjar jag halv nio och sen ska jag och några i min klass till Nybrokajen för att kolla på Stockholms Estetiska, de har en föreställning! Men nattiiii!


player


handboll

Sitter och kollar på handboll nu, innan det pluggade jag lite och läste både om Hinduismen och om Buddhismen i SO boken, det tog sin tid, men det är klart nu! Iallafall, Sverige spelar mot Danmark just nu och som jag har sagt 432768 ggr i skolan idag så kommer Sverige att förlora.

1) Kim Andersson är skadad
2) Oscar Carlén är också skadad
3) Danmark är helt enkelt bättre än oss

Men man vet ju aldrig, ett mirakel kanske sker. Andra halvlek har precis börjat iallafall! Puss

Hahaha, älskar målvakten i bakgrunden!

25 januari

Idag har jag bara varit i skolan, började med engelska, skulle ha haft vikarie men ingen kom ju? Så vi fick inte så mycket gjort, men lite! Efter det hade vi matte och NO och sen lunch, då var alla grymt hungriga! Sen hade vi SO och sist språk och då har vi tema kärlek, så jag och Marre hade gjort en teater som vi skulle visa upp! Borde ha filmat, haha. Jag och Assal stannade också kvar på resurstiden eftersom att vi har matteprov nästa vecka, och jag ville vara extra säker! Men så började jag känna mig jättevarm och Assal sa att jag var röd i ansiktet så jag gick till våran lärare Maria och då kände hon på pannan å ba "Du har feber", sååå yes, jag har feber nu, igen.


24 januari

Halloooj! Nice dag, hade idrott imorse och sen musik, sen skulle vi samlas tio i ett för att ta tåget mot Tumba eftersom att 9MD skulle ha sin musikal! Riktigt imponerad & stolt över mina gamla klasskamrater är jag! Dom gjorde det jättebra och det var roligt att kolla på! Sen efter det åkte jag hem till älsklingen, vi spelade lite Fifa och tog det lugnt. Sen kom mamma och hämtade mig runt åtta och nu sitter jag här! Ska snart sova, sov inge bra inatt eftersom att jag delade säng med min hund. Hon må va liten men shit vilken stor plats hon kan ta, haha bara breder ut sig liksom. Aja ciao.

Sara & jag

jag i framtiden


Jag, John + våran son och vovven.


sjöstrand

Yes, Sverige vann med 29-25 så om Danmark vinner över Argentina är vi i semi! Sjöstrand är ärligt talat en gud, han är så jävla grym. Utan honom hade vi inte vunnit en enda match! Och nu sitter jag och mamma och kollar på Solsidan.

bläeuadns

Fin rubrik. Skitsvårt att komma på bra rubriker, haha. Vi nördar kollar fortfarande Solsidan, om & om igen! Till middag blir det fläskfilé och typ tortillas och grönsaker mm , haha! Imorrn ska jag vara med älsklingen! Älskar att vara med honom, jag blir så jäkla glad! :$ Men iallafall, nu ska vi kolla vidare!


I love Ove Sundberg!

solsidan .. again

Hanna kom förbi en sväng så vi sitter och kollar Solsidan, haha. Jag har bakat en kladdkaka också som vi har ätit!
Ikväll är det handboll! Sverige - Kroatien och klockan åtta är det Solsidan! Fyfan vad bra!

Hanna är jätteglad! ;)


23 januari

Goodmorgon gott folk! Igår orkade jag inte bloggat något, men jag och mamma åkte ner till kontoret för att jobba lite, jag pluggade lite SO och hjälpte henne med att strimla papper. Efter några timmar åkte vi hem och då var det dags för att kolla handbollen mellan Sverige - Serbien och Sverige vann! Sen var det dags för Solsidan marathon, hela säsong 1 fick vi låna av Sara! Tack!! Så vi kollade igenom alla avsnitt igår och sen gick jag och la mig.

Idag ska jag kanske träffa Hanna, hon ska kanske komma över en sväng på en fikaa, så jag ska ställa mig i köket och baka något! Förmodligen kladdkaka som vanligt! Bye.



my life, my rules so I win and you lose

Nu har min låtsaspappa kommit hem och jag ska strax gå och lägga mig, hoppas på att få sova ut ganska länge imorrn! Och på eftermiddagen är det handboll! Godnaaaatt Sverige!


i really really want these


tjeenare mannen

Whatup? Allt bra? Själv sitter jag på nedervåningen i min ensamhet. Hunden är förmodligen på övervåningen i sängen som hon inte borde vara! Händer i helgen då? Jo ...... PLUGG !! Var ju borta i fyra dagar. Payback. Die SO die. Buddhism och Hinduism, det är rätt intressant men ändå! Det är parprov på G-delen också! Vi har haft så på ett annat prov också och då är man typ 3 st i en grupp med folk från klassen , så var det förra gången men den här gången är man 2&2 och är med folk från alla fyra klasserna och jag hamnade med min gamla klasskamrat Marina, nice! Vi ska klara det galant! ;)

Ska strax gå till badrummet och ta bort sminket, ska sätta på mig en s.k "ansiktsmask" fast det är det inte egentligen fast jo, den ligger ju på ansiktet och de, men den här luktar illa och man ser ut som ett spöke. Men det är bra för ansiktet så why not?!


-

ALLTSÅ %(/%##!!!¤## BAAAAAAAAAAAAAAAAAJS! JAG SKREV ETT SKITLÅNGT INLÄGG OCH SÅ RADERADES DET! MY LIFE IS OVER.

music

Det får bli dagens ABBA-låt. Det är Amanda Seyfried som sjunger!

Top Model 10

Sitter och glor på Top Model 10, helt otroligt hur en del är fejkade , syns rakt igenom xd Tack & lov iallafall så spelade jag in ett avsnitt igår kväll av CSI Miami, så det lär rädda min kväll. Det är ju inget på ikväll förutom Let's Dance & det pallar jag inte kolla på.

Så jäkla snygg!

oj

Oj , vad statistiken flög upp igår. Imorse fick jag skjuts av mamma till hallen eftersom att vi skulle mötas där, det var jättekul men samtidigt jobbigt! Men Assal gjorde ett jättebra jobb! Sen åkte vi tillbaka för att ha en bild, vi hann bara ha det en halvtimme så jag hann bara skriva ut några bilder, sen lunch och sist SO, blev inte mycket gjort där heller. Sen skjutsade Assals snälla mamma hem igen, skitsnällt! Är hemma själv ikväll, skönt! Jompa jobbar och mamma ska på Zumba med några kompisar, så det blir en chill kväll för hunden och moi!

10 månader


Love you babe

ja!

Yes, jag får bada imorgon av mami!


Tvilling

Kom precis hem efter att ha varit ute med vovven igen! Ganska kallt ute fast ändå inte (?)
Har pratat lite med mamma , hon kommer snart hem, hon skulle åka och handla lite läsk & godis till matchen ikväll, lite mor och dotter time! Har ju också blivit ett nytt stjärntecken! Tvilling! Nån forskare har upptäckt något nytt med jorden , eller vad det var.
Sen har det kommit något nytt som heter "Ormbäraren", flashigt va?
 

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan


7th heaven

Sitter och kollar på 7th Heaven. Har också ätit frukost och varit ute med hunden. Efter det här programet är det DH och ikväll är det Sverige - Polen i handboll. Hoppas verkligen att vi vinner! We need it. Hoppas också på att kunna gå till skolan imorgon, vi ska simma i Huddingehallen på morgonen men det får jag hoppa över.

you're manipulated

Uhhhh, tråkigt. Pratar med min käre bänkkamrat Axel. John gick och la sig för en halvtimme sen så nu är jag uttråkad. Orkade inte heller spela mer Fifa. Då är det väl lika bra att jag är hemma imorrn, orkar ändå inte göra något, men jag vill till skolan. Jag har ju redan missat skitmycket. Why God why? Vi har två prov som kommer att vara inom 2-3 veckor. Känns ju bra. Får gå på en massa resurstider och ta igen allt, roligt.

Planer för imorgon? Ingenting. Careface va? Får väl ligga i soffan och kolla alla repriser på 7th Heaven, Desperate Housewives och Ellen DeGeneres. Har ju gjort det i två dagar nu. It never gets old. Sen ska jag väl spela lite NHL, skitirreterande för jag är van vid hur man spelar på Fifa men det är ju långt ifran samma! Man skjuter inte ens samma, ingenting. Det enda är väl att man åker precis likadant, med samma knapp. That's it.

Jag kände nu att detta blev ett väldigt nödvändigt inlägg och jag hoppas (för er skull) att ni känner precis likadant. Godnatt!

Axel i åttan!

hej jag har tråkigt

Har precis spelat lite Fifa 11 mot min låtsaspappa. När jag var blev sjuk i måndags och åkte hem hade dom köpt Fifa 11 och NHL 11 plus en till konsoll! :D Skitnice. Är fortfarande sjuk så ingen school imorgon! Nu kommer det en lista..

STEG 1
Namn:  Sierra Nathalie Thompson
Födelseplats: Nåt sjukhus i Connecticut
Bor: Huddinge
Ögonfärg: Bruna
Hårfärg: Brun
Skostorlek: 40
Civilstatus: Pojkvän
Höger eller vänsterhänt: Höger

STEG 2
Skor som du bar idag:
Inga
Dina svagheter: Kittlig, haha
Rädsla: Höjd & Småkryp

STEG 3
Första tanke när du vaknar:
Vad är klockan?
När somnar du: Runt 10-11 på vardagar, runt 12 på helger.

STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Coca Cola.
McDonalds eller Frasses: McDonalds
Vans eller Converse: Converse.
Lipton Ice Tea eller Nestea: Hatar te
Choklad eller vaniljglass: Vaniljglass

STEG 5
Svär du?
Ibland
Sjunger du? Jag älskar att sjunga
Duschar du varje dag? Oftast, ibland inte.
Röker du? Nej!
Gillar du skolan? Aa, helt okej
Har du bra självförtroende? Njee, inte direkt
Kommer du överens med dina föräldrar? Yes!

STEG 6

Har du under den senaste månaden…
Druckit alkohol? Nej
Rökt? Nej
Shoppat: Yes!
Ätit en hel ask müsli? Nej
Ätit sushi? Nej
Stått på scen? Nej
Skejtat: Nej
Bakat? Ja
Stulit: Nej
Kysst någon? Ja
Kramat någon? Yes

STEG 7
Har du någonsin…
Svimmat? Tror inte det
Blivit kallad hora? Nej
Blivit nerslagen? Nej
Busringt någon? Jaa
Gjort något som du ångrade? Ja :$
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Ja
Kastat en sten på nån ruta? Nej

STEG 8

I framtiden..
Namn på barn? Secret (;
Vad vill du bli när du blir gammal? Rik & ha en familj

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?
1
Antal CD-skivor du äger? Säkert runt 50. Lyssnar jag på dom? Nej.
Antal piercings? -
Antal tatueringar? -
Hur många gånger har du varit med i tidningen? Några fåtal gånger

STEG 10
Vad ska du göra i sommar? Åka till USA med Hanna, Partille, sola, tjocka mig.
Vad ska du göra i vinter? Dö
När tar du studenten? Miljoner år
Vad gör du efter gymnasiet? Idk
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Jadu, det var en bra fråga.
Vad händer till helgen? Mysa bland mina snorpapper, I guess
Vad vill du helst göra just nu? Vara med min pojkvän

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän? Har redan
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Smile & eyes
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först? Jag vet inte
Vem är den perversaste person du känner? -
Hur många gånger har du varit utomlands? Säkert runt 30. Lite mindre än det. 27-28.
Vilket land är bäst? USA!


forever


feber

Åkte hem efter två lektioner igår, mådde dåligt och började bli seg och hade lite huvudvärk, så jag ringde mamma så hämtade hon mig. Sen la jag mig i soffan och halvsov och kollade lite på tv så tyvärr blev det inget med Lova igår! :( Trodde inte att jag hade feber men när jag tog tempen stod det 38.8 och det är ju ganska mycket. Kände mig som en vulkan , haha. Men jag blev hemma idag också. Vaknade typ tre gånger inatt, haaaatar att vara sjuk!

Kanske kan gå till skolan imorrn, om jag nu får. Vet inte alls vad jag ska göra idag, ta det lugnt och kolla filmer å tv typ. Mamma köpte hem piggelin igår också, skitsnällt! :D

Ska försöka sova lite nuu, bye.

Bild från i åttan!

solsidan

Godkväll! John sov ju hos mig igår och sen imorse åkte vi för att spela match i Kungsängen mot Kungsängen, haha, men vi förlorade med fem bollar, men jag gjorde helt okej ifrån mig. Sen skjutsade vi hem älskling och jag hade en rejäl huvudvärk, typ helt död. Så när jag kom hem duschade jag lite snabbt sen spelade jag Zoo Tycoon 2 och Theme Park Inc på datan, skitkul och sen kollade jag på filmen Mamma Mia på tvn!

Nu har jag precis kollat Solsidan med mami! Har aldrig sett det förr bara hört talas om det, men nu har både jag och mamma bestämt oss för att följa det den här säsongen! Det var ju skitkul!

Imorgon är det skola som vanligt. Slutar klockan tre och efter det ska jag och Lova in till stan för att göra en vääldigt speciell grej! ;) Vem vet, vi kanske ser våran idol Kissie som förra veckan?! Hoppas!

Är nog inte hemma förrän runt klockan halv nio - nio imorgonkväll! Just so u know. Bad update!

Tog skitsnygga egobilder i fredags i skolan! Faaaail.


städat

Nu har jag dammsugat både över- och nedervåningen! Sen har jag skurat golven också, känns bra! Snart komer John över, längtar! Handboll ikväll kl 18.00 på fyran, Sverige - Slovakien , det måste man se! ;)
Ciao

natti natti

Ouuh, mina ögon stängs snart igen. Bara sitter och gäspar. Går nog upp runt tio imorrn, ska bli skönt med sovmorgon för det lär jag ju inte få på söndag. Goooodnatt kära läsare.

Bild tagen den 3 maj! (:

hästgalan 2011

Yaaay, hästgalan! Älskar hästar! OMG! Sajk. Blä, usch, fy. Haha. No way.

Skittaggad inför matchen mot Kungsängen på söndag morgon! Imorrn ska jag skriva klart min svenskagrej sen lite senare kommer älskling, ska såklart spöa honom i Fifa igen, börjar bli en vana nu, haha! ;) Sen sover han över och så följer han med och tittar på matchen, vilken supporter alltså!

Dag 17 - Detta ångrar jag

Ojdå, det finns myycket som jag ångrar sen finns det en sak jag ångrar rejält men det vill jag inte skriva här!
Men jag ångrar tex att jag började i MD, att jag var tillsammans med en kille, och en massa sånt!

chilldag

Väldigt skön dag. Vi skulle ha börjat med matte, men när lektionen började så var ingen lärare där! Bara våran klass i korridoren så efter en kvart börjar vi fundera om vi ska dra till idrotten riktigt tidigt men vi avvaktade lite och väntade....fortfarande ingen lärare. Sen går alla in i sina kontor och gömmer sig ifall en lärare skulle dyka upp, men fortfarande ingen lärare. Klockan kvart över nio bestämmer de flesta sig att dra till idrotten så jag ska precis hämta min väska när våran lärare dyker upp, hon hade alltså det gamla schemat från förra terminen och förra terminen började vi med idrott och sen matte, men nu är det tvärtom!

Men det visste inte hon för att hon har varit bortrest , men det gjort inte oss något! ;) Då gick vi till idrotten men fick veta att någon idiot har använt den här brandsläckaren typ , den hde något sprutat med i killarnas omklädningsrum och lite i själva salen så vi fick vara i vårat klassrum och så fick vi bara lite information, sen hade vi bild, där våran lärare pratade om Picasso HELA lektionen.

Sen äntligen lunch och sist SO, jag läste en text med Hanna & Styrett och sen kom Maria, våran lärare in och ville lyssna på oss och sen skulle hon gå vidare till dom andra grupperna men jag sa att det var 2 min kvar tills vi skulle sluta så vi fick dra. Nice! Så nu sitter jag här i min ensamhet, snart kommer mami hem! Det är träning ikväll också, skitkul! Later!


i'm trying

Försöker blogga från iPoden, men det går ju inte, jag trycker snart sönder den! -.-

i'm trying

Försöker blogga från iPoden, men det går ju inte, jag trycker snart sönder den! -.-

Dag 16 - Min favorit födelsedag

Jag har faktiskt ingen speciell. Alla är mina favoriter, jag får liksom alltid något jag vill ha! :') Hehe.


time for matematik

Jupp, skoldagen börjar med matten. Det värsta som finns. Det och NO. Blää! Efter det har vi idrott, som jag älskar, sen bild, lunch och sist SO, sen slutar jag. Oh happy day! Vi slutar en timme tidigare på fredagar nu än förra schemat! Så det känns bra!

Dag 15 - Mitt favorit minne

Alla minnen jag har min med pojkvän :$ Alla är något jag kommer komma ihåg!

sverige - chile

Grymma Sverige är! Vi vann precis ganska stort mot Chile i handbolls VM! It feels good. Klantiga Hanna stukade sin fot rejält på träningen idag så vi får verkligen hoppas att hon kan spela matchen mot Kungsängen på söndag! :( Ska strax sova, är skittrött men min snälla mamma skjutsar mig till skolan imorgon!

Dag 14 - Min första kyss

Haha, den här är riktigt fail. Partillediscot. I'll say no more.


Dag 13 - Mina drömmar

Ojojoj, jag har ganska många. Jag har alltid gillat idrott och några har sagt att jag borde bli lärare, så en dag satt jag och fundera på det , (låter som värsta saken, men jaja ^^) och det vore faktiskt ganska kul, men sen fick jag höra att jag borde ta två ämnen och isf skulle det bli idrott & engelska! Men musikalartist skulle jag inte banga på, min låtsaspappa jobbar som ljudtekniker på Oscarsteatern där musikalen 'I hetaste laget' går just nu, och jag var ju bakom där för ett tag sen och det ligger så mycket jobb bakom det. Dom repar sjukt ofta känns det som, så det är ju inte lätt, men fatta vad kul! Mitt problem är bara att jag inte gillar att prata inför människor men det går nog att övervinna den känslan, I hope!



Några bilder därifrån, man blir väldigt sugen själv! ^^
Henrik Dorsin som en kvinna, riktigt hett! ;)

Ett klipp därifrån! :D

Dagens låt


Dagens låt helt klart, så jäkla bra!!

paket från farmor

Fick sluta en timme tidigare idag fast egentligen ville jag inte det för vi skulle kolla Little Britain på engelskan, men nu blev det iaf så, ska inte klaga! ;) När jag kom hem öppnade jag brevlådan och då hade jag fått ett paket från farmor. En JB-tidning och ett papper där det stod en massa om mina släktingar långt bak i tiden som då var släkt med de två gamla amerikanska presidenter! Får väl läsa det lite senare! Snart träning!!


Plus att hon skrev ett brev, haha ;) Hon har så rätt i näst sista meningen! :D Lite dålig kvalité men pappret ser inte ut så irl, tydligen bara på kortet. Ciao!


Dag 12 - Den här veckan

This week, hmm..

Idag är det ju torsdag å ikväll är det träning.
Fredag: Ska kolla lite på gymnasieskolor med mamma!
Lördag: Ska kanske gå på bio med älskling!
Söndag: Ska spela match i Kungsängen på morgonen och sen ska jag vara med älskling!

Det är min vecka det!

Bild från i somras!


Dag 11 - I min väska

Jag orkar inte ta en bild så jag skriver istället vad som finns i den just nu!

- Tuggummi (ett måste, haha)
- Skolböcker
- Lite pengar
- Mobil
- iPod
- Busskort
- Nycklar

Det var nog allt!

Goodnight connecticut

Ska sova nu, är vääldigt trött! Ska ligga och fundera lite på saker, godnatt! Några tidsinställda inlägg dyker upp under dagen! Det är fyra st tror jag om dom här "dagarna" ;) Aja, ni får se då! Puss

Dag 10 - Min bror

Egentligen stod det "Min syster" men jag har ju ingen så jag ändrade till bror! Jag har en halvlillebror som heter Jack Murphy Thompson, så amerikanskt som det bara kan bli känns det som, haha. Han bor hos min pappa i USA med min låtsasmamma också! Han är sex år och ska fylla sju nu den 9 mars! Stor plutt. Han går mig väldigt ofta på nerverna och det slutar oftast med att jag får damp. Annars kan han väl vara gullig, så vi brukar spela wii eller bara sitta och prata!

Bild från i somras!

Dag 9 - De här hade jag på mig idag

Jag hoppar över dag 8 för det handlade om ett ögonblick och jag kom inte på något bra! Så det får bli dag 9 istället. Alltså vad jag har på mig!

Orkar inte visa jeansen, men det är ett par helt normala vanliga från Hollister, haha.
Sen min t-shirt har jag köpt från Rue 21 hos pappa när jag var där i vintras! Den är vääldigt skön att ha på sig, skönt material liksom! ;)


Dag 7 - Min bästa vän

Jag har väldigt många bästa vänner. De flesta har jag också känt sen typ trean eller innan det! Nämner bara några! Sara, Hanna, Hanna, Marre! Sen finns det en massa fler, men jag orkar inte skriva allas namn! Just so you know!

ångest

Det känns som att allting kretsar runt gymnasiet just nu. Vilket program man ska välja, vilket gymnasium man ska gå i och om man ska gå i stan eller i närheten. Visst, liksom om det snöar skitmycket är det ju inte så kul att gå i stan för alla tåg lär ju vara försenade eller inställda så då är det skönt att gå in närheten men samtidigt vill man träffa nya människor! Det är det jag vill göra men jag vet ju inte. Ingenting. Nada. Önskar egentligen att gymnasiemässan var nu, det är nu jag har frågor och sånt, det är nu jag vet mer om dom jag ska besöka.
Jag står mellan tre programval. Musik, Sam/Bet eller Musikal. Jag har några ideér vad jag vill bli lite senare, så det spelar ingen roll alls vilken linje jag går, så det känns ju skönt att det inte påverkar något.

Var bara tvungen att skriva av mig lite! ^^


12 januari

Tjenare. Det var en nice skoldag. Vi hade franska ju imorse och sen hade vi vikarie resten, jätteskönt! Efter skolan åkte jag hem till John för att plugga lite SO & NO, sen spöade jag honom i fifa med 2-0, känns bra! ;)
Imorrn börjar vi 09.15, så lite sovmorgon har man, sen är det ganska många lektioner och jag har träning på kvällen!

Sara, Andreas & Hanna!

godmorgon godmorgon, hör fåglar sjunga glatt

Time for school. Upp & hoppa, ligg inte å dra dig, du och jag måste fånga dagen. Saaaajk. Börjar med språk denna morgon, efter det har vi english men våran lärare flyttar typ 1 km någon annanstans så hon har tagit ledigt i 3 dagar så vi har vikarie, nice. Sen är det NO, blä för det och det bästa...LUNCH! Finns inget bättre liksom?! Sen har vi svenska med samma vikarie, eftersom att vi har samma lärare i engelska & svenska. Och vi slutar med mentorstid i 30 minuter. Ganska chill dag faktiskt! Efter skolan är jag inte riktigt säker på vad som händer.
Pöss


bilder från idag


Sööötnos!



Sen kom Hanna och förstörde, haha ;)

Hetingarna Hanna & Alina

Hanna!

Träningen gick bra, sen var det jobbig fys men det behövde jag! Vet inte vad som händer imorrn förutom skola. Bad update tomorrow. Bye.


taggad

Träääning nu, taggad för fysen. Mitt nyårslöfte för 2011 är att jag ska bli jäkligt vig. Stretcha varje dag! Vi får väl se hur det går! ;) Puss!

Kissemiss




Glömde säga att när jag och Lova var och käka igår i Kungshallen kommer lilla Kissie med sin polare Musse. Hon satte sig precis bakom min kompis så jag fick en bra syn på hennes fiiiiina ansikte! Hon redigerar inte aaaalls sina bilder på bloggen ;o För det var ju inte så att hennes ögonfrasar var rejält klumpiga irl? Not at all.

svar på frågestunden

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Svar: 10 månader den 20 januari

Trivs du i din skola?
Svar: Ahrå, helt okej (:

Favoritämne?
Svar: Engelska & Idrott

Vilken årskurs går du i?
Svar: Jag går i nian

Vart kommer du ifrån för du ser inte så svensk ut?
Svar: Jag är halvamerikan också!

Vad är det bästa med din pojkvän?
Svar: Det skulle ta flera timmar om jag skulle svara på det, men lite snabbt bara. Han finns alltid där, lyssnar, gör mig glad. Han är bäst helt enkelt!

Var träffades ni?
Svar: Vi går i samma klass!

När fyller du år?
Svar: 2 juli

Går du på någon sport? Isf vilket lag?
Svar: Jag spelar handboll i Huddinge!

Favosport att kolla på tv?
Svar: Handboll & Baseboll

Kan du börja videoblogga?
Svar: No way, känns muppat att sitta å prata mot en kamera, haha.

Om du ska börja gymnasiet nästa höst, vilken linje vill du gå då?
Svar: Antingen estetisk musik eller musikal eller sam/bet

Vem är din förebild?
Svar: Har några stycken men min mamma är en av dom!

Varför började du blogga?
Svar: För att en dag var jag helt enkelt riktigt uttråkad, haha och då slutade det såhär!

har du något favorit citat? eller någon annan random mening/ord som betyder mycket för dig?
Svar: "Lev dagen som om den vore din sista" (:

Det var everything. Ciao!

11/1-11

Blev ju två tidsinställda inlägg igår eftersom jag inte hann. Jag & Lova hade skitkul, Djungelboken is the shit totalt! Asgrym , rekommenderar att se den även fast man är i min ålder eller äldre! ;) Efter det drog vi iallafall hem och min låtsaspappa hämtade upp mig i centrum, ville inte åka buss hem!

Idag var det skola som vanligt, inget speciellt hände iallafall, ska käka nu och lite senare är det träning!
Puss!

Jag älskar dig suuuuupermycket!


@ stadsteatern

Kom ju på att jag kan tidsintälla inlägg xd Smartass.
Nu är jag & Lova iallafall på Stadsteatern som rubriken säger. Vet inte riktigt vad vi gör nu eller vad som kommer hända eftersom att jag skrev det här igår! ;) Haha! Ciao!

Jag & Lova i Polen 2010!

börjar typ...nu!

Klockan är typ nio och nu sitter vi i klassrummet för att lyssna på våra lärare som pratar, I guess. Som vanligt dåra! Hoppas på lite förändringar i schemat, vi hade bra förut men att dom bara flyttade runt lektioner lite så man kan få lite omväxling!

Sötnosen i början av nian!

Lista för att jag har tråkigt

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Ja
3. Är du uttråkad?: Lite
4. Är du ledsen?: Nej
5. Är du italienare?: Nej
6. Är du cool?: Klart! ;)
7. Är du från Irland?: Hehe, a
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nope

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej!
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Klart!
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom: Ja (:
5. Kysst någon under dom två senaste veckorna: Ja!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Haha, jag vet inte
7. Är du kär?: Yes!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Tror det

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Nada
2. Hår eller ögon?: Båda (a)
3. Katter eller hundar?: Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Några få bästa vänner!
5. Coca-Cola eller Pepsi?: Coca-Cola
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Romantisk hemmakväll 
7. Pengar eller lycka?: Lycka, självklart
8. Dag eller natt?: Dag!
9. Msn eller mobil?: Mobil!

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån?: Nej, har aldrig försökt.
2. Brutit nåt?: Aa, regler ;) & min arm haha
3. Gjort nåt du ångrar?: Jaa :$
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej!
5. Ljugit för någon du tycker om?: Inte vad jag vet
6. Ätit en hel tårta?: Tror inte det
7. Gjort bort dig offentligt?: Förmodligen
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: Nej
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Hon har inte dött än så länge!
10. Velat försvinna?: Ja!

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: John
2. Telefonsamtalet du fick: Mamma
3. Personen du var med: John
4. Roligaste grejen som hänt: Jag vet inte (:
5. Personen du smsade: John
6. Personen du tänkte på: John
7. Du skrev till på myspace: Har inte myspace, haha
8. Du kommenterade: faaacebook
9. Du tillbringade natten med: Min säng
10. Du kramade: Mamma

skola imorrn

Har under hela dagen försökt att inte tänka på att skolan börjar imorgon, men jag lyckades inte speciellt bra. Jag orkar verkligen inte. Jag är den som oftast saknar skolan för att jag saknar kompisarna och så, men just den här gången så gör jag inte det, inte alls! Tror mest att det beror på dom nationella proven som väntar. Det första är den 8 februari i svenska.

Imorgon börjar jag klockan nio och då vet jag inte riktigt vad vi ska göra men klockan tio börjar vi med riktiga lektioner men jag har ingen aning om när vi slutar? Kanske runt tre eller något. Efter det ska jag och min classm8 Lova åka in till Stadsteatern för att kolla på Djungelboken. Hon praoade där i åttan så hon känner några där så imorrn får jag följa med. Det ska verkligen bli apkul. ;) Men innan det går vi nog och käkar någonstans för jag är hemma runt halv elva och strax därefter går jag och lägger mig eftersom att det är skola dagen efter. Men det blir alltså ingen uppdatering alls imorgon utan på tisdag!

Nu är det handbolls-VM för dom svenska herrarna! Dom möter Brasilien och just nu ser det iallafall ut att gå bra! Vi leder med ganska många bollar! Min låtsaspappa håller på att laga middag, typ köttgryta? Men det ska tydligen puttra i 2 timmar så det blir en ganska sen middag, men så länge det är gott!

Vill tillbaka till Cypern!!


Bakat

Nu har jag bakat en kladdkaka, min låtsaspappa blev skitglad, ska bara se reaktionen hos mamma! Så nu känner jag mig stolt, haha. Lägger in en bild sen så får ni se på mästerverket! (y)

at home

Kom precis hem från stan! Jag köpte ingenting för jag hittade inget som jag kände att jag behövde. Orkar inte slösa pengar bara för att man känner att man måste handla något. Men älsklingen köpte två tröjor, skitsnygga fast han kanske ska lämna tillbaka den ena som jag tyckte var skitsnygg på honom! Haha. Vi gick och åt inne i gallerian längst in. Jag tog en kräftstjärtssallad och han tog en räksallad, smaaaskigt värre!

Skönt att vara hemma själv just nu, dom andra är på Media Markt + att jag känner för att baka! Kanske tar och gör det! (:

Min goda sallad!

Het

Sötnos!

Mot stan + dagens outfit

Nu ska jag snart ta bussen till centrum där jag ska möta upp pojkvännen så ska vi in till stan! Puss

Vitt linne - Gina Tricot
Skjorta - Hollister
Jeans - JC

bara för att jag tråkigt..

Så kör vi på en frågestund så jag får något att göra! ^^


Men jag svarar självklart inte på allt! ;)

dagens låt



Plus att jag har skaffat Twitter! Klicka här för att komma till min profil!

Dag 6 - Min dag

Yeah, så jag var ju hos John idag. Fick skjuts dit så jag var där runt halv tolv. Vi pratade lite och spelade Fifa! Sen gick vi ner för att baka men vi behövde inte det så vi fortsatte att spela. Klockan två kom hans skitsöta kusiner Elsa & Emilia och deras pappa. Så vi åt lite kakor och käka tårta, sen runt halv fem åkte dom hem och då mötte vi Johns syrra Matilda och hennes kompis Emma i Buzz, där vi förlorade två gånger. Haha. Sen efter det fortsatte jag och John att spela Fifa. Vilket socialt liv va? Men kul är det! Sen åt vi pizza och klockan sju hämtade mamma mig!

Imorrn skulle vi ha åkt skidor, men det blev lite problem med bokningar så vi ska åka nästa helg istället! Så imorgon åker jag och älsklingen in till stan för att kolla runt lite!


Dag 5 - Vad är kärlek?

Hehe, den här var svår. När jag hör ordet kärlek tänker jag på en massa olika saker, tex min pojkvän, min hund, familj, vänner & handboll. Men vad det är? Det är olika för mig men jag orkar bara inte skriva det, haha. Dag 6 är på G.

csi ny

Har skittråkigt så jag ska kolla på CSI NY online, älskar det. Föredrar det istället för Miami. Intressant att veta. Ska snart göra listan också.


hemma!

Har precis kommit hem från John! Det var skitkul, vi spelade mycket Fifa och då var vi på samma lag men så spelade vi på svåraste nivån så det blev inte så bra, och sen spelade vi Buzz mot hans syster och hennes kompis men vi förlorade båda gångerna, haha. Fail.

Min mamma och låtsaspappa har precis fått igång vårat Wii som har legat lite off nu ett tag, varför vet jag inte.
Så det ska blir kul att börja spela igen!

@ johns place

Nu är jag hos John, vi tänkte baka men hans föräldrar hade redan gjort det så vi behövde inte! Sen har vi spelat Fifa också, som vanligt. Och Runt klockan två kommer gästerna! (:
Så nu ska jag vara lite social (y)
Puss

Planer för imorgon

Imorgon ska jag åka till John för att hans pappa fyller år så vi ska nog baka något för lite senare på eftermiddagen kommer hans kusiner! Skitsöta är dom! Så jag blir kvar där ett tag.

Sen på söndag är det tänkt att några i klassen ska till Flottsbro och åka skidor, men vi får se om det blir så. Är inte riktigt på humör för det, haha. Har typ aldrig åkt skidor ens, tre gånger i mitt liv. Mycket va? Ändå tycker jag att det är kul, även fast jag ramlar ganska ofta.

Dag 4 - Det här åt jag idag

Imorse till frukost åt jag två mackor och ett glas oboy, och sen när älskling kommit åt vi makaroner och köttfärssås för jag skulle på träning och nyss åt jag tre rostade mackor och ett glas oboy med mamma, onyttigt! ^^

Men jag har iallafall varit på träning, skitkul var det och vi tränade med damerna. Fyra st 95or och flera 93or och en eller två tror jag var lite äldre! Älskar att träna med dom, askul!

Haha, sötnosen är i Göteborg nu på hundmässa, lyllo!

7 januari

Det blev lite ändrade planer. Älsklingen ska komma om en halvtimme! :D Vet inte riktigt vad vi ska göra, men något hittar vi väl på! Sen hade jag glömt bort att jag hade träning också, men den börjar kvart i sju ikväll & håller på till klockan åtta! Sen blir det nog lite tv ikväll! Pöss


Dag 3 - Mina föräldrar

Som sagt så bor min pappa i USA och jag träffar honom 1-2 ggr per år, inte alls ofta. Och där borta hos pappa har jag en låtsasmamma som heter Kim och hon är så jäkla cool. Skitsnäll och världens bästa låtsasmamma! Men det kostar ju ganska mycket att åka dit såå..men jag bor ju med min mamma och min låtsaspappa och han har jag känt sen jag var 3 år, så vi har känt varandra in 12 år nu, väääldigt länge! Så han har ju blivit som min pappa! :D Världens bästa låtsaspappa helt enkelt, vi har samma intressen också: PS3 och spel, haha! Min mamma har jag också en bra relation med, vi kan säga allt till varandra! Jag har det bra liksom! ;)

Dag 2 - Min första kärlek

"Kär" har jag varit några gånger men nu när man ser tillbaka på det så inser jag att jag inte ens var kär överhuvudtaget. Förhållanden har man också haft men alla dom ångrar jag förutom det jag har nu. Det förhållandet jag har nu är helt amazing. Bästa pojkvännen man kan ha har jag, är så grymt lycklig och glad. Man läser ofta i tidningar när folk frågar "hur vet jag att jag är kär?" och så brukar man få svaret "du får lite fjärilar i magen och blir lite extra nervös runt honom."

Jo men tjena, som om det skulle kännas att du får fjärilar i magen, aldrig i livet att det kommer hända mig. Men där hade jag fel. Alltså, varje gång jag ser honom blir jag jätteglad, får lite fjärilar i magen och blir lite extra nervös. Det känns verkligen! Har aldrig varit så kär förut i någon! Han är helt enkelt världens bästa och kommer alltid att vara det! Min första kärlek (och sista)! ;)

Vilken snygging alltså! :*


Bored



Borde kanske göra dag två på listan? Ska nog göra det! ^^

Dag 1 - Om mig själv

Sierra Nathalie Thompson heter moi. Fränt va? Bor i Huddinge, kommunen där alla vill bo liksom. Går i skolan som alla andra, man är ju tvungen. Föddes den 2 juli i Förenta Staterna där min fader bor med resten av min halva släkt. Han bor i en liten delstat som heter Connecticut som ligger granne med New York och Massachusetts. Häääftigt.

På min fritid spelar jag handboll i världens coolaste lag Huddinge. Tränar 2-3 ggr i veckan + matcher på helgerna. Annars umgås jag med kompisar & min pojkvän. Bor med min mamma och min låtsaspappa och våran hund i en liten röd villa med vita knutar. Gulligt. Lever livet liksom. Mer kan man inte göra. Kommer inte på mer nu. Kyss

Jag är normal också!


Uttråkad

Det här tänkte jag alltså göra eftersom att jag har bloggtorka ganska ofta! Börjar idag med första punkten! Kommer hoppa över en del punkter som jag inte vet vad jag ska skriva på eller om jag bara inte vill skriva om dom! ;)
Skriv en punkt för varje dag.

Dag 1 -
Om mig
Dag 2 - Min första kärlek
Dag 3 - Mina föräldrar
Dag 4 - De här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek?
Dag 6 - Min dag
Dag 7 - Min bästa vän
Dag 8 - Ett ögonblick
Dag 9 - De här hade jag på mig idag
Dag 10 - Min syster
Dag 11 - I min väska
Dag 12 - Den här veckan
Dag 13 - Mina drömmar
Dag 14 - Min första kyss
Dag 15 - Mitt favorit minne
Dag 16 - Min favorit födelsedag
Dag 17 - Detta ångrar jag
Dag 18 - Den här månaden
Dag 19 - Ett annat ögonblick 
Dag 20 -
De här får mig glad
Dag 21 - De här får mig att må bättre
Dag 22 - De här får mig att gråta
Dag 23 - Mina rädslor
Dag 24 - Min favoritplats (julafton)
Dag 25 - Livet just nu
Dag 26 - De här saknar jag
Dag 27 - Min dröm resa
Dag 28 - Min kärlek
Dag 29 - Hur jag såg ut först
Dag 30 - Vad jag gillar att göra
Dag 31 - Något jag aldrig trodde att jag skulle berätta


Internet är seeegt

Ja, rubriken ovanför säger allt. Nä, men det är skitsegt. Kom hem från John för några timmar sen.
Tänkte iallafall lägga in lite bilder från igår!







Sen idag bakade vi en kladdkaka! :D

Sen när jag kom hem bakade jag och mamma chokladbollar!


Och alla bilder är tagna med min iPod !

JVM

Heeeeeeeeej bloggeeen!

Nu kollar jag & John på JVM. Det står 0-0 just nu hehe. Sen såg vi att finalen går inatt halv två så vi ska nog kolla på den! ;) Måste ju se vem som vinner. Nu ska jag dra. Tjillevippen.

Fifa 11

Idag har vi åkt skridskor, det gick ju sådär för mig men grymt för älskling! Vi åkte bara ett tag sen tog vi bussen hem och nu sitter vi och spelar fifa, jag vann över honom med 1-0 men sen vann han över mig med 2-0 , haha. Skitkul är det iallafall. Lite senare ska vi nog kolla American Pie och kollar bronsmatchen mellan Sverige - USA! Vet inte riktigt vilka jag hejar på...men jag tror att USA vinner! Jag lägger in bilder imorrn från idag!
Ska kolla när John spelar nu! Puss

Hit the lights, start the show

Kom hem från träningen för ett tag sen! Det var skitkul, tycker det är grymt roligt att träna med damerna! Sen åkte jag hem och duschade och nu sitter jag här och chattar med älskling medans jag packar till imorrn! ^^
Tar bussen som går från mig 10.47 så är jag hos honom 10.56 och sen ska jag släppa av mina saker hos honom och sen drar vi och åker skridskor. Aaaazzzkul.
Nej, nu ska jag flytta på arslet och fortsätta! Ska lägga mig ganska tidigt iaf.
Pözz

Såå söt!


Cover


Grymt duktig! ;o

Isprinsessa

Hanna har preciiiiis dragit, men vi ses ikväll på träningen! Vi har kollat på bonusmaterialet från The haunting in Connecticut där man fick se det riktiga huset och intervjuer med dom som bodde där, verkar skitläskigt ju. ;o
Imorrn ska jag åka skridskoooor med älskling, som jag inte har gjort på två år, lyckat. Är inte säker på vart vi ska åka men jag ska träffa honom klockan elva (: Sen åker vi väl ett tag, kommer bli Ä-G-D! Men iallafall sen åker vi hem till honom och då ska jag spöa honom i fifa 11 , lääätt. Sen sover jag där, mys! Det är mina planer det, sen ska jag inte göra något alls på torsdag!

Det här är jag imorrn! ;)

4 januari

Godmorgon! ;)
Hanna sov hos mig igår och vi vaknade halv två, för bara en timme sen. Igår möttes vi upp i centrum kl ett och tog en fika för att prata om sommaren. Sen gick vi och handlade lite och sen gick vi hem till henne för hon skulle packa och sen skjutsade hennes pappa oss. Vi hade hyrt film också "The haunting in Connecticut". Skitbra!
Sen kollade vi JVM, Sverige mötte Ryssland och tyvärr förlorade vi på straffar så nu blir det bronsmatch mot USA imorgon. Och ikväll är det träning, fetnice.
Skriver mer later.

Världens finaste :D

Plus en grym cover!

Godnatt

Ska sussa strax , är trött! =)
Imorrn vet jag inte vad som händer men jag åker nog till centrum!

Föralltid :$


Trääning

Yeah, träning om en timme! Har precis käkat en billy pizza, nyttigt och bra innan träning va? Efter händer nog inte så mycket, ska slappa framför tvn, haha.

Söta Lollo! (:

2 januari

Tjo. Vaknade runt halv elva och hittade mitt gamla PSP så jag började spela lite på det. Sen kollade jag lagets hemsida och insåg att vi har träning fem ikväll, nice. Det var ett tag sen jag tränade! =)
Annars händer det inte så mycket!

Kreta 09'

Första listan 2011

Namn: Sierra Nathalie Thompson

Piercingar: Inga

Tatueringar: Inga

Längd: 166 tror jag?

Skostorlek: 40

Hårfärg: Brunett

Fräknar: Yes, på somrarna.

Motto: Lev livet som om den vore din sista.

Kär? Grymt kär!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nej.

Dricker du? Nej

Röker du? Nej

Vilket schampo använder du? Wella I think

Vilken parfym använder du? Augileras, Spears & en som jag fick från älskling!

Vad är du rädd för? Spindlar, höjder, clowner & småkryp

Gillar du att tvätta? Nej

Gillar du berg- och dalbanor? Love!

 

Senaste...

Filmen du hyrde? I love you Phillip Morris & Taking Chances

Filmen du köpte? Vet inte

Låten du hörde: Pink - Raise your glass

Låten du laddade ner? Adam Lambert - If I had you

Personen du ringde? Mamma

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Fångarna på fortet

Person du tänkte på? John!

Favorit...

Låt: Jag har ingen just nu..

Sak att göra: Umgås med folk (:

Sport: Handboll & Baseboll

Dryck: Fanta Exotic

Kläder: Jeans & T-shirt

Film: Orphan

Serie: CSI NY

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja..

Gråtit över en flicka? Säkert..

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? Nej

Träffat någon från internet IRL? Massor ;)

 

Antal...

Gånger du varit kär? 1

Gånger ditt hjärta brustit? 0

Hjärtan brustet på grund av dig? 1 kanske ?

Tjejer du kysst? 0

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? 7+ kanske?

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte, några gånger iallafall

Senaste...

Boken du läste? Glöm mig aldrig

Personen du fick e-mail av? Farmor

Personen du fick brev av? Pappa, Kim & Jack

Personen du fick sms av? John

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Ikväll

Saken du köpte? Kläder

Vad har du gjort idag? Städat
 
Var det kul? Nej

Brukar du svära mycket? Händer ibland

När stiger du upp på morgonen? När jag vaknar

Vad har du på dig? Mjukisar & en t-shirt

Vad ska du göra ikväll? Tugga tuggummi och göra den här listan

Vad är du allergisk mot? Ingenting

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Nej

Kan du stå på händer? I wish , haha

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Njae

Är du glad nu? Rätt så

Var du glad igår? Skitglad (:

Vad dansar du till? Allt möjligt ;)

Stockholm är... ? Bäst

Göteborg är... ? Nice

Kan du sjunga? Man kan ju inte direkt höra sig själv, så jag vet inte ?

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? Thailand


Tyyypiskt

Förra onsdagen beställde jag hem en julklapp som John skulle få, och dom sa att det skulle ta ca 2 jobbdagar att få hem den. Gjorde det det då? Nej, självklart inte! Utan det kom dagen efter jag kom hem, sjukt typiskt! ^^

Sitter och kollar på Fångarna på fortet , det är bloggerskorna som är med, men det går inte så bra för dom ;d

The Gangstaaah


1/1-11

Assååååååå, jag vaknade halv ett imorse av att mamma väckte mig å sa att jag skulle gå upp för vi skulle käka frukost , hah! Sen städade jag hela rummet, med hjälp av mamma såklart men det blev skitbra! Flyttade sängen, städade alla lådor, dammsög, å det vanliga. Så det har jag gjort tills & it feels good.
Tänkte lägga in bilder från igår! (:

Vi spelade BTD ^^

Mina föräldrar hade dukat åt oss!

Sen när vi skulle sätta på ugnen glömde vi ta ut plastlocket, haha.


Resultatet, fläskfilé m. pommes och rödvinssås eller bearnaisesås (stavning?!)

Plus en god dricka ;)


Uttråkad









Haha, det var dom roligaste som fanns! ^^

Fulis


<3


I want to be in your arms, where you hold me tight and never let me go

2011

Älsklingen åkte hem för en timme sen! Vi hade det skitmysigt, vi hade ju hyrt två filmer , men den första var så dålig så vi bytte till den andra som var "I love you Phillip Morris", men jag tyckte inte alls att den var bra. Thumbs down. Sen kollade vi iallafall på JVM, å yes fan vad bra att Sverige vann mot Kanada. Men det var skitspännande eftersom att det blev straffar, men vi satte två och dom satte inga! ;)

Imorrn vet jag inte vad som händer...chill I think! Ska sova ut lääänge. Är hemma själv nu för att mamma & Jompa är hos grannarna över oss, men dom kommer väl hem snart!

RSS 2.0