bildbomb

Har haft en rätt bra dag idag faktiskt. Vädret var väl lite halvtaskigt, men det regnade bara när vi åkte buss eller var inomhus! Vi samlades först vid Centralen, sen tog vi buss därifrån till Museiparken, där ligger Etnografiska. Sen gick vi på utställningen, lite creepy var det, med alla konstiga dockor, haha. Tänk att ha en sån i sovrummet liksom, hehe. Sen fick vi sätta oss och äta, så jag, Jasmine, Jasmina, Lova & Alina satte oss i gräset och åt, mysigt!

Efter det skulle vi ta bussen till Kungsan och senare ta en buss därifrån, men då var det några som delade ut heliumballonger och då skulle självklart lite mer än halva klassen så då stod vi där med chipmunksröster och sjöng/pratade, haha. Sen tog vi då en annan buss till någon station (?) och sen gick vi till Långholmen!

Vi fick gå lite fritt, det var inte speciellt stort så vi gick lite fram å tillbaks, sen låste killarna ut Andreas, haha, stackarn fick stå där skitlänge och lärarna märkte inte så när vi skulle gå se så hade dom fortfarande inte märkt så alla gick ut, men sen tror jag att dom släppte in honom igen precis innan sista läraren gick ut, hahaha.
Tog en massa bilder, typ 50, men ni får bara se några!





Vi hittade ett utomhusgym och våran lärare satte direkt igång med att träna



Såhär såg ett gammalt fängelserum ut


Orkar inte lägga in fler! Puss


Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Vill du komma ihåg dig själv?

Din mail:

Din blogg:

What's on your heart?

Trackback
RSS 2.0