Packar..

Håller på att packa för fullt nu ;d Vet inte precis vad jag ska ha med mig, men vädret är runt 22-24 grader, så det är helt okej! Lägger upp några bilder från igår.




Cypern

Yeah, astaggad.....kom hem från John för ett tag sen, vi kollade på en film som hette Piranha, den kommer ut på bio i december i 3D tror jag, sen bakade vi cheesecake brownies, skitgott och sen har vi bara chillat. Gjorde en lista på låtar som jag vill ha , han skulle fixa det sa han, skitsnällt! Imorrn ska jag packa , och runt lunchtid ska jag och mamma åka till mormor och hämta en resväska, där kommer min moster och mina två kusiner också att vara, så vi ska hälsa lite på dom, det var ett tag sen vi sågs.

30 oktober

Nu drar jag hem till John där jag ska spendera lördagen , sen hämtar mamma mig och då ska vi packa eftersom att vi drar till Cyperna på måndag! Igår såg vi ju Saw 3D , den va sjukt bra men shit vad äcklig också. Låg lutad mot Johns axel under typ halva filmen och blundade, haha.

Saw 3D

Yay, jag och John ska se Saw 3D på premiären på fredag, fyfan vad nice .. och äckligt, men shit vad kul. (y)
Idag hade vi bara tre lektioner, franska, träslöjd och engelska. På franskan gjorde vi typ inget, på träslöjden skulle man bara försöka göra klart sin grej och på svenskan skulle man skriva en krönika, gick väl inte direkt jättebra. Sen åkte jag hem till John, gjorde inte så mycket, snackade lite, käkade, va inne på datan å sååå, sen kom mamma och hämtade mig och nu har jag tråkigt. Ska snart sova, är aptrött.


Jag väntar bara på pengarna, haha :)

Krakow


Celebritythoughts

När jag har tråkigt kommer jag lägga in roliga bilder som den nedanför eller det är förmodligen bara jag som tycker att det är roligt..ha-ha.


Cypern!

Kom precis på att jag drar till Cypern första måndagen på höstlovet med mami! En vecka, skönt, får bara hoppas på att det blir bra väder, lär väl inte bli så brun eftersom att det är höst men det är bara skönt att komma iväg!

Kreta 09'

Bästa!



Klockren.

Dagens låt


Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza



My baby is home


Trodde att mitt liv var slut. Min iPod var försvunnen, sen idag knackade min bästa kompis mamma på med min iPod i handen. Fatta lyckan! Haha nej, men det visade sig att den hade hamnat i Saras bagage, fick seriöst panik när jag inte hittade och gick runt och frågade typ alla.

Ben&Jerry's

Har precis kollat film och käkat glass, kollade på filmen 'Familjen Jones', den va helt okej. Sitter och chattar med älsklingen, annars gör jag inte så mycket. Skitgrymt att man nu kan tidsinställa inlägg! Imorrn ska jag mest bara chilla, min klass är ju ledig från skolan eftersom att vi kom hem igårkväll så det är skönt. Ska sova ut så länge jag kan bara, haha! :')
Puss

<3

Polen 2010

Det kommer att bli ett väldigt långt inlägg nu, ganska detaljerat om vad vi gjorde i Polen.

Tisdag eftermiddag:
Jag & Hanna åkte hem till mig där vi gjorde oss iordning för att bli hämtade av Sara. Vi var ganska så flummiga och trötta i bilen, men vi ville inte sova, när vi nästan var framme så åkte vi till McDonalds för att äta middag. När klockan var ca halv sex åkte vi till Skavsta som bara låg ca 10 minuter från McDonalds. De flesta var redan där och när vi kom dit var det dags att checka in. När det var klart gick vi igenom säkerhetskontrollen och när det var klart satte vi oss ner och väntade.
Alla gick in i taxfreen för att hitta något att köpa, själv köpte jag tuggummi, haha. Det var dags att gå på flyget när vi kommit på satte jag mig brevid John och Oskar, två goda vänner (y)
Resan tog ca en och en halvtimme, fast jag trodde att det skulle ta mycket längre tid. När vi klev av och hämtat vårat bagage stod Magda (våran guide) med en skylt där det stod "Södertörns friskola" på. Vi följde efter henne till bussen som skulle ta oss till vårat hotell. Bussen släppte av oss en bit ifrån hotellet så vi var tvungna att gå ca 5 minuter, när vi var framme fick vi nyckeln till rummet och de flesta gick genast och lade sig, klockan var då ca 23.00.


Onsdag:
Rise & shine. Frukost klockan åtta, Linnea satte larm kl 7, vilket vi senare ångrade när vi satt där klara och det var 20 minuter kvar tills vi kunde gå upp och äta. Idag skulle vi på rundvandring i staden i några timmar. Vi gick runt i Krakow, lite blåsigt och kallt men definitivt bättre väder i Polen än i Sverige. Mycket bilder togs och det var kul, vi gick in i en katedral och Magda pratade ganska mycket, men det va lärorikt. Efter det var det dags för lunch och sedan fick vi gå runt fritt så länge vi kom tillbaka på hotellet klockan sex.
Jag och Alina gick runt men vi hittade ingenting. Klockan halv sju skulle vi äta middag på Steakhouse, muuuuuums. Jag och Henrik tog två olika rätter och sen delade vi på allt, haha. Godistime blev det efter maten, då fick man välja om man ville gå hem till hotellet eller köpa lite godis. Njaa, lite besviken blev man ju eftersom att dom inte hade karamellkungen, men jag hade inte direkt förväntat mig det heller. När vi kom tillbaks till hotellet var det bedtime!


Torsdag:
Vi var i Auschwitz där alla koncentrationslägrerna ligger, det var väldigt intressant men det kändes väldigt konstigt. Vi gick runt där i några timmar medans Magda pratade och vi fick gå in i de flesta husen. Det vi fick se var väldigt hemskt, alla hemska bilder som gjorde att man är tacksam för att att man lever idag och att man inte levde då.
Det var bilder på både barn och vuxna som var riktigt smala. Vi gick in i den enda gaskammaren som fanns kvar och sen gick vi till de hus som alla hade bott i. Efter det var det dags för lunch och nästan alla var vrålhungriga, vi hade beställt matpaket som skulle finnas på bussen så vi fick äta där och när alla var klara tog bussen oss till Birkenau som också var ett koncentraionsläger. Vi gick runt i ca 2-3 timmar och fick se allt möjligt, hur de sov och vart de gick på toa någonstans. När det var slut var alla trötta och bussen släppte av oss i närheten av vårat hotell för alla skulle till Gallerian där vi kunde shoppa och äta. Jag hittade två tröjor där det stod "Daddy's girl" & "I love boys", haha. Man fick välja vart man ville äta men de flesta valde KFC, skitgott. Sen drog vi hem och sov.

Fredag:
Idag skulle vi till en gymnasieskola, utanför såg det ut att vara ett fängelse, haha men det blev bättre när man kom innanför. Vi skulle iallafall träffa en klass som gick i första ring, dom hade gjort en powerpoint grej som hetter 'Swedish things in Poland', det va ganska intressant att lyssna på men man märkte att dom var väldigt nervösa. Deras engelskalärare var också ganska jobbig men ändå rolig, fast han avbröt dom ganska mycket när han sa till oss att vi inte skulle skratta eller avbryta dom ifall dom sa fel...lyckat. Sen åt vi lunch och senare skulle vi träffa Magda för att gå runt i de Judiska kvarteren. Ganska intressant men vi fick gå väldigt mycket, sen kom vi till en trappa och då sa Magda att där vi stod hade en scen från Schindlers list spelats in, alla kom på vilken scen det var efter typ fem sekunder, så det va coolt.
Vi gick också in i en synagoga men där var killarna tvungna att ha på sig något på huvudet om dom inte hade en vanlig mössa, så dom var tvungna att ha på sig en minimössa som jag kallar det, vet inte vad det egentligen hette, men alla såg skitgulliga ut! Sedan åt vi middag och vi la oss ganska tidigt för vi skulle äta frukost klockan sju på lördagen.


Lördag:
Idag skulle vi till en saltgruva, 135 m under jorden var vi, skitballt, men också jobbigt att gå ner i alla trappor, man blev lite yr. Det roligaste var nog vägen upp, då åkte vi i en liten hiss som bara kunde ta 9 personer, så man fick verkligen stå och trängas men hissen åkte skitsnabbt upp så man var uppe på nolltid. Sen var det lunch och efter det tackde vi Magda för att hon hade stått ut med oss varje dag och vi gav henne en present. Efter det skjutsade bussen oss till flygplatsen och jag somnade på vägen på Johns axel. Vi var tvungna att vänta 45 minuter för att kunna checka in så alla gick runt lite och köpte godis i maskiner och var sociala. Sen blev det planet hem, en del lyssnade på musik och sen del snackade. När jag kom hem packade jag upp mina saker, duschade, facebookade och sen somnade jag. Härlig vecka med bästa klassen 9GF!



Mer bilder finns på facebook!
Puss


Långt onödigt inlägg...

Tja. Har skittråkigt, vet inte vad jag ska göra. Sitter och pratar med mina goda vänner Sara & Andreas, mina små älsklingar! ASTAGGAD , helt hyper..fatta imorrn åker vi till Polen. Det kommer bli bäst, jag svär att bara för det kommer jag att glömma min kamera, fail. Iallafall, imorrn börjar vi med engelska, sen matte och sen NO, sen blir det lunch men då kommer jag och Hanna att åka hem till mig för vid tre så kommer Sara och hämtar upp oss och så kör vi ut till Skavsta där det är samling klockan sex. Planet går sju eller halv åtta eller något annat, vet inte riktigt.

Under dom dagar som vi är där så ska vi åka till koncentrationslägrerna, kommer förmodligen att bli en känslosam dag, hehe. Vet inte precis vad vi ska göra alla dagar, men på fredagen ska vi iallafall besöka en skola, dom går då i första ring och dom ska göra nån presentation om vad Sverige & Polen nånting...kommer säkert bli jättekul! Någon dag ska vi också gå ner i en gruva tror jag, sen på onsdag så firar jag och älskling 7 månader! Helt jäkla underbart! Alla våra månadsdagar så har typ jag alltid varit upptagen eller så har det kommit något i vägen.

1 månad = Föräldramiddag i skolan
2 månader = Då tror jag att vi gjorde något tillsammans
3 månader = Då var vi i Frankrike med klassen
4 månader = Jag var i USA
5 månader = Jag var i Enköping
6 månader = Jag var på teater
7 månader = Vi kommer att vara i Polen

Aja, sen kommer vi hem på lördagkväll, vet inte riktigt vilken tid men runt sju tror jag, sen får vi kompledigt på måndagen, så det blir chill helt enkelt. Fast det kommer bli som vanliga skoldagar eftersom att vi ska gå upp vid sju å sånt, inte lika roligt. Men jag ska dela rum med Sara, Hanna och Linnea och det kommer bli grymt! Parteeey...or not. Det blir en massa bilder iallafall, om jag nu kommer ihåg att ta med mig kameran och allt annat. Bara för att jag har tråkigt tänkte jag göra en lista på vad jag ska ha med mig i handbagaget!

- Kamera (Kommer ändå glömma den)
- Molnfri Bombnatt (En bok vi läser i svenskan)
- Mobil (Can't live without it!)
- Plånbok (Money money, deras valuta zlotty är skitkonstig)
- Pass (Är sjukt het på mitt svenska, ville bara säga det liksom!)
- iPod (Dör utan music + Justin Bieber, hata mig John, hata mig bara)
- Laddare till mobil, kamera & iPod (Fail om man glömmer det)

Det var nog allt, kommer säkert komma på lite mer imorgon, jag & Hanna ska stanna och köpa massor med godis till resan och som vi kan ha när vi är där. Vet inte om jag vågar pröva polskt godis, däremot vill jag gäärna prova polskt McDonalds, men jag ångrar att jag gjorde det i Frankrike för fy fasiken vad äckligt det va, mjöliga pommes är ju inte det godaste direkt.

Gud vilket nödvändigt inlägg jag har gjort. Så blir det när man har tråkigt, lägger in en bra låt!

R Kelly - Worlds Greatest



Men alltså ?! Hur jäkla grym är inte jag, satt och gjorde på paint, fett skillad. Eller inte. Det syns förmodligen att jag gjorde den på paint .. men det är ju upp till var och en hur blind man kan vara!

En fet stor kyss i armhålan!


Polen

Imorrn drar min underbara klass till Polen, där vi kommer stanna tills på lördag!
Kommer inte skriva mer innan vi åker, men imorrn har vi bara tre lektioner sen får vi sluta tidigare (y)
Puss

tjo heting

11 oktober

Ännu en måndag. Har pluggat lite NO. Sara följde med mig hem , vi snackade lite å så...hon slutade en timme senare pga spanskan så jag fick vänta, inte kul alls. Menmen , ska fortsätta nu sen kanske jag bakar en kladdkaka om jag får lust.

Fina paret, haha.


SKHLM

Drog till Skärholmen med Lollo för jag skulle köpa en ny vinterjacka i en större storlek , ville också att den skulle vara lite längre! Så det blev en svart McKinley jacka! Sitter å snackar med Toby nu, skitnice (y) Har bara chillat lite, imorrn efter skolan så ska Sara hem till mig. Blablabla, har bloggtorka. C'ya


10 oktober

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, bara ta det lugnt I guess. Vaknade runt kvart i tio, har sovit grymt bra inatt, tror mest att det berodde på att jag var så trött igårkväll.
Skriver när jag hittar något mer intressant att skriva om, just nu är jag iallafall inne på flygbolagets hemsida, dvs det flyget som vi ska åka när vi ska till Polen. Måste kolla mått och vad man kan packa ner och inte packa ner. Det är ju snart vi åker och jag ska dela väska med Hanna! Det kommer bli skitkul att åka med klassen (igen).. ;)

Hej Heting.

Dagens låt


Who owns my heart - Miley Cyrus

Lyssnade på den första gången idag , har totalt fastnat för den fast jag inte gillar henne ;d


9 oktober

Halv ett hade Marre match i Tomtberga så jag och Lollo åkte dit för att kolla men dom förlorade tyvärr med en boll! Sen hem till mig för att Marre skulle duscha och sen tillbaks för Jhulle spelade, sen ner till Huddinge C för att käka på Subway och sen hem till mig, haha. Vi chillade lite, lyssnade på music å så. Marre skulle åka till Jhulle runt sex å Lollo drog för ca 30 minuter sen. Imorrn ska jag bara plugga lite! Puss


Stay

Tjo. Lång skoldag idag, vi kollade på filmen i tre timmar, den va otroligt hemsk! Började nästan lipa i slutet, haha. Den handlade om judar och allt, och det är ju baserat på sann histora. Sen var det lunch, matte, NO, och sist engelska. Engelskan va lugn, vi satt å snacka lite, övade lite inför nationella, så jag, Sara & Hanna satt i samma grupp, fnittermajor på hög nivå!
Lägger in en klipp på ubersöta Louise som sjöng sin egenskriva låt "Stay".

GOOD NIGHT CONNECTICUT

Nej , nu ska jag borsta gaddarna och trycka in Ipodlurarna i öronen. Sen är det dags att sleepa.


ILOVE YOU




Mysig dag!

Det var en chill dag i skolan, väldigt lugnt och helt okej! Sen efter skolan åkte jag hem till John, skitnice. Vi snackade lite å så, och sen gick vi ut på en långpromenad, skitmysigt! Sen käkade jag middag där och sen vid halv sju tog jag moppen hem för att det inte skulle bli så mörkt att åka. Det var ju redan mörkt när jag åkte hem...kallt också. Jaja, nu är jag hemma. Vet inte vad jag ska göra, imorrn börjar vi 08.15 för att våran klass ska kolla på en film i 3 timmar, men vi får sluta en timme tidigare på fredag så det gör inget!
Bilder kommer när blogg.se har slutat lagga.

Everybody wants to be a cat


Bilder från helgen







4 oktober

Tja, hade det skitnice hos Lollo, vi spelade in å lite så. Kanske lägger in sen, vi tog en massa bilder också. Lägger upp det senare, idag skulle man ju lämna in VG/MVG grejen i SO, och jag räknade att jag totalt har setat i 12 timmar och jobbat med den! Chattar med älskling nu, imorrn är det träning å lalalala. Nu blev det tråkigt.
Bilder coming soon.

Världens sötaste sjukling haha! :')


HELG!

Yes! Är nästan klar med SO grejen , sjukt jobbigt det är. Ska göra det sista på söndag kväll bestämde jag! Imorrn ska jag vara med skitsöta Lollo, vi ska spela in lite låtar, filma lite, ha skitkul helt enkelt. Lägger kanske upp sen, haha! =) Ska sova hos henne också, men innan det så har jag match i Östra mot Tumba. Får väl se hur det går..

HAHA, den här bilden togs i Januariiiiii!

RSS 2.0