29 september

Tjo alla rara & glada. Har hållt på med ett SO arbete i fem timmar idag, orkar inte mer. Skitsvårt tycker jag, men vi hade halvstudiedag idag så det gick ganska bra, har typ lite mer än hälften kvar!
Men imorrn är det helstudiedag och då ska jag vara med älskling! Skitnice. Ingen blogglust alls ;d
Bye

27 september

Matchen igår gick piss, men jaja! Var ju bara i skolan idag, vi körde fotboll på idrotten, skitkul och sen hade vi hemkunskap, lunch, NO och sist SO! Slutade vi tre och sen drog jag hem, nu är jag ganska uttråkad men jag får väl hitta på nåt, kolla på tv kanske.

Sötaste Lollo!

Huddinge - Skuru



Daaaaaaaaamn, samling om en timme. Ska hämta upp några, sen drar vi mot Nacka bollhall. Ciao!

26 september

Har planerat en massa med Lollo nu, vi ska ha en liten get together för oss själva nästa helg. Vad ska vi göra då?! Det är top secret, nej inte direkt, kommer skriva det senare. Hmmmmm... nej , har bara tråkigt och ville bara skriva lite. Azzzzzkul att gå igenom arkiven och kolla vad man har skrivit för typ 1-2 månader sen.
Onödigt inlägg, men sak samma.

Snart är vintern häääär...ser ni mitt sadface ?! Nej, okej...


T to the AGGAD

Godmorgon!

Har käkat frukost och kollat på Hitta Nemo, en klassiker. Samling tio i fem tror jag i Nacka bollhall, mot Skuru, vi ska vinna, ja det ska vi. Kommer inte in på facebook, verkar vara ett tekniskt problem eller något hah, det står bara att webbsidan inte kan visas. Vet inte vad jag ska göra nu, skulle egentligen ha träffat Lollo men matchen är runt sex så man hinner ju inte göra något, iallafall inte det vi tänkte göra så det får väl kanske bli nästa helg förmodligen! Lägger in en dagens låt!


Usher - DJ got us fallin' in love


Godnattish


Och med denna otroligt heta bild så säger jag natti natti.

Inception

Var ju och kollade på Inception med mami och jag tyckte att den var skitbra, lite svår att förstå i början men sen började man fatta mer och mer! Ska snart sova, är trött, har fortfarande ont i benen och jag ska spela match imorrn så vi får se hur det går, haha. Jag tror att vi möter Skuru, är inte riktigt säker men det är i Nacka iallafall!
Just nu lyssnar jag på lite musik & smsar några! Orkar inte skriva mer...


L-Ö-R-D-A-G

Yaay! Vaknade runt tio imorse, skitskönt. Jag bestämde mig för att åka och tanka moppen för jag hade inte så mycket bensin kvar. Nu sitter jag i lokalen som vi har i Huddinge centrum, mamma och min låtsaspappa brukar jobba där ibland! Senare ikväll ska jag och mamma gå på bio och se Inception, tror den hette det. Hoppas att den är bra!

Haha, hittade en bild från sexårs.


YES!

Wihoooooo, min biljett till USA är bokad!

Nicenice, ska ju dit och fira jul för första gången och i USA är det ju väldigt stort så det ska bli ganska intressant. Jag åker den 17 december och kommer hem den 30 december! Sen den 19 dec så ska jag, pappa och min halvlillebror åka till The Great Wolf Lodge och bada å sånt, inomhus såklart och så finns det en spelhall och en massa saker för tonåringar, haha. Men vi ska bara vara där i 3 dagar! Min låtsasmamma måste jobba så hon kan inte följa med! :(


Det ser grymt bra ut!

Ska sova nu, gonatt!

AJ, MINA BEN!

Jaha, idag var det ju då strapatsen i skolan, och 7-9 sprang 14,7 km! Jag kom på 14:de av alla tjejer så det var väl helt okej men det var ju några idioter som hade tagit ner ganska många snitslar så jag och några andra sprang vääldigt fel. Så jäkla omoget.

Sen åkte jag hem och somnade nästan i soffan, duschade å lite så! Sen klockan 20.00 var det ju Idol och nu kollar jag på 'Se upp för dårarna', våran mattelärares syster är ju med i den asså Rakel Wärmländer, skitcoolt!

Nästa vecka på onsdagen är det halvstudiedag så vi slutar 13.00 tror jag och sen på torsdagen är det helstudiedag och då ska jag vara med världens bästa kille! =) 

Vet inte vad som händer resten av helgen, ska väl tråka lite och sånt. Match på söndag vet jag att det är iallafall, haha. Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva, puzzzzzzzzz.


Becka, Evelina, Marre & Johanna

9GF

Vårat spexfoto. Snubben högst upp till vänster är våran sköna lärare Josef som är sjukt lik Einstein!
Jag sitter i lila klänning.

Sen vårat vanliga foto! Jag står upp i rosa tjocktröja.

Sen mitt enskilda!


-

www.sarahtjulander.blogg.se - I den här bloggen kan man vara med och tävla om ett presentkort på shirtstore värt 300 kr, jag är med, var med du också!! :)


Allt

Tjabaaa, har inte orkat skriva något. Var ju i Lund i helgen, nice. I måndags firade jag och älskling sex månader, och fler ska det bli! :') Nu sitter Hanna hemma hos mig, hon ska snart dra å så får vi se vad jag hittar på. Imorrn ska jag, Sofia & Lova göra en redovisning för 6GP om våran Strasbourgresa. Har inget att skriva.

I love you <3


-

Orkar inte blogga, haha. Ska till Lund imorrn med några i laget. Så jag sover hos Hanna ikväll men snart ska vi åka iväg till Jysk för att se om vi kan hitta någon dubbelmadrass. Tjingeling!

yesss

klarade moppeprovet! ska ha so nu puss

?!


Haha, det var ju nödvändigt..

A&Q



- Jag kan lägga in en bild imorrn! :')

Trött

Ajajajaj, har sjukt ont i ryggen. Har spelat Stockholms cupen både igår och idag och vi åkte ut i B-Semi. Men älskling kom och tittade idag så jag var grymt taggad. Har precis duschat och ska strax gå ut med hunden, sen äta middag och plugga till moppeprovet! Alltså, min kamera har varit helt död dom närmsta veckorna, jag har satt på den men efter 2 sek så stängs den av av sig själv å då står det på skärmen 'objektivfel' men igår satte jag på den bara för att se om den gjorde samma sak men det gjorde den inte! Så nu funkar den som vanligt, yes!

Men jag har inte tagit några bilder idag, så det kanske blir några imorrn. Puss


Again & Again

Var på premiären igår och såg 'I hetaste laget' igen. Sjukt bra som vanligt. Massa fotografer å sånt va där, nice. Faila på moppeprovet men jag ska göra om det nästa vecka. Nya tag! Imorrn är det Stockholms cupen som ska spelas, ska bli kul. Var ett tag sen jag spelade match. Skolan firade 10 år också så vi fick sluta lite tidigare, vi släppte ballonger och lärarna sjöng, haha. Juste, jag klippte mig också idag, lite bilder kommer sen. Gjorde inte så mycket med det, slingade bara lite. Puss


MSN

Gaaaaaaaaaaaaah, kill me! Nej, men är bara less på vädret, plus att det blir så mörkt så snabbt! Sitter och chattar med Julia på msn. Pratar lite om imorrn & så. Vi ska försöka hinna med tåget som går runt klockan två imorgon! Har pluggat liiite, ska fortsätta mer imorrn för då har jag gott om tid på mig! Puss

Onsdag

Tråkig dag, hände inget direkt. Imorrn slutar vi efter lunch för att vi ska ut och fråga folk på stan om en mattestatistik grej vi gjort. Jag & Sara är i en grupp, men jag ska göra moppeprovet imorrn och sen ska jag och Hanna umgås på kvällen! Åkte hem till John idag efter skolan , pluugga lite å så, allmänt mysigt, haha xd
Aja, ska plugga till provet nu och gå ut med vovven!

Grymt

Yes! Både jag och Julia klarade uppkörningen, nu väntar bara provet. Sover hos mormor ikväll och det är skola imorrn så jag skriver väl typ när jag kommer hem om jag orkar. Ciao

It's gonna be a bumpy ride


Mohombi - Bumpy Ride


Right now


Lite off sådär.

Men iallafall, åkte ju hem till min tränare där laget var. Har haft skitkul, vi lagade tacos tillsammans, blev indelade i olika grupper, umgick och såå! Skitmysigt! Aja, uppkörning imorrn, inte taggad alls, not at all. Vill inte faila, vill verkligen klara det. Får se hur det går! Gonatt!

Skolfoto 2010


Nervös

Det är uppkörning imorrn och jag är sjukt nervös. Moppen kom ju i torsdags och jag har åkt lite men inte så mycket. Mitt skolfoto har också kommit kan man säga, fast jag kan bara se det på nätet men bara det enskilda så det är lite surt. Idag har det varit träning för alla men jag är fortfarande inte frisk så jag fick inte träna men efter träningen så ska alla hem till Kristin och då ville hon att jag skulle komma så mamma skjutsar mig dit då!

Igår var jag på genrepet på musikalen 'Sugar, i hetaste laget' , skitrolig faktiskt! Ganska lång men det funkade liksom, premiären är nästa vecka. Och eftersom att det bara var genrep så kunde ju vad som helst hända och mitt under allt så började det brusa och det lät skithögt och då var både Henrik Dorsin & Jonas Malmsjö på scen och det skulle föreställa att dom var på ett tåg och när brusandet var över så säger Dorsin '....Kommande tåg, ja' Haha, det var så klockrent. Inte lika kul nu, haha. Och sen fick han inte av sig klänningen så han fick "sova" med den på! Sen efter musikalen så gick vi till baksidan för att vänta på Jompa eftersom att han jobbar på den och medans vi väntade så kom det ut en massa folk som var med, bl.a Hanna Lindblad ut med allt smink på i morgonrock, haha. Det såg liiiiite muppigt ut. Men det va skitkul iallafall, hoppas på att få gå igen!

RSS 2.0