MSA 2

Sitter och kollar på Miss Secret Agent 2 med Sandra Bullock, hon är ju så himla duktig! Lägger in lite fler bilder från i fredags hos Hanna på mig och min boyfriend.

Haha, jag älskar Johns kinder!


du & jag


o'learys

Nu har jag precis ätit, mamma hämtade mig halv sju för hon skulle på möte! Så jag och min låtsaspappa åt spaghetti och köttfärssås! Sen gick jag ut med hunden också, strax börjar CSI Miami och efter det CSI NY och sen om jag orkar, då kollar jag nog lite på Oscarsgalan från inatt! Det går 22.00 på kanal 5.
Nu kommer det pics från O'learys där vi käkade lunch!





Sen gick vi ut på en promenad!


@ johns

Är fortfarande hos min älskling, vi har jobbat skitmycket och snart är vi klara med ett land! Vi blev hungriga också så vi tog bussen till centrum för att äta lite och sen gick vi till Coop för att köpa godis, för vi skulle kolla ett avsnitt från Solsidan som kommer på tv på söndag, så jag ligger lite före! ;) Sen har vi pratat lite, serious stuff. Nu tyckte John att vi skulle gå ut och ta en liten promenad, låter bra tycker jag! Bilder kommer lite senare ikväll!

Älskling i Polen

pluggar

Nu är jag hos min älskling och pluggar. Vi ska skriva om ett I-land och om ett U-land och sedan jämföra, men jag kom på att jag glöm min SO bok hemma, och i den har vi skrivit om ena landet , så nu är jag lite ledsen, haha. Men nu ska vi börja skriva om det andra landet och så får vi bara träffas igen helt enkelt! Rätt tråkigt, men det måste ju göras! Har med min egna bärbara så vi sitter som två geeks med två datorer. Men nu ska vi fortsätta och få bra betyg, ciao!

Haha, fin man är.

food

Nu har jag precis ätit, det blev somsagt fläskfilé med hemmagjord potatismos och någon sås, det var skitgott! Snart ska vi spela, är skittaggad, nu ska jag skjuta ihjäl folk, haha. Tror inte jag skriver mer ikväll utan nu ska jag vara social med min family och hunden! Har också hunnit byta lakan, örngott å de i sängen så nu kommer jag sova skönt, jag gör alltid det den natten då det är nybäddat, haha! =)
Eftersom jag har ett nytt täcke å det är nya mått så måste jag hitta lite fina påslakan & örngott, mamma köpte ett nytt förra veckan men nu har jag bara två stycken, så jag skulle behöva fler! Gillar när det är mönster på eller liksom andra saker! Får kolla runt lite på internet!

Tyckte den som liknar en iPhone var ganska rolig, sen den mitten är mer gullig och zebramönstret var rätt coolt!
Skulle lika gärna kunna köpa alla tre haha, fast helst den som liknar en iPhone!


söndag

Tjenare people. Har spelat match med damerna. Vi förlorade matchen å jag spelade rätt dåligt. Spelade 20 min i första halvlek å sen hela andra halvleken, var helt slut efteråt, men vi förlorade med 9 bollar tror jag, rätt bra för att ha varit mot dom som ligger först i serien å dom är helt obesegrade!

Har precis duschat och snart blir det mat, jag älskar mat! Fläskfilé med något skulle det bli, sen efter det är det spelkväll! Mafia II på PS3 blir det såklart!

Imorgon ska jag till min älskling, vi ska jobba lite på vårat SO arbete!


quote

"Friendship isn't about who you've known the longest, it's about who came along and never left"


im so happyhappyhappy.

Åååh, jag är såå glad! Inget kan förstöra den här dagen! Jag pratade med en person igår som jag ser upp till och som verkligen är min förebild, å asså jag blev så himla glad! Fast lite nervös var jag, haha! =) En av världens trevligaste människor! Så gladgladglad!

Typ såhär, fast ännu gladare!!


bilder från Hannas place





städtime

Ska städa huset nu med min låtsaspappa tills mamma kommer hem! Hon har kört tjejvasan och jag är jättestolt över henne! Så nu tänkte vi dammsuga, fixa tvätten å sånt! =)

Bild från Hannas feezt.


oscarsteatern

Helloooooo!

Har haft en grym lördag. Sov hos John inatt så jag vaknade ju upp där, vi åt frukost å chillade lite, sen skulle jag till hallen på match och vi förlorade med några bollar mot Gustavsberg! Efter det drog jag till mormor och tog en riktig snabbdusch, fixade mig å de och sen gick jag ner till tåget! Hann med kvart i tre tåget precis så jag var framme vid centralen runt fem över tre. Föreställningen hade precis börjat så jag hann perfekt! Det var skitkul, sen mellan föreställningarna åt jag och min låtsaspappa pastasallad och så gick han upp för att fixa lite men jag stannade kvar i fikarummet för att vara social med alla! Hann prata med Hanna om mina gymnasieval också, skitsnäll är hon! =)

Sen var det dags för andra föreställningen, publiken var verkligen på hugget, haha. Glada var dom iallafall, skrattade åt typ...allt. Gick runt lite, stod vid logerna och babblade på som vanligt. Det kändes som att den gick lite segare än den första men Henrik drar ju uuut på allt och pratar. Sen var det över och jag och Jompa stod och tog emot alla sändare, myggor och sändarbälten! Sen blev det dags att dra sig hemåt för stackars hunden har varit ensam i typ 9-10 timmar, alldeles för mycket..

Nu kommer bilder!



Hans mamma hade köpt choklad till oss! =)



Bild från teatern. Tog inte så många för batteriet dog..


första föreställningen

Nu börjar första föreställningen!! Hinner nog precis till pausen! Kommer uppdatera på twitter också!

sportlov

Våran SO lärare Maria ligger hemma med feber så vi fick sluta en timme tidigare, gör inte mig något direkt! Så nu har jag kommit hem och tänkte skriva om min helg!

Klockan sex ska jag vara hos Hanna för då kommer typ halva klassen dit för feeeest, några kunde tyvärr inte komma men det blir grymt ändå! Mat, godis, läsk, mums. Runt kvart i tolv blir jag och min älskling upphämtade av min låtsaspappa som kommer direkt från jobbet, han skjutsar oss till John där jag sover! Imorgon runt tolv har jag samling i hallen för då spelar vi mot Gustavsberg, efter det drar jag direkt till min mormor, duschar, byter om lite snabbt och fixar mig för då ska jag till Oscarsteatern, igen! Älskar't! 

Hinner se sista halvan av första föreställningen och hela andra föreställningen! Sen är det slut på det roliga, haha nä, men då åker jag hem å sover för på söndag eftermiddag ska jag spela match med damerna! Så snart ska jag duscha, välja ut lite kläder, för det är sommartema, blir väl shorts å något. Tar bild sen iallafall, sen ut med hunden och sen mot bussen!
Det lär bli en massa bilder så jag lägger in det på söndag, för jag kommer inte skriva mer idag och förmodligen inget imorgon, kanske efter föreställningarna när jag har kommit hem!


sovmorgon

Hehe, kom på att jag har en enorm sovmorgon imorrn, fetnice. Måste vara i skolan senast 13.00 för då börjar min NO lektion, fast det skadar ju inte att vara där liiite tidigare och jobba? Får se hur jag gör imorgon när jag vaknar! Ska ändå sova snart för jag är trött och har ont i benen! Snart helg, helg, helg! Pallar inte med skolan anymore. Juste, mina gymnasieval är också klara, men dom orkar jag inte skriva upp här! Peace.


opera

Tjaba. Har tränat idag! Blev lite annorlunda idag, vi badade istället , det hade blivit lite fel så en del hade med sig badgrejer, andra inte. Men det va skitkul iallafall! Har precis ätit soppa med mamma så jag ska hjälpa henne med tvätten nu. Skriver inget imorgon för att efter skolan ska jag med MD till Operan, ska bli intressant. Ska tydligen vara lite finklädd så jag ska hitta något i garderoben. Jag slutar halv fyra och det gör typ Becka med så vi ska göra sällskap och då drar vi in till stan och äter och sen drar vi dit. Det är samling 19.00 och det börjar halv åtta och håller på i typ 3 timmar, så det passar skitbra att Jompa jobbar för då går jag bara till Oscarsteatern efter å får skjuts hem! Måste draaa, puss.

kebab

Träningen slutade runt sju och då kom mamma och hämtade mig och Hanna. Under fysen insåg jag att jag var sjukt sugen på en lövbit eller kebab så jag och mamma åkte till Ivans å handla. Efter mycket tänkande kom jag fram till att det var kebab jag ville ha! Så det fick det bli! Så jag har käkat och duschat och nu kollar jag på CSI Miami! Är skittrött också, så jag ska nog snart sova så jag pallar imorrn!

Nån random bild från google

plutt



Min älsklingshund, även fast hon går mig på nerverna ibland! Alltid lika gosig också! =)

träning

Om en halvtimme kommer mamma och hämtar mig och skjutsar mig till träningen! Nu är det bara 3 dagar kvar tills helgen börjar och jag kommer att ha en grym helg! Längtar gal1!

bloggtorka

Har så tråkigt. Ska äta lite lunch nu, det blir en smaaskig, fast fryst pizza som nu är i ugnen. Har träning klockan fem så jag måste byta om ett tag och fixa håret å de! =) Nu pratar jag med min älskling men han ska träna snart så då blir jag ännu mer uttråkad! Vet inte vad jag ska skriva, bloggtorka.


imagine all the people


rubrik ?!

Skit, jag vaknade halv sju imorse, så jäkla typiskt när jag kunde få sova hur länge jag ville! Aja, jag gjorde sällskap med mamma och så åt vi frukost tillsammans, sen kollade jag lite på TV och då drog hon till jobbet! Så nu är jag hemma med min hund & min låtsaspappa! Ska läsa lite idag, annars inte göra så mycket vad jag vet. Nu ska jag gå ut med hunden! Puss

godnatt

Godnatt Sverige. Nu ska jag dregla ner min kudde och få min skönhetssömn. Skriver mer imorgon när jag har vaknat , om jag nu någonsin gör det, hehe......kanske sover hela dagen? Vore sjukt nice. Puss!

sommar

Nu är jag trött på vintern. Det bara snöar och snöar och det är så förbaskat kallt. Jag vill ha sommar nu! Så man kan gå runt i shorts och t-shirt och skippa den feta jackan man måste ha på sig och den tjocka halsduken som kväver en.

äckel


Såhär tycker jag om DIF.

blandat

Nu kommer det lite bilder från igår & idag!

Snyggt

Oskar & John spelade gitarr imorse


HAHA, tog dom 2 senaste för typ en timme sen.

21 februari

Första skoldagen är över , härligt och imorgon har jag studiedag! Tråkig dag , hade 4 lektioner, drog hem, nu sitter jag här i min ensamhet, mitt enda sällskap är av hunden. Orkade inte skriva mer igår för jag var ju med min älskling! =) Sen hämtade mamma mig runt sex så jag käkade hemma och sen hade vi spelkväll med hela familjen. Vi spelade ett PS3 spel som hette Mafia II, så det har vi börjat spela!

Har precis ätit lite och ska nog bara ta det lugnt! Kollar lite på Top Model! Lägger upp lite bilder från igår lite senare!

20 februari

Idag firar jag och min älskling 11 månader! Det har gått så sjukt snabbt, men det är dom bästa månaderna någonsin! Så lite senare åker jag hem till honom, vi hittar väl på något. Blir där resten av dagen!

qx gaygala

The Playtones gick också vidare, dom sög. Nu är det iallafall QX Gaygala ,haha asså Carina Berg is the shit.

popular



Yeah, Eric Saade gick till globen. Efter att ha lyssnat på låten några gånger har jag beslutat mig för att den är helt okej! Bäst ikväll iallafall!

förlust

We lost med 17-15, vi spelade inte direkt jättebra, men jaja, vi tar dom nästa gång! Nu har jag duschat, ätit och snart är det dags för ..... MELODIFESTIVALEN! Jippie, eller inte. Årets flopp. Det blir bara värre och värre med åren. Ska försöka få tag på John strax. I vintras när jag var hos pappa beställde jag en julklapp till honom från internet, kom den? Nej. Vi betalade t.o.m extra för att den skulle komma snabbare. Kom den? Nej. Utan den kom dagen efter jag hade åkt. Irriterad? Ja. Så jag bad snällt min pappa att skicka den så fort som möjligt i ett paket och det brukar ta ca 1-2 veckor för det att komma. Kom det? Nej. Utan det tog 4 irriterande veckor för den att komma hem till mig! Igår stod den på köksbordet! Glad? Ja. Undrar vart det har varit isåfall, kanske Kina? Men iallafall, han får det imorgon på våran 11-månadersdag! Nu ska jag gå ner och sätta på TV:n!

it's on

Åååh, så fin man kan vara ibland. Armen ser ju creepy ut, men nu är det match!

19 februari

Har precis varit ute en stund vovven i kylan. Tror det är runt -10 just nu, men vi har gjort en brasa så det är skönt när man kommer in. Ska fixa lite idag, städa & dammsuga! Behöver ju göra det ganska ofta eftersom att hunden hårar av sig, haha. Vi ska hämta upp Hanna runt halv fyra och sen beger vi oss till Tyresö! Matchen är nog slut runt klockan sex och ikväll är det Melodifestivalen! Har hört att det ska vara det bästa startfälten, Eric Saade är den enda som är med ikväll som jag vet om, resten vet jag inte.

Ska börja städa nu! Skriver mer ikväll, puss!


ansträngande

Wow, jag insåg precis hur ansträngande och jobbigt det var att gå uppför trappen. Skulle bara kolla vart min matchtröja låg och jag var helt slut när jag kom ner, haha, vilken kondis man har. Ska iallafall spela match imorgon mot Tyresö i Nybodahallen, taggad! Annars ska jag nog inte göra så mycket, tror det är samling runt fyra eller något på eftermiddagen. Ska lägga mig nu, är trött! Har pratat lite med pappsen nu också om i sommar, och fick veta att farfar min har skaffat en girlfriend, oooohh...
Hehe, puss!

romme 2011

Woho, hemma! Eller jag har varit det ett tag, suttit lite vid datan & duschat! Gick upp kvart över fem imorse, shit vad jobbigt, men det var värt det. Fick pressa ner min fot i pjäxan och där satt den bra & stabilt! Väldigt kallt så jag skulle haft på mig bättre vantar. Först åkte jag lite med Sara K sen frös jag såg mycket så vi gick in och åt och träffade på alla andra, och resten av timmarna som var kvar åkte jag med John! Skitmysigt! Bussresan tog ungefär tre och en halvtimme både dit och tillbaks. Ganska tråkigt, tråkiga filmer också.

Nu ska jag hämta något och dricka och "kolla" på Let's Dance!

bildbomb


Louise

Marre & Lollo

Alina


Hanna

Hanna & Sara

Foooood!

Andreas

Hanna åkte snowboard för första gången!

Linnea

Älskling

Älsklingen till vänster





Hanna


Så, skriver lite om en stund!

aj


Ehh, ja. Vet inte riktigt vad jag ska skriva? Typ...aj? Allt gick bra med fysen, halvsprang uppför trappan, aj, där vek den sig. Ingen träning. Min tränare fick linda min fot så jäkla hårt så att den inte hade någon känsel. Mamma var redan i hallen eftersom att de hade haft föräldramöte så jag åkte hem med henne, och nu är det i ett högt läge. Skit, och det är Romme imorgon, men jag SKA klara det! Skiter i om det gör ont! Den sitter nog fast bra o pjäxan iallafall!

17 februari

Har precis käkat en Billy pizza för snart är det träning! Skoldagem var rätt tråkig, orkar inte skriva om den xd Men imorrn åker vi till Romme! Inte taggad alls, men vi ska dela buss med 9MD & 7BF. Samling 06.20 imorgon, så jag går nog upp vid fem för vi ska hämta Sara vid sex, men det blir ingen uppdatering under hela dagen. Däremot tar jag nog lite bilder som kommer upp på lördag! Ska byta om nu, bye.

Alina & jag, shit vad snygga ...


frida


Dags att lägga sig och läsa om ett tag!

hemma

Kom hem för ett tag sen från Skärholmen! Det var typ inga där så det var skönt, hittade ganska mycket!

Lite armband och hårspännnen från Glitter

Svarta leggings från Åhléns

Vanligt vitt linne från Gina Tricot

Spetströja från Carlings

Sen köpte jag ett par ljusa jeans och ett par svarta , men dom ligger i tvätten nu!


16 februari

Tjingeling! 

Har haft en kort, helt okej skoldag! Började med franska imorse, våran lärare var lite sen pga olyckan som skedde imorse med tågen! Men hon kom lite senare, lektionen gick ganska segt och var lite tråkigt, efter det hade vi engelska, gjorde klart uppgifterna och hennes 9-åriga son var där så jag, Hanna & Sara satt med honom i lärarnas arbetsrum och pratade, han är skitsöt och väldigt smart! Sen hade vi matte och då gick vi igenom uppgifterna på provet å de, sen körde vi Greedy Pig (?), tror det hette så. Nåt tärningsspel iallafall!

Sen var det god lunch, pasta med italiensk kycklingssås! Sen hade vi svenska och då fick vi någon bok vi ska läsa och så satt vi och diskuterade åttornas uppsatser som dom hade skrivit, en del var ganska roliga! =) Dom ska tydligen diskutera våra men som tur är så skrev jag inte någon för jag var bortrest, hehe. Sist hade vi mentorstid och då suddade vi bänkarna och fyllde i någon enkät från kamratstödjarna! Sen fick vi gå hem, så nu är jag hemma och ska skriva lite på min profiluppgift. Om jag gör lite nu får jag sovmorgon imorgon till kvart i elva, skulle kunna gå till skolan om jag vill. Lärarna sa att man får jobba hemma imorgon men se till att vara i skolan kvart i elva för då ska några från Tumba gymnasium komma och prata. Men jag känner att jag bara skulle sova bort dagen så därför jobbar jag nu istället!

Eller, jag försöker iallafall, det är svårt. Och tråkigt. Men förhoppningsvis ska jag och mamma åka till Skärholmen lite senare, behöver lite nya grejer! De har öppet till 20.00 så vi borde hinna dit en stund! Nu blev det ett låångt inlägg, ännu längre blir det eftersom att jag bara fortsätter skriva, skriva, skriva, skriva. Nej, nu räcker det!
Toodiloo!

Gammal bild från i åttan på Ullis, Assal & mig!


15 februari

God eftermiddag kära läsare!

Snart är det match, skitkul! Idag fick vi tillbaka SO proven som vi hade gjort i par och jag och Marina klarade det! NO provet var också idag och jag hoppas att det gick bra! Nu är det inga fler prov förrän efter sportlovet! I juni förra året, dagen innan vi slutade skrev vi ett gammal engelskt nationellt prov för att bara kolla liksom, och det fick vi tillbaka NU, IDAG! Och jag var skitnervös och jag tyckte att det var dåligt, och hon hade kommenterat en massa, både bra och dåligt men sen på sista sidan hade hon skrivit "A+ job" , blev asglad! Det kändes inte direkt bra när jag lämnade in det, det kommer jag ihåg!

Kom hem för typ en timme sen, har setat lite vid datan, precis ätit och ska strax byta om till min svettiga matchkläder (som vi inte har hunnit tvätta än) , men vem gillar inte svettlukten liksom?


valentines day

Idag är det Alla hjärtans dag och jag fick en box med gelehjärtan plus chokladhjärtan i, en liten nallebjörn och ett fint kort utav min älskling! Blev jätteglad! Efter skolan åkte jag hem till honom för att plugga till provet som är imorgon. Hatar NO, det värsta som finns, det och matte. Imorgon på kvällen kl 18 har jag blivit kallad till match mot GT Söder, skitkul! =)

Haha, vi hade redan börjat käka upp allt innan jag insåg att jag hade glömt ta en bild! :$


jag blev full på min coca-cola

Har precis kollat på Solsidan, tyvärr var inte Ove med det här avsnittet, så det var lite tråkigt. Kollar fortfarande på Mean Girls 2, den är faktiskt ganska bra! Imorgon är det skola, som vanligt! Idrott på morgonen, sen musik, lunch NO och sist SO! Vet inte vad jag ska göra efter skolan...är skittrött , går väl och lägger mig snart.

mean girls 2

Tydligen har det kommit ut en ny Mean Girls 2, så jag tänkte sätta mig och kolla på den på datan! Imorgon är det Alla hjärtans dag och jag har självklart handlat till min pojkvän, men jag kan kanske lägga in bild på det någon annan dag! Mamma har precis kommit hem från någonstans (?) där hon har åkt skidor med sina kompisar, dom har övat inför Vasan som är om 2 veckor! Så nu ska vi äta en god middag och sen är det *trumvirvel* SOLSIDAN!

victory

Jaa, man kan ju typ eh säga att vi vann? Haha, vi spöade skiten ur dom med 50-11, ganska tragiskt. Fast dom låg sist i serien såååå...domarna var ganska konstiga och dömde väldigt fel vid vissa tillfällen, men det spelar ingen roll för vi vann, and it feels good.

Fick skjuts ner till centrum för jag behövde handla lite! Sen kom Jompa och hämtade mig och så åkte vi hem och nu har jag precis duschat, chattar lite med älskling! Ska snart plugga lite NO också! Puss


dags att krossa


Jag & Hanna, vilken hemsk bild!


klarvaken

Satte klockan på nio imorse och blev helt klarvaken. La mig runt ett igår så jag var skittrött men det var nice att få sova lite! Om ca en kvart ska min låtsaspappa skjutsa mig till Huddingehallen där jag och Hanna blir upplockade, haha. Tror det kommer något tidsinställtinlägg under dagen iallafall, hoppas jag!

love is in the air


We are muppar






Lite bilder som vi tog imorse, såhär kul kan man ha. Dom bilder som har riktigt fula miner, dom var tagna när vi satt och sjöng till "Written in the stars" , haha!


saturday night

Aaaaaaaaaaah, hemma! Haft en grym lördag, jag älskar musikaler! Helt galet, har haft det så himla kul och alla är så himla snälla! Första föreställningen gick jättebra, sen gick vi och åt på Burger King och sen var det dags för andra föreställningen! Man märkte att en del blev lite trötta för Henrik drog ut på tiden ganska mycket och bara pratade, pratade & pratade. Men det blev bra iallafall! Linda har döpt sin klarinett till Klas Igor John och jag tyckte det var taskigt att han inte hade ett efternamn så det fick bli Klas Igor John Klarinettsson. Yep.

Trodde jag skulle komma hem senare, men nu blev det ju inte så! Imorrn är det match iallafall, jag och Hanna ska spela med damerna och Sandras snälla mamma ska skjutsa oss till Tungelsta som ligger typ......nej, jag har ingen aning, men KROSSA ska vi göra iallafall, det lovar jag! Bäst att hålla det också! ;)
Here comes bilder från idag.


En tom teater mellan föreställningarna!







Hannas söta ukulele som jag spelade på , haha (:

19.15

Nu ska snart andra föreställningen börja, dom har alltid två på lördagar. Den första slutade typ för en timme sen och nu har vi inte gjort så mycket, bara chillat! (: Är hemma runt elva ikväll. Imorgon spelar jag match i Tungelsta mot Tungelsta med damerna så jag skriver inte förrän jag är hemma efter det! Ciao!

sötnos





12 februari

Godmorgon!

Idag ska jag följa med min låtsaspappa till jobbet, som jag älskar att göra! =) Vi ska till Oscarsteatern där 'I hetaste laget' går. Den är skitbra, men jag kommer inte att blogga under dagen, bara twittra, så ni får följa mig där istället! Jag och älsklingen vaknade runt åtta imorse och så låg vi bara och pratade och spelade på iPoden, haha. Men snart ska vi skjutsa hem honom och sen åker vi.

Jonas, Henrik, Hanna & Suzanne

(y)

Jaaaaa, älsklingen sover här inatt! :D


fifa & nhl

Hej everybody!

Nu sitter jag vid datan och älskling ligger brevid mig! Vi har käkat pizza och spelat NHL och jag vann med 1-0, jag var AIK och han var DIF! ;) Vi har pratat lite och chillat och haft det mysigt! Snart ska vi gå ner och spela lite Fifa också! Sen imorgon ska jag ha skitkul, men jag skriver då vad jag ska göra! Tjillevippen!


jaa

JA! John kommer hit om typ 45 minuter, det har slutat snöa, thank God! Det är inte ofta jag skriver det! Då blir det pizza, läsk, popcorn, fifa 11 & nhl 11 och han ska få stryk. That's all I'm saying.

<3


11 FEBRUARI

Har precis duschat och innan det gick jag ut med hunden. Inte skönt alls. Frös arslet av mig. Chattar med älskling nu, hoppas verkligen han kan komma senare , vill inte vara ensam. Det värsta jag vet! :( Hade sett fram emot idag skitlänge. What to do, man sitter ju fast i huset liksom. Ska väl kolla på någon film och lyssna lite på musik!

Min fina älskling! =)


skolan = inställd

Då har denna tragiska dag kommit. SL har ställt in alla bussar i hela Stockholms län, så för mig blir det ingen skola. Synd. Jag är inte ensam om att vara hemma heller. Sara skulle ha hämtat mig men deras bil fastna och lite sånt, så det blir en chilldag. Älskling skulle ju följa med efter skolan så vi får se om han nu kommer lite senare för han är också hemma!

Igår skrev jag inte för efter skolan åkte jag till mormor och fick lite mat, sen var det träning med damerna och det gick jättebra och det var skitkul. Det var ju nationella och vi skulle skriva en uppsats, gick väl inte direkt bra. Vill inte veta resultatet heller, haha. Aja, nu ska jag väl hitta på något...

Alina & jag, fina som alltid.

tullinge

Har precis duschat och käkat en räksallad! Var ju på Tullinge gymnaisum och jag vet inte riktigt, jätteskönt att det är nära å såå, men jag fick inte en så bra bild av det. Men dete kanske blir mitt förstaval iallafall, jag ska tänka lite på saken! Men Fredrika Bremer verkar på något sätt bättre, men jag vill ha nära! Aja, we'll see.


Ohjaaa (a)

öppet hus

Har precis kommit hem efter att ha varit ute med hunden. Innan det var jag på öppet hus på Fredrika Bremer, jättefin skola och skitfräsch, MEN den linjen jag vill gå ska dom ta bort tills vi börjar, men dom har inte uppdaterat hemsidan om det, dåligt, så jag vet inte hur det blir! Men strax ska jag åka iväg igen för att åka till Tullinges gymnasium! Några i klassen ska också dit, så man lär väl träffa någon.

Idag var det bara vanliga lektioner, franska, engelska, matte sen lunch och sen svenska , fast då hade vi vikarie med våran SO lärares lillebror som va typ 20? Haha, dom var jättelika, men det var kul! =)
Fast vi satt bara och läste våra böcker som vi har fått från bokjuryn.

Buhu, imorrn är det nationella igen, nu är det uppsatsen som gäller. Vill helst bara slippa göra den, men man har 3 timmar på sig. Sen slipper vi sista lektionen för att våran svenskalärare är sjuk!
Bilder från igår kommer nuuu


Klassen väntade på tårta eftersom att Sanna fyllde år!




Och en bild från idag!

Hahha, så söt. Jag drog ner allt hans hår xd


dagens skämt

"Det var en gång en kanin som andades genom rumpan. En dag satte han sig ner och dog."

Skämtet drogs av ingen mindre än Maria Zois.
Roligt Marre, roligt!

Bild från förra året.

8 februari

Igår: Bloggade jag inte för att det blev ändrade planer. I söndagskväll smsade min tränare mig på kvällen och frågade om jag kunde spela en match mot Skånela i Märsta igår, och jag skulle ju bara vara hemma och en match tackar man ju inte nej till? Så jag, Julia och Hanna åkte faktiskt kommunalt in, skitenkelt och bra! Men vi förlorade om deras 94or med några bollar :/ Sen kom Julias pappa och hämtade oss!

Idag: Var det ju nationella! Var inte så nervös faktiskt, det var ju inget man kunde plugga till så jag tänkte mer att det får gå som det går. Men jag svarade på alla så man får hoppas på det bästa! =) Sen hade vi NO och sen lunch. Efter det hade vi SO och eftersom att våran lärare Sanna fyllde 40 år hade Assals mamma bakat en tårta som vi alla åt, å så sjöng vi (lät förjävligt, haha) sen hade vi också skrivit på ett kort till henne. Sen fortsatte vi att ha lite SO och sist var det språk. Men vi fick hinna med halvtre bussen för våran lärare tyckte väl att vi hade varit duktiga eller något på NP, haha.
Nu är jag iallafall hemma och det är träning om några timmar! Nice! =) Sen ska några spela match med damerna efter så jag antar att man kanske ska stanna och kolla om man vill. Imorrn är det inget speciellt, ganska kort dag, sen ska jag på två öppna hus med Jompa så jag bloggar nog inte imorgon.
Ciao!


ra ta ta

Nu ska jag ha strax ha musik, vilket jag inte alls gillar av personliga skäl, haha. Sen är det lunch, hoppas på något gott! =) Vi har precis haft idrott, Jasmina höll sin lektion och vi hade karate! Yeahyeah, ttyl!


söndagkväll

John åkte precis hem så nu fick jag tråkigt. Men snart är det Solsidan, dagens bästa händelse! Imorrn är det skola som vanligt, har börjat få ångest känner jag. Jag är skoltrött, jag orkar verkligen inte. Men det är bara att släpa med sig röven och sätta sig på bussen. Iallafall så är jag ensam hemma imorgon ett tag, mamma är på möte och Jompa med en kompis så det blir skönt, mys med vovven!
Vi har nog bara vanliga lektioner imorgon tror jag , inga prov den här veckan förutom nationella, vill verkligen inte! :(

vinst

Wiho, vi vann! Men fyfan vilken hemsk första halvlek gjorde. Vi låg under med 0-3 i ca 19 minuter. Vi gjorde inga mål alls, vi bara missa, sköt i stolpen, helt åt helvete gick det. I halvlek låg vi under med 4-9 sen i andra halvlek kom vi ikapp väldigt mycket. Bäst av allt var när dom fick utvisningar, haha, först fick en en utvisning, sen en till och efter några sekunder en till, så vi var 6 spelare och dom 3, syynd. Så vi gjorde ju några mål ;d
Tillslut vann vi med 18-16, häääääärligt tjejer! Har precis duschat och älsklingen är här, han ligger å spelar på min iPod som han älskar att göra! Typ mer än mig? ;o Hoppas inte det, haha ;)
Ciao!

Jeter & Winnie

-

NU: Match!

6 februari

Tjo.

Snart är det match! Samling tjugo över tolv så jag åker hemifrån kl tolv. John kommer och kollar och sen åker vi hem till mig och hittar på något! =) Sen ikväll är det Soooolsidaaaan!


maybe one day?


<3

you mean so much to me
i love you forever, that i guarantee
you are my sweetheart day by day
i hope you will never go away


skit

Hur fasiken kunde Pernilla Andersson gå vidare till andra chansen? Hon och hennes desperata låt. Skitdålig!
Och hur fasiken kunde Swingfly gå till final. Hur röstar svenska folket?!?!


it's time

Yeah, nu är det dags för Melodifestivalen! Klicka här för att höra alla kvällens låtar! Tyckte inte att dom va så jättebra direkt :/

huddingehallen

Drog ju till hallen och var där, vi gjorde inte så mycket, försökte sälja lite lotter å de. Sen efter knappt en timme kom älskling, och han hade med sig choklad. Glad jag blev! Tack älskling! Sen vid tre kom mamma och hämtade oss så jag fick hämta mina fyra väskor hos mormor och sen följde jag med John till Intersport för han skulle handla en sak, sen sa vi hejdå och jag gick och handla med mamma! Sen åkte vi hem och åt kyckling m. pommes och någon örtsås, skitgott.

Nu sitter vi i soffan med en varsin data och kollar på tv. Melodifestivalen börjar ju inte förrän om en timme, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Taggar till inför matchen imorgon mot GT Söder, längtar att få spela!
Nu chattar jag lite med älsklingen så jag skriver senare när jag orkar!


outfit + ego


Har på mig en skitsöt tröja (:



Ego ;d

Matchoverallsjackan är på!

Mupp.

Ska snart börja bege mig mot hallen! Puss

5 februari

Godmorgon! =)

Vaknade klockan åtta imorse av att det ringde hos mormor, vem fan ringer klockan 8 på en lördagsmorgon?! Aja, sen kunde jag inte somna om så jag gick upp, satte på tv:n och la mig i soffan! Ska strax äta frukost och sen göra mig iordning saaakta. Har väldigt mycket tid på mig, nu ropade mormor att frukosten var klar. Bloggar mer sen!

Sierra med kniven.


Internet dampar

Har haft problem med internet hela kvällen sen jag kom hem! Har bara kunnat vara inne på Facebook & MSN, tack för det iallafall. Men nu verkar det funka bra? Har kollat på CSI NY och nu är det Let's Dance! Chattar med älsklingen också! Imorgon kommer halva dagen att spenderas i Huddingehallen. Flickor 96 spelar Steg 4 i USM, så vi får hoppas att dom går vidare! Jag och tre till i laget ska sälja lotter så det blir chill, sen kanske älskling kommer ner ett tag, hoppas! Jag ska vara där från halv tolv till kvart i tre! Imorrn börjar Melodifestivalen, hoppas det är några bra som är med, blir lite tråkigare för varje år känns det som! Ögonen stängs snart, så jag ska snart sova! Gonatt!

Pics from today


Alina & Hanna på bilden

Sötnosen

Min bild som jag gör på bilden, lägger upp resultatet när det är klart! ;)

Freak

John

4 februari

Hej hopp!

Hade matteprov imorse, det gick faktiskt väldigt bra, gjorde alla G-frågor och några VG/MVG, men resten var ganska svåra. Sen hade vi idrott och då körde vi tornboll som var min, Saras & Lovas idé och jag tror faktiskt att nästan alla gillade den leken! Så det var kul, vi körde killarna mot tjejerna men vi förlorade , haha, fast det var roligt. Sen hade vi bild, tråååk, och sen lunch och sist SO, då gjorde vi bara nutidskryss och sen pratade våran lärare om Egypten å lite så! Sen fick vi sluta, så nu är jag hos mormor, ska sova här ikväll! Men halv sex är det träning till sju! Bilder från idag kommer lite senare!

Min gullrumpa när hon var liten!

this is the real me


3 februari

Sara K fyller år idag, våran egen Khadidje, haha. Men grattis!

Många som fyller år nu, hah, men iallafall, snart är det träning! Längtar! Den börjar sju och slutar tio, så det blir ganska sen! Idag har det varit skola som vanligt, fortsatte att förbereda oss inför NP på svenskan, börjar bli ganska tjatigt och irriterande, men det behövs ju. Matteprov imorgon. Taggad? Ja! Nu fan! Kan knappt fatta att det är fredag imorgon, veckan har gått skitsnabbt!
Nu kommer det bilder från dagen!





Tyvärr slut på egobilder nu, haha

Födelsedagsbarnet till vänster, Linnea till höger

John & Henke spelar i deras kontor


Styrbjööörn

Andreas spela på iPoden! (:

Orkar inte lägga in fler, pusssssss

life isn't easy

Nepp, nu ska jag lägga mig och läsa! Har träning imorrn efter skolan, och jag börjar 09.15 imorrn så lite sovmorgon får man! Yeeeeeeeeees! Pöss

älskar't


HAHAHA, jag ÄLSKAR den här bilden! Bild från sjuan på Sara L, Estelle, Sofia och Lova och så är det John längst ut till höger, liten och gullig! Bilden är tagen av Alina , I think.


dagens bild


Underbara 9GF

easy come, easy go

Mami ringde nyss och sa att vi skulle käka pizza till middag, gör inte mig något direkt! ;) Älskar Hawaii och pepperoni men det finns aldrig några goda pepperonipizzor i Sverige. Min tidning har kommit också, så jag ska lägga mig och läsa den, föra över lite nya låtar och planera lite saker med mamma om hur jag ska göra med några matcher som kommer, hatar att vara ensam hemma så jag ska följa med min låtsaspappa till jobbet, som jag älskar att göra! Men det är på två lördagar vilket innebär att jag missar två matcher, så vi får se hur det blir!

Har på mig ett skitfint halsband av älsklingen!


nanana


Barbra Streisand - Ove Sundberg

2 februari

Timothy fyller år idag! Grattis! 

Själv fyller man år om precis 5 månader! Har varit hemma ett tag, slutade halv tre, väääldigt skönt! Sen åkte jag hem, och nu sitter man här. Har skrivit klart min svenskatext också, själva ämnet är "Engagerad" så jag skrev om min tränare! =) Passade bra!

Från i somras xd

bra träning

Nyss hemkommen från en grym träning! Hade mitt spelarsamtal och jag är verkligen skitnöjd! Blev mer motiverad och nu ska jag totalt satsa 100%! Mina tränare är bäst helt enkelt! Har också duschat lite snabbt och nu sitter jag och chattar med John! Ska sova, är helt slut i benen och så har jag träningsvärk, vill vara pigg imorgon!


Skitmysig bild från 09 eller 08...


1 februari

Tjena! Sitter här i min ensamhet i väntan på Gud.....nää.
Ska iallafall snart ha träning! Skoldagen har varit joooobbig, vi hade svenska ist för engelska imorse och då fick vi veta att nationella i svenska skulle vara "eld & lågor" , det skulle liksom handla om det, så vi gick igenom alla texter , lite förberedande liksom. Sen matte, och sen var det dags för SO-provet, men jag och Marina svarade på alla frågor så jag hoppas att vi blir godkända och slipper komplettera!

Imorgon är det bara skola, sen hem och göra typ inget, plugga lite matte förmodligen!

Bilder från idag!

RSS 2.0