bilder från partille del 4




Vi var i Scandinavium å kollade när Sverige spelade och vann finalen av European Open!

USA

Hej på er! :) Vi landade 25 minuter tidigare än beräknat, så det var rätt skönt! Pappa kom och hämtade oss och sen stannade vi och handlade lite på vägen och sen drog vi hem. Nu har vi precis ätit, packat upp alla våra saker & nu står Hanna i duschen, sen efter att hon är klar är det min tur! Sen ska hon fixa mina naglar och sen blir det girltalk hela kvällen. Åh, så mysigt!! Det är så kul att ha en nära vän med sig på såna här långa resor dvs en månad! Helt sjukt vad kul vi kommer ha det! Btw, det är GAAALET varmt, helt sjukt!






bilder från partille del 3








mot förenta staterna

Godmorgon alla läsare! Klockan är 08.00 och jag gick upp för ett tag sen, tror jag haha. Vi ska hämta upp Hanna och hennes mamma och sen bär det av mot Arlanda! Så taggad! Planet lyfter runt 10.40! Så det blir skitdålig uppdatering dom första dagarna, för då ska vi bara ta det lugnt & aaaandas, haha. Sen på lördag ska vi flyga igen, men jag skriver mer om det lite senare! ;) Puss på er!


packat & klart

Nu är jag klart med aaaallt! Börjar bli lite nervös nu, fast jag vet inte varför..har kollat lite CSI ikväll, mamma fixade min naglar och jag har bara tagit det lugnt. Ska strax gå och lägga mig, är ganska trött! Ska bara skypa lite med älskling, åh vad jag saknar honom! :(

Aja, pratade precis med pappsen om planerna för denna månad, haha och det ser braaaa ut! Måste snart packa ner datan så jag ska strax stänga ner. Men jag skriver när vi har slagit oss till ro, hahaha! Så det blir kanske ett inlägg på onsdag, nånting sånt! Men ha det braaao, för det kommer vi! Puss!

passport

Åh, jag blir så nervös. Jag lovar att jag säkert har glömt något. Passen är iallafall med och det är det viktigaste + biljetten. Sen om jag har glömt något, kan jag ju alltid köpa nytt...men ändå. Blir uppstigning halv sex imorgon, vill duscha innan så man känner sig liiite fräsh iallafall. Man ska ju ändå sitta där i typ 8-9 timmar. Sen en bilresa på 2 timmar. Wooo. Det kommer ju dock att bli en seg uppdatering, men det kanske blir något inlägg då & då. Datan är iallafall med! Och vi har Wi-Fi hos pappa och kanske i lägenheten i Florida!


taggad

Heeeeeeeeeeeej bloggen! Idag har det var en väldigt soft dag! Jag & mami bestämde oss för att åka till Farsta för att byta kläder och sen hittade jag ett par vita tygskor för 99 kr. Det var rea på Stadium, skitbra att ha på planet och bara gå runt i. Ska ändå köpa ett par nya converse hos pappa! Sen gick vi runt lite i olika butiker och kollade. Hittade också ett enkelt linne från JC för 99 kr! Ringde sedan upp min älskade vän Hanna för att kolla vad hon höll på med, vi plockade upp henne i centrum och åkte sedan till Kungens Kurva för att handla godis på Godisbåten!

Så vi köpte godis som förmodligen ska räcka i flera dagar, hehe.. (y) Sen stannade vi på donken på hemvägen och skjutsade sedan hem Hanna. Båda måste ju packa tills imorgon, aaaah, vad jag längtar! En månad med min bästa vän! Kommer bli så galet kul! Nu har jag faktiskt packat allt, har inte tagit med mig så mycket för alltid när jag åker dit har jag alltid med mig för mycket kläder och det slutar med att jag aldrig använder hälften av det jag tog med mig för jag köper bara en massa nytt. Så nu tog jag inte med mig så mycket, utan jag köper en massa kläder där istället!

Billigt & bra


Snart fäääärdig!


bilder från partille del 2





Sen blev det skedmys!!

shopping

Strax ska jag & mami åka till Skärholmen eller Farsta för att byta ett par shorts som jag fick från älskling! Kom nu på att jag aldrig visade vad jag fick av honom, men det kan jag göra lite senare! Så det blir dålig uppdatering iallafall, måste packa också för imorrn drar vi!! Wohho!

Bild från våran lilla promenad igår!


skal





Man kanske ska beställa något...telefonen är ju vit så man måste ju fundera på vad som passar också så att det inte ser så konstigt ut, hehe..

time 4 tv

Har precis ätit oxfilé m pommes & örtsås! Skitgott, sen gjorde jag nyss en chokladmilkshake, kanske inte det nyttigaste, men åh vad det är gott! Nu blir det Cold Case och lite senare någon film! Måste kolla efter lite snygga iPhoneskal också, har ju ingen än, men jag får köpa det hos pappa!


bilder från partille del 1



Malin somnade på bussen påväg till Gbg, då gick det såhär..

Glad tjej


<3

hemma från gbg

Hej påååå eeeer! Allt bra eller? Själv är det grymt! Blir en liten sammafattning av veckan. Vi spelade matcher nästan varenda dag, vi kom etta i gruppen, alltså gick vi till A-slutspel men där förlorade vi matchen mot Gustavsberg, tyvärr. Sen har vi shoppat, solat, vi skulle ha badat men vädergudarna var inte riktigt på våran sida! Och det bästa av allt....VI REPRESENTERADE SVERIGE PÅ INVIGNINGEN AV PARTILLE CUP! HUR HÄFTIGT!??!?!

Vi var 3 lag från Huddinge, F94 + lilla jag, P99 & F98, så alla vi gick in i slutet av invigningen med en Sverigeflagga och hoppade om kring till låten "Popular" med Eric Saade. Dock var han inte där och sjöng, men det var så häftigt ändå. Hela Scandinavium var helt fullsatt och alla skrek när vi gick in. Det är ett minne man aldrig glömmer! Har haft en helt obeskrivlig vecka med så många minnen och vi har haft det så kul!

Kom hem igår vid halv tolv, packade upp och gick sen och la mig. Vaknade vid elva imorse, blev tvungen att gå upp. Mitt SIM-kort till min iPhone dök up här förra veckan när jag inte var hemma, så vi har aktiverat det, fixat kontakterna, bilder, låtar osv. Så det har jag gjort under dagen!

Lite senare kommer min låtsaspappa också hem från sin Europa-semester! Då grillar vi ikväll och sen är det dags att tvätta och packa igen! Weoooow. Kommer komma upp lite olika inlägg med bilder i från Partille!


partille cup 2011

Drar till Götet imorrn för att spela Partille cup med 94orna, kommer bli så jäkla roligt! Är hemma igen på lördagkväll, har ingen kamera med mig så det blir förmodligen inga bilder om ingen annan har med sig, och ingen uppdatering heller, men aja! Ha det bra, för det kommer jag! ;)

buhu..

Har haft en underbar helg tillsammans med mamma & pojkvän! Mormor & morfar kom hit lite senare igår för att äta tårta, jättemysigt var det, sen kom det några fler! Sen sov baby över här och det var såååå varmt i mitt rum. Trodde nästan vi skulle kvävas, även fast fönstret var öppet! Vi vaknade iallafall kvart i tio, gick ner och kollade på min lagkamrat Melissa som spelar i landslaget med dom som är födda 94a tror jag. Det var alltså U17 EM! Hon är grym, helt otroligt och så fick hon matchens lirare för tredje gången i rad!

Åt lite frukost, bara tog det lugnt, jag packade eftersom att jag ska bort imorgon! Sen vid halv åtta gick jag & älskling till bussen. Då blev det dags att säga hejdå. Åh, det är så svårt. Vi kommer inte att ses på 5 veckor! :( Sen när jag gick därifrån kände jag hur tårarna började rinna. Men nu chattar vi, så det känns lite bättre :')

there's a fire


dagens outfit


Rosa linne - Gina Tricot
Shorts - Gina Tricot
Silver armband - Från mormor, haha
Armband på vänstra armen - Från älskling

sweet 16

Nu är jag äntligen 16 år! Dock känns det tyvärr ingen skillnad, haha. Heeelt normalt! Om ett tag kommer älskling hit. Jag, mami & John ska åka till Heron och bowla, sen blir det lite indiskt till middag och sen blir det tårta hos mig! Mormor & morfar kanske också kommer! Det blir skitbra hur som helst, orkar/vill inte göra så mycket. Bara umgås med nära & kära! Blir dålig uppdatering idag och som ni kanske förstår. John sover här inatt och imorgon blir det sista gången vi ses på 5 veckor. Åh, så deprimerande. Så, jag ska bara vara med honom hela tiden! Hoppas ni förstår! Puss!

Det kommer alltid att vara vi ♥


stolt ägare till en...

..vit iPhone 4! Tack så mycket Mamma & Jompa! Ni är bäst!


lighters

Kollat runt lite på tv.nu om det är något speciellt på tv ikväll. Kl 20.00 är det Mr Bean, åh vad han är klockren! Sen lite senare är det CSI x2. Blir en mysig kväll med mamma!


shopping igen

Haaaalloj. Nyss hemkommen från centrum, köpte nya skor, träningsshorts, skavssårsplåster (alltid bra att ha), och lite andra smågrejer. Snart ska jag och mamma laga mat tillsammans, för nu är vi helt ensamma några dagar för att idag åker min låtsaspappa till Europa på en motorcykelresa med några kompisar. Dom ska liksom åka genom olika länder och det, så ikväll åker dom till Nynäshamn för att sedan ta båt över till Gdansk, som ligger i Polen för att sedan fortsätta resan genom Österrike, Tyskland osv. Skitkul, lite avundsjuk faktiskt!



bilder

Eftersom att mitt internet har varit så segt så har det knappt blivit några bilder, men nu lägger jag in några från olika dagar!






fredrika bremer

Wiho, kom in på mitt förstahandsval! Glad jag är, men samtidigt nervös! Det blir alltså Sam/Bet i höst på Fredrika Bremer i Haninge!

1 juli

Weeeow, juli är här nu och imorgon fyller jag år! 16 bast. Oh yeeah! Får börja övningsköra, eller ta körkort direkt i USA. Vore skönt och bra, haha! =) Jag & mami var ju och shoppade igår, men vi hittade inte allt så idag ska vi ner till centrum för att slutföra vårat lilla uppdrag! ;) Behöver nya skor & sen lite andra smågrejer. Och strax år vi veta vilket gymnasium vi har kommit in på...*nervös*! Skriver mer sen, puss!

RSS 2.0