shoppingen


Björn Borgtrosor, trekvartsbyxor, bikini, sport bh och tofflor

Enkla ballerinaskor från Din Sko, tror jag...

Nagellack & solbrillor!

Nu ska jag ta och ringa min gulliga farmor!

idag & igår

Hade en väldigt bra dag igår, blev bad i Mörtsjön med Axel, Karin & John, sen lite senare drog vi till Pangs för att käka middag! Skitgott. Sen sov jag över hos älsklingen, så mysigt! Vaknade vid halv elva - elva, vi gick upp, åt frukost, tog det lite lugnt och sen drog vi till gymmet. Femte dagen i rad som jag gymmade nu, och nu är min kropp helt död. Efter det gick vi runt lite i centrum, träffade våran (gamla) bildlärare Markko, haha. Sen blev vi tvungna att säga hejdå till varann, alltså jag & John. Han skulle handla lite och jag skulle hem, men när jag sitter på bussen ringde mamma och frågade om jag ville åka och shoppa och det tackar man inte nej till!?

Så vi möttes upp hemma, drog till Skärholmen, hittade en massa saker, både till USA & Göteborg. Sen åkte vi hem, har precis grillat med päronen och snart blir det CSI!

30 juni

Sorry för den dåliga uppdateringen igen! :( Men jag har en del att skriva sen och en del bilder, men nu ska jag äta middag så jag skriver om ett tag!

blogresponse

Heeeeeeeeeeej bloggen. Okej, om ni kollar till vänster finns det en ruta där det står 'blogresponse'. Där kan ni ställa frågor till mig 24/7, så man slipper ha frågestunder. Bra va? Så det är bara att fråga på!


28 juni

Alltså...när jag bloggar som minst, det är då statistiken går upp som mest. Kul. Får bättra mig lite, men mitt internet är så segt just nu, och då är det inte kul att blogga och det går inte att lägga in så mycket bilder.

Gick upp vid tio idag, åt frukost, drog till gymmet en timme. Var helt själv i salen i typ 20 minuter, väldigt skönt. Körde crosstrainer + löpband i 30 minuter, så nu känns det bra inför Götet. Har två gånger kvar på mitt kort så jag ska gymma imorrn och på torsdag! När jag kom hem duschade, satte på mig bikinin och la mig ute på altanen och solade i 40 minuter. Gick in och såg en rand, galet vad jag älskar mitt pigment. Morfar är bäst! Haha.

Lite senare ska jag och mamma åka in till stan för att möta upp hennes arbetskamrater, vi ska till deras chef i Hässelby (?) på middag. Så jag kommer att vara där under kvällen! Nu ska jag kolla lite tv!

seg uppdatering

Vet att jag inte skrivit något, men jag har bloggtorka. Gör samma sak varje dag typ. Jobbar. På. Gäststugan. Som. Ska. Bli. Min! Easy as pie, så är det. Drog till gymmet igår med älskling och drog till gymmet idag själv! Så jag kom precis därifrån. Har varit på MC Varuhuset med Jompa för att kolla motorcykelkläder och sen köpt en madrass till Partille. Ska duscha nu och sen blir det jobb och sen blir det PANG till middag.... ;)

bilder från igår






25 juni

Åh, min älskling Marre fyller 16 idag! Grattis bästa du! :*

Har inte skrivit något för John har ju varit här och jag har bara velat umgås med honom! Vi hade det jättetrevligt igår, spelade kubb och fotboll mot föräldrarna, jag, babe & lilla Jack, haha. Det var så kul! Sen lite senare på kvällen kollade vi film, 'The last airbender' hette den, faktiskt riktigt bra! Vi gick och la oss runt ett sen vaknade vi kvart i tolv "imorse", haha. Kollade 'Pippi på rymmen', spelade kubb, gick upp på berget och kollat lite tv. Mina föräldrar håller på att riva gäststugan nu, så jag ska dra ut och hjälpa till! Laddar upp bilder en annan gång, tar för lång tid just nu...Puss!

midsommar



Seriös

Nu ska jag vänta på älskling. Toodiloo

24 juni

Snart kommer babe hit, vi ska hjälpa till lite med maten och sen bara chilla och ta vara på den tiden vi har tillsammans...hah fånigt det lät. Men jag drar till Göteborg snart och efter det blir det USA, så då lär vi inte ses på ett tag! :( Men han ska sova här inatt! :D


23 juni

Har nästan städat hela dagen inför imorgon då gästerna kommer! John kom hem från Menorca idag, så han kommer också imorgon! :D Längtar! Han kommer vid halv ett och gästerna kommer vid tre! Ska snart sova, dyker väl upp något tidsinställt inlägg imorgon!

22 juni

Skrev inte igår för jag gjorde ändå ingenting, låg och latade mig hela dagen. Fast skönt var det! Idag ska jag och Jompa fixa med gäststugan, allt måste ut så vi kan börja renovera och de eftersom att jag ska flytta in dit! Vi ska försöka hinna bli klart med allt till mitten av augusti, innan han börjar jobba. Så vi ska åka till tippen och lite andra saker. Blir dålig uppdatering iallafall!

mys

Woh, drog och hyrde två filmer, köpte lite godis och hade dricka hemma! Nu blir det mys...med mig själv, haha. Ska lägga mig och kolla filmerna, sen lär jag väl somna..

15 månader

Jag är som lyckligast när jag är med dig


silver!!!!!!!!!!!

Herreguuuuud, vi tog silver! Fatta lyckan, åh vad glada och bra vi är! Vann semin mot GT 1 med 3 bollar. Sen blev det final mot Skogås där vi tyvärr förlorade med 10-7, men det var inga sura miner för det! Vi hade knappt trott att vi skulle ta oss såhär långt som vi faktiskt gjorde! Väldigt nöjd över våran insats, tyvärr kunde jag ju själv inte vara med, men jag stod och hejade vid sidan istället! Sen blev det prisutdelning!



semi

Nu taggar vi inför semin, som jag dock själv inte kommer kunna spela pga mitt knä, men vi har fått förstärkning av Johanna! Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssaaaar!

saknaden är enorm

Det har gått 3 dagar sen min älskling åkte. Bara lämnade mig sådär, :( Haha, nejdå, men åh vad jag saknar honom. Vi som alltid brukar höras av varje dag i telefon, msn eller något annat, men inte dom här dagarna. Känns så konstigt. Hoppas han har det bra iallafall!

19 juni

Förlåt för dålig uppdatering, men är det Eken så är det Eken liksom! ;)

Igår: Hade 2 matcher, mot Skånela & Gustavsberg, vi vann båda och det var såå roligt! Gustavsberg som låg etta låg nu tvåa eftersom att vi vann mot dom, så hamnade vi etta i gruppen, men vi hade fortfarande en match kvar mot Årsta! Vi hade rätt tur med vädret iallafall, rätt soligt och så blev jag lite brun i ansiktet! Spelade också en match med damerna, där vi mötte Sportsgear och vi vann över dom! Men efter mina 3 mål = 3 fall på mitt knä så hade jag så ont att jag knappt kunde gå, så jag spelade inte mina egna matcher, utan stod som reserv ifall någon skulle skada sig eller nåt...!

Mamma fyllde 44 också, så vi firade henne på kvällen. Vi åt oxfilé, potatisgratäng och rödvinsås, muuuuums! Sen låg jag och mamma och spelade spel i några timmar tills båda somnade i min säng!

Idag: Hade sjuukt ont i mitt knä när jag vaknade, rätt mycket skinn hade åkt bort. :( Men det var bara en match under hela dagen så det var bara att ge järnet! Vi vann mot årsta med 14 - 6 och det gjorde också att vi blev gruppsegrare och gick direkt till A-semi imorgon, så antingen möter vi GT 1 eller GT 2, haha. Efter matchen iallafall så åkte vi till mammas kusins landställe, som bara låg 10 min från fältet. Där blev det lunch, och lite annat. Men vi kom inte hem förrän vid sex typ, då jag direkt hoppade (bokstavligt) in i duschen och stod där i en halvtimme. Det var inte så mysigt att lukta illa vid släktträffen, haha.

Nu ska vi snart käka och sen myyyys!

släktträff

Nu är matcherna spelade, hem och duscha och vidare mot Mariefred där det är släktpartaj. Näe, inte riktigt, bara några släktingar! Så vi blir där hela eftermiddagen/kvällen, kommer nog hem lite senare ikväll, sen matcher imorgon igen!

2 vinster

Orkar inte skriva så mycket, ska lägga mig och vila, men vi vann båda. Imorrn spelar jag också med damerna, blir runt 4-5 matcher imorgon, kommer vara helt slut. Puss

eken cup

Godmorgon, japp, själv är man uppe tidigt för mellan fre-mån är det Eken cup @ Gubbängen! Fick en förfrågan för några dar sen av min tränare om jag kunde tänka mig och spela med 94orna, visst kunde jag det. Vet inte varför dom frågade, kanske brist på spelare? Aja, kul ska det bli iallafall! Blir ensam 95a, men det gör inget! Har däremot inte hållt i en handboll på två månader, så det här ska bli väääldigt intressant! Tack å lov har jag iallafall rört på fläsket och gymmet under dessa månader, så det borde inte bli några problem att springa!

Det är två matcher idag, en mot Skuru IK 2 och sen IK Bolton!


träning

Wooooop, nu är det dags för träning!


16 juni

Sov riktigt dåligt inatt. Vaknade vid fyra, kom då på att jag inte hade smsat John ett "hejdå-sms", trodde inte att han var vaken, men det var han så vi låg och smsade lite, medans jag halvsov! Sen somnade jag om och vid 7 hade han smsat igen för att säga att han skulle gå på planet...åh vad jag saknar honom! Idag blir det chill, orkar inte göra något, måste åka och tanka moppen och sen ska jag träna med 94orna inför helgen... ;) Skriver mer om det laterooooooo.

america's got talent...

...sitter jag och kollar på just nu, alla klipp finns på youtube och det är så roligt att kolla på dom. Tog moppen till Hanna, tar max 8 minuter, snacka om enkelt och smidigt! Sen åkte vi ner till centrum, gick runt, käkade lunch med hennes pappa, pratade mycket om USA, hyrde 2 filmer på vägen hem, det blev Trassel och Perfect Getaway, bra filmer! Åt middag hos dom och sen åkte jag hem! Ska faktiskt snart gå och lägga mig, är så trött! Får se vad jag hittar på imorgon, känns som att alla åker bort, John, Marre & Lollo. Helt empty.

en vecka är för länge

Imorgon åker min pojkvän bort till Menorca i en vecka...EN HEL VECKA! Blir deppig så fort jag tänker på det + att jag är avis. Då blir det ju bara sämre. En vecka är väl inte så mycket, men tillräckligt för att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom. Fatta hur jobbigt det är när jag åker bort till USA en månad då. Det är ärligt talat ett helvete. Vill bara att du ska veta att jag älskar dig så mycket!


Haha, huuuur söt !? Från sjuan!

I love you

15 juni

Nu ska jag till min fina vän Hanna! Vi ska väl planera lite vad vi ska göra i USA å sånt, längtar så mycket! :D Dålig uppdatering idag, men det kommer upp ett inlägg kl 17! Puss

through the years






Bilder från nian

Bilder från i slutet av åttan
 
I början av åttan tror jag...eller slutet av sjuan! ;)


mycket bilder



Såhär ser det ut när man stoppar in skivan. Det är inte lite bilder...

en cd-skiva med många minnen

I vårat brev där betygen låg i, låg inte bara betygen, utan också en cd-skiva. En skiva med massor av bilder enda från sexan. Säkert över 200 bilder, om inte mer...från massor av olika tillfällen. Tex, balen, början av sexan, utflykter mm. Så fort jag kom hem satte jag i skivan i datan och kollade på alla! Det var helt underbart att kolla på alla bilder, förvisso var jag jäkligt ful, haha, men det är så roligt ändå, och minnena kommer verkligen tillbaka! Alla har vi varit små! :)

Min underbara (föredetta) klass!


skolavslutning

Jaha, nu har man då alltså gått ut grundskolan. Vi var äldst på skolan, till hösten blir vi yngst. Det känns skönt och roligt att börja gymnasiet, men väldigt nervöst. Jobbigt var det att säga hejdå till lärarna, alla klasskamrater och alla andra kompisar i dom andra klasserna. Mycket tårar blev det. Men jag försökte tänka att jag inte skulle bryta ihop, jag kan ju alltid komma tillbaka och hälsa på, förmodligen inte lika ofta som man vill, men ändå.

Efter avslutningen åkte jag, mamma, Jompa, mormor & morfar till Pang för att käka lunch, sen åkte vi hem. Jag bytte om, fixade med min mat och mötte sedan upp Oskar, Axel, Karin & Josse i centrum för att vi skulle åka till Henke och grilla. Min älskling kom lite senare. De blev ingen grillning för att det regnade så mycket, så vi fick steka istället! ;) Har haft en jätterolig kväll med massa skratt, vilka underbara vänner man har! :) Man glömde verkligen bort allt det deppiga och att man hade slutat, men nu känns det skönt att ha sommarlov, inte behöva göra nånting även fast lovet kommer väldigt snabbt. Nu blir det bildtime!






13 juni

Hatar att jag inte vet vad jag ska inleda inlägget med..."TJAAAA", "HEEEJ BLOGGEN", allt låter så fult. Anyway, började halv tio idag, städade kontoren, slängde allt möjligt, papper, pärmar, mappar, skräp osv. Sen vid halv elva blev det myyys, då fick vi daimtårta och våran lärare delade ut kondomer till alla, haha, hon är så rolig! :) Sen iallafall vid tio över elva så fick vi dra på lunch, men efter det så fick dom som ville spela fotboll, men typ ingen ville så vi fick sluta, så efter lunchen drog jag, Axel, John & Oskar till gymmet. Men innan det gjorde jag en klantig grej...jag råkade låsa in mina moppenycklar under sadeln (?) på moppen, haha. FAIL jag vet.

Där står jag helt panikslagen innan killarna hade kommit, men som tur var hade jag tagit ur alla mina träningssaker å de, så vi gick in och gymmade och sen ringde jag Jompa som fick komma med extranycklarna, så det var tur! Sen tog jag moppen hem och direkt efter det åkte jag och Jompa och åt på Ivans! Sen drog vi till Hemköp för att handla lite. Har varit hemma ett tag nu, precis duschat och smörjt in benen med bodylotion! Får se ikväll vad man hittar på..


home

Så, nu är jag hemma efter en lugn dag hos John! Vi gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt, umgicks lite med hans släktingar. Nu ska jag gå ner och äta vindruvor och sen lägga mig i sängen och söka klipp på youtube, brukar alltid göra det när jag har tråkigt, haha! Juste, så himla skönt, jag somnade i en och en halvtimme i hans säng och han somnade också strax därefter, sen vaknade jag upp av att han ligger på min rygg, haha så gullig!


-


12 juni

New day. Snart drar jag till älsklingen för att spendera dagen där, så det blir dålig uppdatering! Vet inte vad vi ska göra, men hans mormor, morfar & morbror har kommit från Strömstad, så det ska bli kul att träffa dom! Och juste, det är exakt en månad kvar tills jag och min babe drar till USA! Wooho, snacka om att jag längtar!


red riding hood

Har haft en väldigt lugn dag idag. Kollat lite avsnitt från CSI och sen kollat den nya filmen 'Red riding hood' med Amanda Seyfried, som också är med i filmen 'Mamma mia'!  Tyckte filmen var rätt bra, det är samma person som har gjort Twilight-filmerna, och det märks rätt väl...för det är en varg med, som egentligen är en person. Ganska uppenbart, men den var värd att se iallafall! Snart ska jag prata lite med A & H, och lite senare ska jag kolla efter musikprogram med Jompa.



11 juni

Godmorgon, vaknade vid nio typ och har varit vaken sen dess. Bara spelat lite spel på iPoden! Får se vad jag hittar på idag, känner mest för att stanna hemma under dagen, men jag får se. Ska nu gå ner och göra lite frukost till mig och Jompa. Skriver lite mer senare, toodiloo.

Gammal bild från 2008 eller 09..

godnatt

Yo, sitter fortfarande vaken. Har inte gjort något speciellt, kolla finalen av Talang, pratat med Alina, Henrik, Axel & John, inte alla samtidigt, men väldigt trevligt har det varit! ;) Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig, är väldigt trött! Får se vad jag hittar på imorgon, puss.

Bild från idag som Alina tog


bilder från idag


Lovis


10 juni

Tjo! Myycket lugn dag. Hade lite "lektioner", tog hem lite grejer, fick reda på mina betyg i SO-ämnena, så nöjd! Sen drog jag direkt hem, nej ingen skolavslutning för mig än, även fast det känns som att alla andra redan har slutat. Vi slutar iallafall på tisdag! Längtar fast ändå inte. Iallafall, mor min ska till Motala med några kompisar för att cykla i helgen så det blir bara jag och min låtsaspappa & vovven! Snart ska vi åka och handla solstolar till altanen och sen blir det donken!


min största kärlek


Du betyder allt för mig


flottsbro


Coola lärare




bal 2011



Stiliga grabbar

Jag och min fina pojkvän

Becka & Marre

Kralliga brudar

Fezt


Andreas, jag & Imad

Yesterday & Today

Heeeeeeeeeej! Okej, tänkte skriva lite om igår och idag!

Igår:
Drog till stan, fixa håret, det blev så himla bra!! Drog hem, på med smink, klänning och skor, ner till stationen och där väntade Alina, John & Andreas, vi skulle åka i Alinas pappas skåpbil, haha det va skitkul....och mörkt! :) Kom fram, åttorna serverade drinkar osv. Blev lite "mingel" på skolgården, och vi hade så tur med vädret eftersom att det ösregnade under förmiddagen! Vid sju gick vi alla in i matsalen och satte sig, vi käkade förrätt, huvudrätt och självklart efterätt, mycket trevligt. ;) Några höll tal och vi börja grina, haha, det var så bra. Lärarna uppträdde och rektorn pratade. Efter vi hade käkat gick vi ner till caféterian och dansade loss. Lyckades få med oss sex lärare att dansa med oss, haha bästa. Har nog aldrig skrattat så mycket! Länge dansade vi också, men ibland gick vi ut för att det var så varmt, sen kom mamma och hämtade mig vid kvart i tolv tror jag! Hade sååå ont i fötterna, fyfan alltså! Laddade upp alla bilder när jag kom hem och sen gick jag och la mig!

Idag:
Ställde klockan på halv nio, men vaknade nio! PANIK. Bokstavligt talat flög upp ur sängen, på med kläder, smink och packa väskan. Alla nior skulle träffas vid Tullinge station för att sedan gå till Flottsbro. Hade fortfarande ont i fötterna från igår. Rätt mycket folk var det, men det var jätteroligt! Spelade volleyboll med lärarna, solade, käkade och snackade en massa. Vi kom dit vid typ 11.15 och sen frågade jag min lärare om jag kunde få skjuts hem och det fick jag! Så vi åkte runt halv två därifrån. Orkade inte gå hem och bussen 706 gick inte förrän 15.32 haha , då orkar man ju inte vänta! Så jag, Hanna och Amanda fick skjuts, yes! :D 

Ska fixa bilder å de nu, och ladda upp på fb, men bilderna kommer i ett eget inlägg!
 


sl.se

Tur att man har SL som säger åt en hur man ska åka haha.

Dags för mig att börja dra mig mot bussen! Lägger in bilder imorgon på klänningen och hur jag såg ut osv! Puss


em-kval

Hähä, nu leder vi med 4-0 mot finnarna. It feels good. Har suttit och bläddrat mellan fotbollen och CSI! Ätit middag också, provat klänningen, som jag nu har gjort 438297 gånger, men jaja!

now


Så gott! =)

Och min nuvarande outfit, hade inte samma som i skolan..

galet bra...

...väder! Så underbart varmt. Tyckte imorse att det skulle bli skönt att slippa göra saker på lektionerna, men efter typ en halvtimme kommer min lärare och säger att jag ska hjälpa till med bordsplaceringarna till balen som är imorgon! Dom hade valt ut en person från varje klass, men Evelina kom inte så jag fick hoppa in istället pga att jag har gått i den klassen förut så jag visste på ett ungefär vilka alla umgås med, men klasserna skulle blandas lite! Det tog faktiskt hela dagen, det hade jag inte riktigt räknat med.

Så jag hade inga lektioner alls, helt enkelt. Sen efter då min älskling redan hade slutat tog jag moppen till gymmet och mötte upp honom där och så gymmade vi tillsammans i en timme! Nu har jag precis kommit hem och ska duscha lite och sen ta en promenad tror jag! :) Behöver komma ut lite! Sitter och pratar lite med Axel som just nu är på Kreta, snacka om avundsjuk! Fast vi har ju bra väder här ändå så just nu gör det inget! ;)


Imorgon är det bal, ser fram emot det jättemycket. Kommer bli så roligt! =) Vi har bara lektioner fram till lunch imorgon och sen åker jag hem, duschar och sen in mot Globen där min frisör Sara ska fixa mitt hår! Vet inte riktigt än hur jag vill ha det, så jag ska tänka lite på saken. Sen är jag väl hemma vid midnatt typ!

Satt med klasslistorna för att se till så att vi inte hade glömt bort någon haha

Stekte i solen

Bordsplaceringen..

fina vänner

Wooooow, vilka fina vänner man har! Älskar dom så otroligt mycket!


så taggad inför...

...SOMMAREN! Kommer bli bäst! Kommer få spendera en månad med min bästa vän, kan inte bli bättre! Sjukt taggad, vi åker om lite mer än en månad! :D Hittade tyvärr ingen finare bild...haha!

I love you my dear!

middag hos mormor

Yep, that's right. The family åkte till mormor för att få lite free dinner. Alltid trevligt! Var där i några timmar sen åkte vi hem för att gå ut med hunden, så jag och mamma gick till ängen och släppte henne så hon fick springa lös! Nu kommer det bilder från igår och idag!

Hahah, jag ser skitsur ut ^^





Lite planking haha

Mamma fick äran att vara fotograf! ;)

Haha, sen fick jag tråkigt och bytte kropp med älskling haha.

6 juni

Gooodeftermiddag! ;)
Satt ju vaken inatt/imorse för att kolla på MMA, det var värt det. Så jag la mig vid typ kvart över fem imorse, sen vaknade jag halv nio av att mamma kom ner så jag gick upp och la mig i min egna säng. SÅ SKÖNT! Somnade självklart om igen och vaknade halv ett, haha. Bieber vann sin kategori iallafall! :) Har precis varit ute och solat i typ en halvtimme och jag fick faktiskt en rand, haha. Tacksam för mitt pigment! Nu har jag precis kommit in och ska lägga mig i sängen och lyssna på musik!


hemma

Kom hem för ett tag sen, har varit ute med hunden, ätit middag och duschat, skitskönt! Ska kolla på Scary Movie 4 som jag har spelat in och inatt kl 3 är det MTV Movie Awards som jag ska kolla på och ja, jag tänker vara vaken tills dess! Får se om jag lyckas bara! ;)


Sen bakade vi också! ;)

5 juni

Godmorgon ^^
Jag och John vaknade tolv idag, haha, fast vi vaknade en del tidigt på morgonen, men sen somnade vi om. Igår låg vi ute och solade mestadels, skönt väder iallafall! :) Idag vet jag inte vad vi ska göra! Får väl se, puss :)

mys

1. Jag är så taggad till balen. Jag har skor, klänning och en ny kuvertväska! Känns bra faktiskt! Sen ska jag till min underbara frisör på onsdag innan balen, så man blir lite fin i håret! ;)

2. Snart ska jag till min pojkvän! Ska sova där inatt så det blir dålig uppdatering igen! Får se vad vi hittar på, baka ska vi iallafall göra igen, det är så roligt! :) Hoppas på bra väder så man kan sola lite! Var ju grymt väder igår!


fredagkväll

Vet att jag inte skulle skriva nåt, men jag kan inte låta bli! Haha. Är iallafall home alone just nu, för att mina pärisar är på Huddinge Rock. Ville inte gå, för jag orkade inte. Så jag är hemma med min gullrumpa (Yessie). Vi ska kolla på Talang och dricka läsk...vem är avundsjuk?! (Ingen, jag vet).


15 songs

Min pojkvän åkte hem kvart över nio, så jag följde med honom till bussen och sa hejdå. Gick tillbaka hem, gosade lite med hunden och satte mig vid datan. Sen när älsklingen loggade in bad jag honom att fixa några låtar, så det har han gjort till mig, blev 15 st! Tack älskling! :D Håller på lite med iTunes nu, försöker ladda ner lite roliga spel & appar, men jag ska snart sova! Det blir en bloggfri dag imorgon, så jag kommer inte blogga nånting alls...tror jag, haha. Vet inte om jag orkar! Hörs, byebye.

Hösten 2009

my love




Har blivit apmånga bilder i bloggen idag. Vet inte varför. Men hellre för många än inga alls!

me & my dog


Såg att en liten svans stack ut under mammas täcke..

Vovven låg visst där haha

baka kaka

Vi har precis bakat kakor, vi hade inte alla ingredienser så vi fick gå och handla lite, vi bakade Chocolate Chip Cookies, såå goda blev dom. Lite missbildade, haha, men det funkar ändå!

Happyface

Gottegrisen




Glad kille

Nu blir det mys! :D


facelooooook





Orkar inte sminka mig... ^^

gårdagens inköp


Eller jag beställde den.. ;)

Skitbra, rekommenderas verkligen!

2 juni

Yeah, en månad kvar tills jag fyller 16, sweeeet! Funderar på vad man ska önska sig...
Anyway, snart kommer min älskling hit! :D Skitglad! Vet inte vad vi ska hitta på, så får vi se. Dålig uppdatering iallafall! Puss

Min sötnos! :*

dagens outfit


lista

Under 2011 har jag hittills:

[x] du har fått nya kompisar
[ ] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[ ] du har druckit alkohol
[/] du har blivit kär - var kär redan innan ;)
[x] du har känt dig sviken
[ ] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än innan
[ ] du har skrivit en låt 
[x] du har känt hat
[ ] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[ ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[ ] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[ ] du har pissat utomhus
[ ] du har slagit någon
[ ] du har spytt
[ ] du har knarkat
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rökt 
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[ ] du har varit full
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon 
[ ] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[ ] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa

Det var inte så jättemycket...men lite! ;)

långhelg

Tjaba. Har varit hemma nu ett tag. Åt ju middag hos mormor, fick lax med potatis, skitgott! Vid åtta åkte vi hem eftersom att hunden var ensam hemma. Har inte gjort speciellt mycket förutom att ha planerat långhelgen som är nu! Så skönt att vara ledig nu i 5 dagar! Imorgon ska jag iallafall vara med min fina pojkvän! Det har varit så mycket nu i skolan sista tiden så vi har knappt hunnit ses nånting, även fast vi går i samma klass....men jag menar på fritiden liksom!

orienteringen är avklarad

Det gick faktiskt bra! Jag träffade Becka och så sprang vi mellanbanan, lite vilse gick vi, men vi hittade tillslut! ;) Kom hem vid halv ett, har precis duschat och nu vet jag inte vad jag ska göra! Får se...vid middagstid ska jag och mamma till mormor för att käka, men innan det ska vi till centrum och handla lite! Ps. avis på dom som tar studenten...JAG VILL OCKSÅ.

1 juni

Nu är det sommar på riktigt...yep, enligt månaden iallafall. Vädret är väl sådär, men det ser ju inte ut som att det ska börja regna iallafall! Skulle ha gått upp vid nio, men istället vaknade jag halv åtta, aja, utvilad var jag iallafall! Ska börja fixa mig snart och så ska jag dra mig till skolan, tänkte bara skriva lite! =)

RSS 2.0