strindberg

Tjaba. Åkte till John imorse, var där, pratade och hade kul! =) Sen åkte vi till centrum och åt , mötte upp Axel och sen tog vi tåget in till centralen och mötte upp alla andra så vi gick tillsammans till muséet. Det var faktiskt rätt okej, lite intressant var det väl. Efter det kom Alina in, vi gick inne i stan och kollade, gick till One Piece affären, tog en fika och bara pratade. Sen bestämde jag mig för att åka till John igen, då han redan kommit hem. Klockan sju ska jag kolla på min träning och då följer Alina med. Så nu sitter jag hos älsklingen bara och väntar tills bussen går!



Du är helt jävla underbar och jag älskar dig så mycket! Du är det bästa som har hänt mig och du får mig alltid på bra humör och du stöttar mig alltid! Finns verkligen ingen bättre än dig. Hela livet ut älskling! ♥


<3


inga lektioner

Chiiiiill! Inga lektioner imorgon! Yiiiiihaaaa. Profiltiden = inställd. Plus att resten av klassen ska ju på Strindbergsmuseet imorgon, och den börjar precis när NOn börjar så vi slipper den lektionen! Men istället åker jag till älsklingen tidigt imorgon och är med honom ett tag, sen möter vi upp Axel och åker in tillsammans! Efter det kommer Alina in, hon var där i fredags så hon har en lektion bara, men då ska vi kolla inne i stan och ta en fika!
Men jag kommer inte skriva något imorgon förrän på kvällen antar jag! Tar 08.47 bussen till älskling så jag är där vid nio! Istället för att lämna in profiltexten (som jag äntligen är klar med) imorgon gör vi det på fredag för att våran ena lärare är sjuk.

30 mars

Wihooo. Hade ju sovmorgon imorse så jag passade på att sova ut till halv nio! Sen skjutsade mamma mig till skolan, hade lite lektioner, lunch, lite lektioner igen och sen slutade jag. Åkte till centrum med Alina, köpte godis och så satte vi oss och gungade, haha. Självklart snackade vi en massa också! Sen skulle hon på cello så jag gick till mormor och åt, sen kom mamma och min låtsaspappa och nu är vi hemma! Har blivit grym med bilder!

Imorse...någon tog liiite för mycket plats.

Fina Victoria (Victor) Benedictsson!

Johns "fina" tröja..

Alina & Sara ;)

Mitt fina halsband från älskling!

Dagens outfit ... typ haha


Jag & Alina

@ mormor

Vi blev bjudna på middag hos mormor! Var ett tag jag såg henne eftersom att hon opererade sitt knä för några veckor sen! Så nu är jag där, vet inte riktigt när jag kommer hem.

Random bild!

dagens låt


mat

Har hjälpt till lite med maten, det blir falukorv m hemmagjord potatismos! Älskar det! =) Är äntligen klar med min profiltext, har bara jättelite kvar...liiiiiiiite. Ska bara skriva lite på slutatsen tror jag.

Vill ha sommar!

dagens låt


"My first kiss went a little like this"


29 mars

Livet är på topp och jag älskar det! Hade en trevlig skoldag, fast tisdagen är ändå den tråkigaste skoldagen på hela veckan. Matte och NO efter varandra = inte kul. Annars chill, kom faktiskt hem vid fem för vi skulle kolla film på franskan och då stannade vi över en timme, men då struntar vi i nästa tisdags lektion så får vi gå hem. Våran franskalärare var sjuk så vi fick klara oss själva...gick väl...sådär typ. Jaja, plus att vi får sovmorgon imorrn till 09.40 eftersom att hon är sjuk! Ska inte träna ikväll pga ryggen så jag blir hemma å pluggar lite! Bildbomb kommer nu.









Mysstund.

dagens låt

Den här låten har jag och Alina lyssnat på typ hela dagen! Jag älskar den såå mycket!

Chris Medina - What are words


what are words

Alina åkte precis härifrån, vi har pluggat hårt! Eller...rätt så! Jag är strax klar, lite finslipning bara! Lugn skoldag, hände inte så mycket! Orkar inte skriva något heller, är inte på humör.



aj min rygg

Har gjort illa ryggen, så jag måste sitta helt rakt! :( Har sååå ont. Spelade mot Bolton och det gick piss, men nu är jag hemma och snart ska vi premiärgrilla, haha! =) Fast jag är inte säker på vad det är vi ska grilla, kött I guess. Jag och Alina kämpade flitigt med våra texter...gick väl sådär, hehe, men hon följer med hem imorgon igen!

dagens låt


sprallenhallen

Nu ska vi mot Sprallenhallen, vi ska plocka upp Sandra på vägen bara! Vi spelar mot Bolton, våran sista seriematch tror jag att det är.


study

Alina is here! Vi ska försöka göra klart våra profilarbeten nu genom att samarbeta! Smarta brudar! Men det blir dålig uppdatering eftersom att all tid ska ägnas åt arbetet!

hmm

Kul. Alarmet gick en timme tidigare imorse. Alla skulle ju ställa fram en timme inatt eftersom att det nu är sommartid! Vad jag inte visste var att min iPod ställer fram klockan själv, så innan jag somnar ställer jag självklart fram klockan. Så när larmet gick 09.30 så var klockan egentligen 08.30. Men jag tyckte att det var så mörkt och jag var trött, men jag gick ner iallafall och åt frukost. Sen går jag upp till mamma och då var hon halvt vaken så jag frågade vad klockan var och hon sa att den var kvart över nio. Skiiiiit, men aja, jag var ju pigg så det var ingen idé att försöka somna om, jag hade redan klätt på mig och allt!


ipad 2

Idag köpte min låtsaspappa en iPad 2! Dyrt som fasiken! Men vi ska ha den alla tre, så kan vi ha bilder på den och spel! Stolt ägare, haha!


you mean the world to me

I Love You, 8 letters, 3 words, 1 meaning.

earth hour

Hade glömt bort att det är Earth Hour just nu! Inte för att jag egentligen bryr mig men det är ändå ganska mysigt att bara släcka alla lampor...inte för att vi har gjort det direkt haha!

aa fast ne

Fyyyyy, vad dåligt jag gjorde ifrån mig i sista matchen med damerna. Vi förlorade tyvärr men jag fick träffa Madde som jag inte träffat på typ 5-6 år! Vi förlorade också med 1 boll mot Skuru , rätt surt. Måste bara klaga på domarna, alltså dom kunde ju inte döma?! Dom dömde fot även fast det inte var det, tyvärr dömde dom dammatchen också...det gjorde inte saken bättre. Skitskumma, gav utvisningar även fast ingen hade gjort nåt! Ajaaa, what to do. Nu har jag skitont i ryggen, vet inte varför men imorrn ska jag spela en till match mot Bolton!

hörde jag biff ?!


dagens låt


"Been there, done that, messed around
I’m having fun don’t put me down"


SKHLM

Kom hem för ett tag sen från skärholmen! Köpte faktiskt ingenting fast jag behövde lite saker...aja, får leta någon annanstans! Älskling köpte en tjocktröja från Henry Lloyd, ett skärp & sen strumpor. Sen satte vi oss ner och tog en varsin sallas, självklart kräftstjärtar i min! =)

one piece

Min mami nämnde one piece häromdagen och då blev jag så grymt sugen på att köpa en. Verkar rätt sköna och det vore skönt att bara kunna ha nåt enkelt att gå i hemma när man ändå inte ska göra något speciellt!
Alltså ingen snack om saken vilken jag vill ha!

Förvånad ?!

skärholmen

Jag drar till Skärholmen med älskling, får se när jag kommer hem! Puss!

två matcher

Såååå taggad! Spelar två matcher idag, en mot Skuru med 95orna och sen är det match precis efter med damerna! Då spelar vi mot Sportsgear och vi måste vinna, repeterar måste vinna! Min gamla fritidslärare Madde är målvakt i det laget så jag måste ju göra minst 1 mål! Fast hon visste inte om hon skulle spela men jag hoppas ju på det! ;) Det är samling inför första matchen 15.15, så innan det vet jag inte vad jag ska göra! Kanske kanske kanske åker till Skärholmen (om jag orkar) för det är 20 % på nästan alla butiker!


Party Girl


my day

Gokväll!

Vanlig skoldag, men vi var bara 7 stycken för att resten av klassen var på det där museet, men vi var bara 4 st på idrotten, haha. Jag, Assal, John & Henke och vi spelade basket, fotboll och bandy, skitkul! Sen kom klassen tillbaka till bilden, efter det lunch, SO och sist svenska, men vi fick sluta lite tidigare! Blev sugen att dra in till stan så jag frågade Alina men hon mådde inge bra men hon sa att vi kunde åka in ändå, precis då ringer Hanna och frågar så vi åkte in istället! Vi lämnade tillbaka en skinnjacka hon hade köpt och sen gick vi och satte oss på Espresso House och tog en fika. Satt säkert där i nästan två timmar och bara pratade!

Sen åkte vi till Huddinge centrum, gick in på Lindex och där köpte jag vanliga svarta tights och sen gick vi till donken och åt! =) Vidare till mammas kontor och sen skjutsade vi hem Hanna och så åkte jag och mamma hem! Nu kollar vi på "101 sätt att åka ur en gameshow!" Ganska roligt faktiskt! Nu kommer pictures!

Hahah, jag och Assal!

Vi 4 var då med på idrotten!


Andreas hade en väääldigt fin halsduk!

Fika med Hanna!

På kontoret satt vi och bläddrade i två program från två musikaler!

Fint!

museum

Halva klassen är på Strindbergsmuseet på Drottninggatan, eller mer än hälften. De 16 första åker idag, resten (alltså jag och typ 6-7 till) åker nästa torsdag! Men de är bara borta på förmiddagen så jag antar att de kommer till lunchen så det lär bli en ganska lugn förmiddag. Skööönt! Nu har jag idrott och jag tror att Sara ska hålla i sin lektion och då lär det bli dans.

Det här är jag....om ni undrar! ;)

night

Bedtime for moi! Skittrött , need my skönhetssömn om jag ska orkar spela match imorgon!

Jag och Amanda förra året!

dagens låt


"Because your love is my drug"


träning

Nu drar jag på träning! Är hemma ganska sent så jag kommer inte orka skriva då! Hörde precis glassbilen, vad sugen man blir...det var ett tag sen!

huddinge - asplöven

Var ju på hockey igår och tyvärr förlorade Huddinge med 5-4 mot Asplöven! Men Huddinge låg under med 0-3 efter första perioden så det var bra jobbat!




the day

Tjaba. Dagen har varit såå seg, hade två lektioner fast det har jag haft ett bra tag nu på torsdagar! På förmiddagen har vi två timmar profiltid och sen en timmes NO efter lunch! Rätt lugnt alltså! Vi fick sluta tidigare på profiltiden så jag, Alina och Hanna gick och åt lunch och sen när vi kom till korridoren insåg vi att vi inte skulle börja förrän om 50 minuter. Kul. Vi tog istället en massa kort och började fjanta oss ordentligt. Fast bilderna blev ju rätt bra såå... ;)






De försökte självklart göra en highfive m kryckorna..

Alina

Lägger inte in alla bilder utan dom kanske kommer upp lite senare!


at school

Tjaa bloggen! Nu sitter jag i skolan med Alina, vi har profiltid men vi ska snart gå och äta lunch. Slutar klockan två så jag är hemma runt tre, skriver mer då!


Min söta lillebror....


dagens låt

Älskar den här låten!


hockey

Nu ska jag och mamma åka till Björkängshallen för att kolla när en kompis till oss spelar, alltså mammas kompis son, haha! =) Han spelar i Huddinge och är skitduktig! Får hoppas att dom vinner ikväll!

23 mars

Snart fredag!! Iallafall....hade franska imorse, gick sådär....sen hade vi engelska och då övade vi till nationella genom att lyssna på två hörövningar och det gick bra! Sen matte och efter det lunch och sen hade vi svenska då vi bara jobbade lite med texter. Sen fick vi hoppa över mentorstiden så alla fick åka hem! Lugn dag, men det behövs ibland! =)





Kuuuuuuuuuuuuuuuuul!


De handikappade damerna!

Kommer upp två tidsinställda inlägg lite senare!

peace out

Nu tänkte jag lägga mig , gjorde en slarvig header precis, men den får duga ett tag! Känner mig fortfarande lite sådär, men godnaaaaatt!

Min lilla vovve när hon var en valp!

dagens video



Awwww, så söt!

22 mars

Det gick faktiskt bra idag! Svarade på alla frågor och utvärderingen å allt, labben gick också bra! Men jag mår inte så bra, lite huvudvärk å de, så jag ska inte sitta vid datan, men jag ville bara skriva lite! Gjorde inte så mycket annars idag, det var ganska lugnt!

Mina converse var på!

Sen hade vi engelska och jag, Sara K & Hanna var väldigt hårda med betygsättningen på de uppsatser vi läste! Haha! =)

mot sängen!

Dags att sova, ny dag imorgon. Ser inte fram emot den! Har lust att stanna hemma, men det kommer ju inte hjälpa direkt, då måste jag ändå göra den en annan dag! Jag och John lämnade in vårat geografiarbete idag också, väldigt nöjd. Nu har man en sak mindre att tänka på, alla tankar går nu åt idrottslektionen och profilarbete. Puuuuuuuuh. Godnatt!


dagens....?

Tänkte börja med något nytt, dagens video eller musikvideo! Haha, kom inte på något bättre, men det kommer bli tidsinställda inlägg med dom så bloggen uppdateras av sig själv, så dagens video/musikvideo & dagens låt...alltså lite extra inlägg. Så säger vi...och vi börjar........NUUUUU!

Bara för att hon är såå usel på svenska.

tv

Har precis käkat, det var såå gott! Vi hjälptes åt så det gick snabbare för jag va verkligen hungrig, hade inte käkat sen lunchen i skolan. Klockan åtta börjar CSI Miami så det tänkte jag kolla på, sålänge jag inte har sett avsnittet förut!

Charmiga Sierra herself.


dagens låt


Chris Brown - Yeah3x


Q&A

Har du någon/några förebilder? Och så undrar jag vart du kommer ifrån för du verkar väldigt brun eller så har du varit utomlands?? :)

Yeah , alltså jag har säkert många förebilder eller folk jag ser upp till, beror lite på ämnet eller vad man ska säga! Men min moder ser jag nog upp till mest, hon finns alltid där! Och om det kommer till musik/musikaler/dans/teater allt det där så är det Hanna Lindblad! Sjukt begåvad, riktigt avis, haha. Hon har ju huvudrollen i musikalen som jag har sett 9 ggr tror jag att det är. Väldigt trevlig person! =) Men om någon skulle säga nånting annat som inte har med musik att göra så finns det väl säkert fler personen i huvudet. Vilka har jag ingen aning om direkt, heh!

Jag är en blandras, haha. Nä, men jag är halvamerikan och halvsvensk, sen kommer jag liite från Holland, Irland, Polen, Indonesien (därför är jag nog rätt brun) och sist men verkligen inte minst Österrike! Däremot har jag inte en aning om vem som kommer vartifrån, haha. Får bara höra av mina släktingar att jag har det i blodet! ;)
Har lätt för att bli brun också när jag är utomlands, väldigt tacksam för det!

Hanna! =)


21 mars

Oj, statistiken flög upp igår av någon anledning. Började med idrott imorse, John höll sin lektion idag och vi körde spökboll! Skitkul tycker jag! Sen hade vi musikteori...gillas inte, så tråkigt, finns absolut inget värre! Efter det var det dags för lunch, ugnsbakad falukorv m potatismos...mindre gott. Sen var det matte och sist SO! Kom precis på att jag själv måste börja planera min idrottslektion...vet däremot inte vad jag ska göra?! Har någon förslag......? Kan köra plankan i en timme, haha. Styrka! Eller inte, man kommer bli hatad! Jag hittar nog på något bra! =)

Känner mig lite hängig, är ganska trött och hade lite ont i huvudet idag, men jag måste till skolan imorgon för det är nationella i NO igen, nu ska vi göra en labbsak. Vill bara få det överstökat så man slipper tänka mer på det. Ikväll blir det oxfilé igen, jag och mamma köpte två extra bitar ifall vi ville ha mer igår men det räckte så idag ska jag och min låtsaspappa ta dom bitarna! Kommer bli skitgott.


Kan nog inte vara så svårt att gissa från vilken lektion bilderna kommer ifrån! ;)

food

Vi gick som sagt ner och lagade mat! Det blev oxfilé m pommes, bea & en annan örtsak! Skitgott! =) Mysigt att laga mat tillsammans! Har haft en grym dag + att DIF åkte ut! Förlåt älskling, men jag måste bara skriva det! And it feels good! Natti natti!


världens bästa!

Åh, titta vad jag fick av min pojkvän! Han är så gullig, nu tänkte vi gå ner och laga mat!

20 mars

Om några timmar kommer älskling hit, vi ska laga mat tillsammans och sen bara chilla galet, haha. Sista avsnittet av Solsidan ikväll ju, tycker att den här säsongen har gått väldigt snabbt! DIF spelar mot Luleå och jag hoppas verkligen att DIF förlorar om dom vinner så lär John vara väldigt glad ikväll!

Lägger upp bilder sen på vad vi åt! =) Gott kommer det bli iallafall...kan man ju hoppas. Vore ganska tragiskt om det gick fel, haha. Bye!


1 år

Idag firar jag 1 år med min underbaraste pojkvän! 365 dagar har det gått, helt sjukt! Jag älskar dig så jäkla mycket! Skulle skriva flera A4-sidor om hur mycket du betyder för mig! Du gör mig så lycklig, jag älskar dig och det finns ingen bättre än dig, du är bäst älskling! ♥


program

Min låtsaspappa kom hem för ett tag sen med ett program från musikalen som jag ville ha. Har alltid glömt bort att köpa ett men nu smsade jag honom och bad honom att göra det åt mig! Alltid kul att ha! Idag var det ju också en stor måne, dom visade tydligen den på nyheterna, men jag missade det. Å det hände saker under de båda föreställningarna sa min låtsaspappa och tror det berodde på månen, sändarna sprakade och han bytte men inget förändrades! Kanske var månen trots allt ?! Nu ska jag sova, puss!


tv4

Jag och mamma åkte och handla lite imorgon, för då ska älsklingen komma över och vi ska laga mat tillsammans! Men ikväll åt vi pasta med kräftstjärtor och någon sås, skitgott! Blir tvkväll och ska ta det galet lugnt! Körslaget på tv4 nu för er som faktiskt bryr er. Jag hejar på Andreas Johnson, för honom har jag träffaaaat, trevlig prick det där! Puss på stjärten.


one day left

Tråkar som satan. Kanske ska gå ut och ta en promenad? Får överväga det lite! Ikväll blir det mys med mamma i soffan, det är däremot inga bra program ikväll, bara Körslaget, fast det är lika dåligt som Let's Dance, om inte sämre. Pusssssssssssssssssssssssssss.


dagens låt


"If I can't have you"


19 mars

Näe, jag stannade hemma istället. Orkade inte åka...får se vad jag hittar på idag. Förmodligen ingenting, bara vara hemma och ta det lugnt är också ganska skönt ibland! =)

should i stay or should i go?

Ähhh, bajs, DIF vann. Har ganska tråkigt, väntar på att Let's Dance ska börja igen, men det är ju bara en massa nyheter och reklam hela tiden! Lär väl bli typ 5 inlägg till ikväll innan jag går och lägger mig....känns som det iallafall. Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, halva hjärtat säger "åk till märsta och kolla matchen" men andra halvan säger "du orkar inte sätta dig på tåget i en timme", kan delvis hålla med om det, tar en timme att åka dit, sen är matchen en timme och sen ska man åka tillbaka en timme igen. Tråkigt.

Men jag får se imorgon, ska kolla vilka som ska dit. Första matchen är klockan 12 och andra 18, men jag orkar inte stanna där i sex timmar liksom!? Eller så åker jag inte alls...skulle va kul att kolla på söndag också, men jag och min älskling firar ett år då så jag vill helst vara med honom och ha en myskväll!

på g

Min uppdatering är på G idag alltså, och jag som trodde att det inte skulle bli någon bra uppdatering ens?! Där lurade jag mig själv, hehe. Btw, jag hoppas att Djurgården förlorar. Om dom gör det så är dom ute för gott, om inte, möter dom Luleå i en sjunde match och då kan dom gå vidare om dom vinner. Fyyyy.


usa

Sååå taggad på att boka biljetter till mitt kära hemland, haha. Men jag kan inte göra det förrän vi får veta om det blir Partille or not. Fyra feta veckor i USA tillsammans med min homie Hanna, plus att vi drar ner till Florida i två veckor med min jobbiga kusin, men hon har också med sig en kompis så hon slipper hänga efter oss. Skönt att bara kunna snacka svenska utan att någon människa fattar!


matlista

Härligt. Vi vann med några bollar mot Skuru! Sen tog jag och Sandra tåget tillbaka till Huddinge, fetjobbig resa.





Sen skulle jag och mami åka och handla. Till middag blir fläskfilé (?) tror det, med klyftpotatis! Gött. Sen blir det väl TV:n, förmodligen något tråkigt som Let's Dancel...tråkigaste programmet som finns, fast min största idol Carola ska uppträda ikväll! <333333333

dagens låt



Tillägnad till älsklingen! Lät muppat, men aja, jag tänker på dig!
 


varför bloggar jag?

Det är en fråga jag får ganska ofta ibland. Mitt svar är simple. Det är skitkul att kolla tillbaka i arkiven om ett år och tänka "hur fasiken såg jag ut?!", eller något liknande, haha. Det är kul att kolla hur man skrev och vad man gjorde den dagen! Enkelt va?


mot märsta


Nu drar jag och möter upp Sandra! Puss!


jag bryter nacken av din häst





min uppdatering

Jag känner att min uppdatering har varit på topp dom senaste dagarna, niiiiiiiiiiiice. Lägger in några tidsinställda inlägg idag...eller inga alls. Vi får se.

18 mars

Godmorgon folket!

Vaknade halv nio och trodde att jag hade försovit mig, men jag insåg snabbt att jag inte hade det. Jag är ju ledig! (Skulle kunna göra miljoner uttropstecken nu) Fick min skönhetssömn inatt, behövdes eftersom att jag inte fick det igår då min kära mamma hostade hela natten, stackare! Ska strax gå ner och äta, är hemma med hunden och min låtsaspappa, måste kolla lite bussar också! Ciao!

HAHA, självklart är den tagen när jag var mini. Ser så typiskt amerikanskt ut. Håret står åt alla håll!

USM 2011

Imorgon drar det igång igen! USM! Sista steget, nu gäller det. Vi är bland dom åtta bästa lagen i Sverige! I helgen får vi veta vem som blir svenska mästare! Sjukt spännande! Därför har jag då tagit ledigt för att kunna dra dit, till Märsta där steget spelas. Det ligger en bit ifrån, men hellre Märsta än Skåne eller något liknande! Ska möta upp min käre lagkamrat Sanda vid snäckan imorgon och så tar vi tåget in! Tar typ drygt en timme in dit, så iPoden ska med! Blir ganska seg uppdatering, så ni vet. Första matchen börjar vi tre mot Skuru, och det är bara en match imorgon sen två matcher på lördag och sen på söndag är det Semi-off!

Har blivit ganska mycket egobilder på senaste tiden...gillar't.

dagens låt


godkväll...

...everybody! Har varit på träningen, gick väl sådär. Efter en halvtimme kunde jag inte springa mer för jag har fått ett sår på foten som skaver när jag har på mig skor, alltså vilka som helst, så det började blöda och sen sved det bara. Men jag fysade lite istället! Har precis käkat två mackor, duschat och bara tagit det lugnt! Checka in våra snygga tröjor som vi har fått från Samsung (dom sponsrar oss)!


swag


H3h3h3h3


imorse



Imorse påväg till skolan. Blåste nästan iväg. Imorgon ska det snöa men nästa vecka ska det bli +9, får väl se vad vädergudarna tycker om det.


bara för att...

http://fuldans.se/?v=hariwzzmni


born to be somebody

Jahaa, då är man hemma då. O-N-Ö-D-I-G dag! Vi hade lite matte istället och så satt vi och räknade lite tal. Kunde lika bättre ha varit hemma och tagit igen det någon annan dag! Aja, fick röra lite på mig iallafall. Om några timmar är det träning, taggaaad. Innan det (dvs nu) ska jag nog inte göra någonting! Fick tillåtelse av mami att ladda Angry Birds (dvs versionen som kostar) för att min iPod tillhör hennes konto så om jag ska köpa något så betalar hon, fast det är ju bara 7 kr och det är rätt bra! 

Se på mig
Jag närmar mig dig
Skuttar framåt som en hund

En fot, ett ben
I ett enkelt system
Du verkar tycka jag ser dum... ut

Men jag kan inte dansa
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa
Det ser bara psykopatiskt ut

Som ett djur
En lycklig lemur
Trippar jag med lätta steg

Men jag kan inte dansa
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa
Det ser bara psykopatiskt ut

Sen gör jag...
...en "tant på stan"
...en "tyst indian"
Jag lufsar framåt som en gnu

Din blick den ber
Mig att tona ner mig
Men jag kan inte sluta nu

(tufft solo)

Jag kan inte dansa
Jag kan inte dansa så fint som du
Nej jag kan inte dansa
Det ser bara psykopatiskt ut

17 mars

Dagarna bara går och snart är det helg! Vaknade vid halv tio, gick upp och åt rostade mackor! Så nu ska jag vänta i två timmar på att min buss ska gå...kul. Får väl hitta på något annat så länge! Ville bara skriva något för att jag hade tråkigt. Men jag är hemma runt halv tre igen dåra! ;)

Våran korridor :)

natti natti

Nu ska jag sova, innan jag somnar med huvudet på tangentbordet. Skriver nog imorrn innan jag drar till plugget.


eric vs danny

Jag hejade ju på Eric men nu i efterhand inser jag att Danny skulle ha bättre chans. Han ser bättre ut, hans koreografi är mycket coolare och låten är bättre (bara att han säger in the club typ 65 ggr). Fast Eric säger ju också "popular" mycket men inte lika tjatigt. Fast Danny sjunger mycket bättre. Undrar hur jag tänkte när jag skrev och sa att jag hejade på Eric.....tvärtom nu....men försent...



how wonderful life is, now you're in the world

Gokväll! Har ganska tråkigt, älskling gick för 50 minuter sen typ. Sitter och kollar runt på lite youtubeklipp, finns alltid något kul! Börjar bli lite trött så jag ska inte lägga mig så sent ikväll, även fast jag kan sova ut imorgon! Tycker att veckorna går riktigt snabbt och snart slutar vi! Nice, fast man kommer ju att sakna dom flesta. Men man lär ju ändå känna nytt folk :)


färdig!

Yes, nu är vi äntligen färdiga med arbetet! Känns rätt bra och väldigt skönt att jag slipper tänka mer på det! Vi har precis varit ute med hunden och snart ska vi käka lite! Nu ligger älsklingen och sover i min säng, han var jättetrött så nu somnar han väl snart!

Imorgon har jag EN lektion!! Vi får jobba hemma på profiltiden så vi kan komma till våran sista lektion som börjar klockan ett tror jag och det är NO! Skönt att få sova ut lite..behövs! =)

busted

John hittade mitt gamla Gameboy och mina skitgamla Pokémonspel...gissa vad han gör nu?

16 mars

Nationella gick piss, aldrig gått så dåligt, aldrig! Det har liksom gått bättre på franskaprovet som vi har haft och jag är skitdålig på franska! Men aja, spela roll. Så länge jag inte får IG! Nu har jag och John kommit hem. Vi ska göra klart det sista på arbetet och vi måste bli klara idag för det ska vara inlämnat på fredag och då är jag ledig från skolan! Berättar mer om det senare! =) Skriver senare ikväll!

Jag och Alina


promenad

Hade lite tråkigt så jag bestämde mig för att gå på en liten promenad, gick i typ en halvtimme med lurarna i öronen och dunkade på musik. Skithärligt att vara ute helt själv! =)

16 mars

Jag är såååå trött. Pallar inte, vill bara sova! Har träning eller match klockan sex, alla skulle samlas där och ha med sig matchkläder mm, vi spelar mot Tyresö och dom som inte spelar ska bara träna så jag vet inte riktigt hur det blir än. Bara vanlig tråkig skoldag. Imorgon är det nationella dåra, taggad...eller inte. Vill bara få det överstökat!


14 mars

Helluue. Har inte skrivit något idag för att precis när jag och John kom hem åt vi och sen satte vi igång med pluggandet! Plus att jag var tvungen att vänta en extra timme på honom för han hade spanska! Snart är vi klara med arbetet och det känns jätteskönt! Ska strax lägga mig och läsa lite i min svenska bok, det är ju snart nationella i kemi, på onsdag....bleeeh. Nej, nu ska jag inte tänka på det! =)





pray for japan

Okej, jag är inte den personen som ber, men det är sjukt hemskt det som har hänt i Japan! Jag hoppas att bilden är fejkad, om inte..fyfan! :(


<3



Det här stod på min fb! ;)


-

Nu har älsklingen precis åkt hem, men det var för ett tag sen! Kollar på Solsidan with the family men det är reklam just nu!

Sen har vi pluggat en hel del, i typ 4 timmar satt vi och vi är fortfarande inte klara. Sen såg jag att han hade en fjong i håret så jag sa det och han ba "det är min tänkarfjong", haha skitgulligt! :D

Buhu, imorrn är det skola och jag vill inte.

solsidan

Nu är det time för Solsidan! Ett inlägg kommer efter det!

13 mars

Kom hem från Tumba för ett tag sen, vi förlorade med 4 bollar men jag är ändå rätt nöjd ändå! Vi har käkat lite pasta och köttfärssås och nu ska jag och John sätta oss och fortsätta med SO arbetet om I- och U-land. Blä fy usch. Gotta do it. Nu ligger han som ett litet barn i min säng med täcket över sig , adorable! Haha! Ikväll är det EM-kval för herrarna i handbollen, Sverige möter något annat land, kommer inte ihåg vilket, och sen Solsidan! Dagens höjdpunkt!


mot tumbaaaaa

Nu ska jag snart på match i Tumba och yes Eric vann igår! Men The Moniker kom trea , och Danny tvåa och det var dom 3 jag hade gissat på som skulle komma topp 3! Jag och älskling vaknade runt nio imorse och gick upp halv tio, käkade frukost och fixade oss! Bye.

melodifestivalen 2011

Eric Saade for the win!


saturday

Skönt med lördag, veckorna går så himla snabbt tycker jag! =) Vaknade vid halv nio imorse och så kunde jag inte somna om så jag spelade lite på min iPod, försöker slå lite nya rekord! Klockan tre ska mamma skjutsa mig till hallen då tänkte jag kolla lite matcher och halv fyra har jag själv samling med damerna, vi ska spela mot Bajen. Hoppas vi vinner! ;) Min underbara älskling kommer att titta på matchen och sen följer han med hem, då blir det tacos och Melodifestivalen!

Min favorit är Eric Saade och hans var väl typ The Playtones, haha. Men jag tror att The Moniker kommer vinna, det känns som att den man minst tror kommer vinna, den vinner. Men jag hejar på Eric iallafall! Sen sover älskling över och imorrn ska vi gå upp rätt tidigt för då spelar jag match igen mot Tumba!
Det lär bli pissig uppdatering så ni vet!

Jag finner inga...ord.

ny app

Igår laddade jag ner en ny app, vilket visade sig vara en väldigt rolig app (om man har väldigt tråkigt)! Eller, det var typ bara jag som satt och skrattade för mig själv, som nu, ha-ha-ha-ha.
Typ fisheye.



Skratta bara. Jag bjuder. Fast det gör jag rätt ofta. Tycker jag.

home

Nu är jag hemma! Det var skitkul! Men packat med folk, fast det hade jag räknat med! Vi käkade på Fatburen bredvid centrum typ och sen åkte vi in, köpte lite godis på ICA och sen mot Globen! Lägger in bilder istället!




Marie är så himla söt!


Såå, sen filmade jag lite, men det orkar jag inte lägga upp! Plus att det var något galet Brollefan som satt framför mig och varje gång Brolle syntes på TV:n sa hon "OMG han är såå vacker, jag vill ta hem honom", hahahah.

teach me how to dougie


globen

Ikväll ska jag och mamma till Globen för att kolla på Melodifestivalen, alltså genrepet inför imorgon! Mysigt, så vi ska käka innan å de! Har såklart varit i skolan, hade matte, idrott, bild, lunch, SO och sist svenska, men då kollade vi en film om August Strindberg. Annars har inget hänt! Rätt tråkig dag..


practise

Snart åker jag till träningen! Glömde säga att vi fick tillbaka nationella proven idag i svenskan, fast bara läsförståelsen och jag blev rätt överraskad och nöjd! =) Ska hjälpa mamma med tvätten nu!


10 mars

Är såå trött. Vilken dag, rätt onödig. Börjar kvart över nio imorse med profiltid i två timmar och vi skulle sitta i datasalen i två och en halvtimme. Var ganska jobbigt men jag fick lite gjort, resten av tiden ägnade jag åt att prata med folket som satt vid datorer, hah. Sen blev det pannkakor till lunch och sen skulle vi bara ha NO och våran lärare var sjuk så vi hade en vikarie, och det var jobbigt för vi fick inte så mycket gjort. Nationella nästa vecka i kemi, bra va? Sen fick vi iallafall sluta och nu har jag ätit lite mackor! Det kändes som om jag skulle kunna ha stannat hemma och jobba på våra arbeten som vi har..

Träning ikväll och den börjar klockan sju till halv tio, rätt sent..men jag missar imorgon och jag missade igår så jag måste träna ikväll! Nu sitter jag på skype och pratar med älskling!
Lägger in lite bilder från dom senaste 3 dagarna.





En riktigt blåögd grabb, haha:)


7 bast



happy bday bro, i love you

med alina

Nu sitter jag här, men inte i min ensamhet utan med Alinaaa! Vill tacka mina lärare för att ni har flyttat fram vårat profilarbete så nu har vi två extra veckor på oss! Merci very mycket! Så det har vi jobbat på och nu har vi kommit lite längre! Vi har varit ute med hunden och snart ska vi käka food. Skriver fult och slarvigt, my bad. Puss!

handboll



Det är inte liiiite träningar eller matcher, men sååå kul!

french class

Nu är det time för franska. Svårt och tycker att det är ett rätt jobbigt ämne. Vi har en bra lärare så det är inte det, men det är bara rätt mycket man ska kunna och det är jobbigt helt enkelt. Sen har vi engelska, som jag älskar! Eller, det är bara kul om vi gör något roligt såklart, det roligaste vi har gjort var nog speed dating och det var i åttan! Byebye

xena

Tjenare!

Har precis duschat och ätit pizza! Nu sitter jag och slappar framför tv:n och kollar på Xena - krigarprinssesan, haha jag älskade det programmet när jag var liten och nu går det bara på kvällar så jag spelade inte det för ett tag sen så jag kunde kolla på det när jag hade tråkigt, passar ju bra nu! jag somnar nog snart..träningen gick skitbra men vi var bara runt 8 st men det var skönt för då blev det mycket träning istället! Och sen hade vi fys en timme, jobbigt.

Imorgon är det skolaaa, som vanligt och efter det följer Alina med hem för vi ska plugga lite! Det är alltid roligare med sällskap! ;) Pallar inte skriva mer, och imorgon blir det nog ganska seg uppdatering...
Pusssssss

Fina tjejer i Polen


8 mars

Ska på träning snart klockan fem, det blev lite tight mellan skolan och träningen för jag slutade vid tre och så skyndade jag mig hem och åt! Börjar känna mig lite dålig, illamående och lite huvudvärk och skittrött! Hoppas jag känner mig piggare senare istället!

Och idag är Internationella kvinnodagen! Ska byta om lite snabbt nu och sen hämtar mamma mig! Orkar nog inte skriva mer nu, blir för stressad, haha!

hey hey you you

Nu sitter jag hemma hos min gullegris! Vi har jobbat på vårat arbete, han skulle följa med mig hem men han kunde inte så jag åkte hem och sen ringde han mig, bad mig att ta med min laptop och möta honom i centrum så vi kunde åka hem till honom! Så jag gjorde det och nu har vi arbetat ett bra tag! Hans mormor och morfar kom hem från Teneriffa igår och dom hade köpt med sig en handduk därifrån till mig, skitsnällt! =)

Nu ska vi kolla ett avsnitt från Solsidan som visas på söndag, men vi är lite i förväg! Ciaoo!


feel the love

When I tell you I love you, I don't say it out of habit or to make a conversation, I say it to remind you that you're the best thing that ever happened to me ♥


candymaaan

Åt middag för ett tag sen, det blev kyckling m. pommes och en god sås! Bara jag och mami hemma, en tjejkväll helt enkelt! Vi åkte och handla lite mat, godis och sånt, sen skulle vi gå igenom min garderob men vi fastnade framför Friidrotts-EM sen insåg vi att vi inte orkade kolla igenom kläderna så vi tar det imorgon!

Nu kollar vi sportspegeln och AIK är i slutspel! Yaay! Om en timme är det Solsidan, men jag har redan sett avsnittet och Ove är med! Det är alltid roligt då! =) Imorgon är det skola och jag vill inte alls, inte alls gå.


depp eller pepp?

Totally depp. Har skittråkigt. Sitter med min profiltext och försöker komma på vad jag ska skriva. Helt galet, fyra sidor. Jag har typ skrivit en och en halv. Pratar lite med Sara, hennes föräldrar har glömt henne i Örebro, så kan man ju också göra om man vill bli av med en tonåring, lämna ungen någon annanstans, haha.

Ikväll blir det mot & dottermys, för min låtsaspappa ska på fest (ja, en söndag) hos en arbetskamrat som fyller 30 på tisdag. Så folk från teatern och det kommer, åh juste jag glömde skriva att första föreställningen igår var deras 100:de, eller hur man skriver! Nu är alltså bara några kvar! :(

Bild från Cypern!


6 mars

Tjaba.

Vaknade runt halv tio imorse och hade så sjukt ont i magen så mamma värmde upp vetekudden och så hade jag den bredvid mig ett tag! Åt lite frukost med familjen och sen satte vi oss och kollade på Vasan, ganska roligt faktiskt! Idag ska jag väl inte göra nånting...så jag orkar inte skriva heller.

-


grymt

Gokväääll!

Haft en uuuunderbar dag på teatern, så himla kul! Suzanne Reuter var sjuk så Karoline från damorkestern fick hoppa in istället och då blev dom en mindre i damorkestern, men sen blev Linda R sjuk så hon kom inte och då var dom två mindre, haha, det såg sjukt kul ut på scenen att dom var så få! Så några tyckte att jag kunde hoppa in istället, hade ju inte suttit helt fel! Publiken hade inte märkt någonting ändå, haha för ingen vet ju hur det ska vara egentligen och det såg ganska kul ut när dom var så få och det var hög musik!

 Henrik var inte heller på topp, han höll på att tappa rösten och när han skulle gå upp på sina höga toner så sprack det totalt, haha, vi bokstavligt talat dog av garv bakom. Vi trodde inte han skulle klara av den andra föreställningen men det gjorde han!

Roligt har det varit iallafall, som alltid! Det blev Burger King till middag också! Nu ska jag gå och sova! Natti natti!

Många sändare & one ukulele. Älskar att spela på den! =)

i hetaste laget

Nu börjar första föreställningen! Ååååååh, den är så brabrabra! Rekommenderar alla att gå och se den! Tyvärr slutar den att gå i början på april, så det är en månad kvar nu ungefär! :/

teater igen

WIHOOO!! Imorgon ska jag till Oscarsteatern igen! Älskar att vara där! Och det är ju två föreställningar, dubbelt så kul, haha ;) Men jag sover hos mormor så min låtsaspappa hämtar mig runt halv ett imorgon och så ska jag hjälpa honom att fixa sändarna och det så allt är klart tills alla kommer och ska mygga på! Men jag skriver på Twitter istället eftersom att blogg.se inte är klara med deras app än så det går inte att blogga från iPoden! Men nu finns ju Twitter inlaggt på min blogg så det är bara att klicka sig in här & kolla till vänster! ;)

träning

Nu drar jag på träning! Kolla in är klockan åtta för då har jag gjort ett tidsinställtinlägg!

4 mars

Dagarna går väldigt snabbt och snart börjar skolan igen! :/ Ska snart gå ner och äta lite frukost och sen får vi se vad som händer! Ska iallafall inte göra så mycket. Fortsätta kolla lite gymnasium blir det nog! Träningen börjar fem så jag har gott om tid på mig!

Nu vet jag iallafall vad som händer imorgon, men jag kommer inte ha tillgång till data, så jag kommer göra några tidsinställda inlägg som kommer upp ikväll och några st imorgon!


godnatt

Ska strax gå och lägga mig, ska bara vänta på min låtsaspappa! Måste fråga honom en sak! =) Träningen var jätterolig och vi tränar med både damerna och 96orna och det är skitkul! Man lär känna alla liksom! Vi tränade i 2,5 timmar, skitjobbigt, men det är blandat fys så det gör så att det blir roligare.

Imorgon ska jag göra = INGENTING! Fatta vad skönt att skriva det, kanske plugga liiite, men annars ingenting! Jag har träning på kvällen iallafall kl fem till sex, bara en timme så det blir lagom! Sen sover jag hos mormor på kvällen för jag vill inte vara hemma själv! På lördag är det väldigt oklart om vad jag gör, men jag hoppas på det bästa! =)
Puss & godnatt!

HAHAHA, skitgammal bild från typ 07/08

mat

Nu har jag precis käkat lite makaroner och medan dom kokade tog jag 3 bilder för jag hade enormt tråkigt.

Så ser spetslinnet ut om jag har ett färgglatt linne under.

Mums.


yessie




kungsträdgården

Hola peeps.

Kom hem för ett litet tag sen efter en underbar dag i stan! Världens härligaste väder, nu är våren påväg! Vi drog direkt till Kungsan och började åka, mycket småbarn, hade nästan lust att lägga krokben på en del. Det var jättemysigt men jag kände mig väldigt dålig jämför med John, haha. Men efter ett tag började jag få ont i fötterna så vi bestämde oss för att lägga av och gå till Gallerian istället, sagt & gjort. Hittade ett fint spetslinne inne på H&M! Efter det gick vi och åt längst inne i Gallerian, jag tog en kräftstjärtssallad och John tog en räksallad!

Fick ont i ryggen av att gå och släpa på den feta väskanmed skridskorna i, vi ville liksom inte hyra. Sen gick vi till Drottninggatan där jag köpte en mössa från Carlings för 30 kr, dom var på rea, annars brukar de kosta 99 kr! Behövde ändå en ny! Sen blev vi trötta och bestämde oss för att åka hem, så nu sitter jag här och ska snart läsa min tidning som damp ner i brevlådan!






Han fascinerades över hur en dollar såg ut!


<3

"När jag blir äldre, och min dotter/son frågar mig vem min första kärlek var, vill jag inte behöva ta fram ett gammalt fotoalbum. Jag vill kunna peka på personen i andra sidan av rummet, och säga "Han sitter där alldeles där borta."

Fyfan vad jag älskar dig!

let's go

Ska snart börja gå mot bussen! Den går 11.46! Om ni kollar till vänster så har jag nu lagt till min Twitter, lite kämpigt var det, men det gick till slut! Så nu finns den där!

3 mars

Godmorgon allihopaaa!

Idag ska jag och min pojkvän åka till Kungsträdgården och åka skridskor, skitmysigt! Sen ska vi förmodligen äta någonstans! Men jag ska möta honom vid tolv och så åker vi in tillsammans! Tar nog lite bilder också!
Puss!

Sist vi åkte skridskor!

ont i ryggen

Har lite ont i ryggen..vad kan det bero på? Jag är i blå tröja, asså min rygg typ dog igår. Ont som satan gjorde det.

alltså...buhu

Nyss hemkommen från hallen, vi simmade idag! Innan det så var ju Hanna här och vi (bokstavligt talat) skrev skiten ur oss. Vi försökte, vi försökte hitta info, men det går inte. Jag vet att man inte ska säga så men...DET GÅR INTE, DET GÅR INTE! Jag blir galen, vi ska skriva 4 dumma sidor om en grej, jag och Hanna har båda valt våltäkten i Bjästa. Men 4 sidor?! Och det är bara avhandlingen! Jag har liksom skrivit EN och jag känner att jag liksom har fått med typ allt. Buhu, bryter ihop. Jaja, sen åkte Hanna till sin träning och jag till min för det var ju som sagt simning, men vi blev bara 7 st tror jag. Roligt var det iallafall!

Jag har bestämt mig att jag nu ska ta lite ledigt från allt plugg, tro mig, I need it och bara ta det lugnt! Imorgon ska jag och min älskling....? Det skriver jag imorgon! ;) Sen lite senare på kvällen är det träning!
Nu ska jag äta ballerinakakor!


2 mars

Härligt med lov, man får ju sova! Ändå vaknade jag runt halv nio, ganska typiskt. Låg och spela lite spel på iPoden och snart ska jag gå ner och äta frukost och sen går jag ut med hunden! Hanna kommer lite senare och då ska vi skriva på vårat profilarbete. Finns nog inget bättre än att plugga på lovet, yiiiha.

Jag och Hanna i USA =)

just because


Graaaaattzzzzz, 17 bast.

tröttmössa

Jag är sååå trött! Träningen var skitgrym och det gick asbra för mig! Träningen var lite blandad med fys och det gjorde så att det blev roligare. Sen blev jag hämtad och duschade när jag kom hem och så har jag käkat pizza! Imorgon kommer Hanna hit för då ska vi plugga (ännu mer). Blir galen snart, jag vill vara ledig och göra ingenting alls! Fast det är väl skönt att ha det gjort. Hon kommer runt tolv tror jag.

Vet inte alls vad jag ska hitta på nu, kolla bloggar eller något. Lägger in bilder nu från idag, tycker jag har blivit bra på det iallafall, haha.




Mmmmm...mat!

Jaa, älsklingen åt upp allt sitt men det gjorde inte jag, så jag frågade "hur orkar du äta upp allt?" och hans svar var självklart väldigt enkelt..."jag är kille!", haha! =)


aldrig haft roligare




Aaah, såhär kul kan man då ha.


John här

Tjenare läsare, John här. jag har spenderat dagen här hos min flickvän. jag kom hit vid halv tolv tiden ungefär och en dess så har vi pluggat på vårt geografi arbete och ätit på Ivan's. Ska snart dra mig hemåt eftersom älsklingen ska på träning.

Nu är det jag, Sierra som skriver, tänkte att han skulle få prova på hur det är, haha. Ska på träning om en timme och då skjutsar vi hem älsklingen!

1 mars

Godmorgon everybody.

Vaknade vid halv nio och bestämde mig för att duscha lite snabbt, sagt & gjort. Ska nog ta ut hunden på en promenad senare också! Idag kommer min underbara pojkvän hit, vi ska fortsätta plugga på det vi gjorde igår. Jättekul, men det måste ju tyvärr göras. Klockan fem har jag träning till halv åtta, ska bli kul att träna lite, vi lär nog inte bli så många eftersom att de flesta är bortresta. Nu ska jag gå ner och äta frukost!


RSS 2.0