godnatt

Åh, min älskade låtsaspappa hade köpt B&J till mig. Happy girl! Tänkte vila upp mig inför imorgon med att gå och lägga mig nu...faktiskt. Ska lägga mig i sängen och bläddra i någon tidning! Går upp nio imorrn så då hinner jag chilla gaaal1! Nu kommer det bilder!



orientering

Döda mig. Det är orienteringsdag i plugget imorrn. Buhu. Aja, ska springa mellanbanan kvart i elva och ska vara där halv elva, så sovmorgon blir det iallafall! Nu är det time för CSI NY! Puss

Min fina!

tränat

Fy satan så varmt det är! Men nu är sommaren på g alltså! ;) Det får inte bli värre nu! Drog iallafall ut och sprang i 30 minuter, borde ha väntat lite för jag var såå trött av värmen när jag kom tillbaka, sen körde jag lite fys, armhävningar, situps, plankan mm. Efter det duschade jag, satte på mig short & linne och drog med mig hunden ut på en långpromenad så hon fick springa lite. Nu har jag precis kommit hem, ska ringa mamma och kolla vart hon är och sen ska jag plugga lite swedish! Bilder från idag..

Andreas skulle kasta papper i papperskorgen...



Två muppar



31 maj

Idag har det varit en lugn dag, snart är det ju sommarlov så det finns inte så mycket att göra längre! Skrev lite imorse på min 'Vem är jag?' text, så jag är snart klar med den! Sen var det redovisningar på NOn , lunch lite fler redovisningar på SOn och sist språk, då "lekte" vi lite och så fick vi sluta 20 minuter tidigare! Tog moppen hem och nu har jag varit hemma ett tag! Ska strax dra ut och springa lite! Puss


Mirakelhund



Nej, asså fyfan! Hur kan man ens göra något sånt!? :( Stackare..vilken tur hon hade som överlevde!

life quote

The difference between school and life? In school, you're taught a lesson and then given a test. In life, you're given a test that teaches you a lesson.


lite "nya" bilder

Eller nya å nya, dom här bilderna är tagna från teatern när jag var där, men från olika dagar...tror jag!



HAHA, mobbat, men jag & Linda! :)

Social..


måndagen är över

Yes, måndagen är avklarad! Sista lektionen skulle Sara, Sara & John ha sin redovisning, men John hade glömt sin mapp hemma, så snäll som jag är åker jag hem till honom där hans mamma ger mig mappen och sen åker jag tillbaka, men nej då ska dom ha redovisningen imorrn för den ena Saran är sjuk. Kul. Onödigt. 7#"(!()&¤"! Så kände jag. Huvudvärk har jag också, det gjorde allting bara värre, men nu är jag hemma. Ska ta lite glass. Hejdå.



Kul, orientering på onsdag. Yay.

dagens bild


dagens låt


LMFAO - Party Rock Anthem


30 maj

Godmorgon! Nu på morgonen har vi våran sista idrottslektion, sorgligt..! Men det blir brännboll, min favorit! Sen muuuusic, lunch, NO & SO och sen slutar jag! Och när jag kommer hem funderar jag på att dra ut och springa lite, tro mig, det behövs efter denna helg. ;) Sen ska jag skriva lite på min engelska som jag ska lämna in nästa vecka!


bilder










Gårdagens outfit! ;)

Rosa linne - AE
Tröja - Gina Tricot
Jeans - JC

29 maj

Tjaba. Skitkul helg! Mötte upp Marre i centrum igår, gick runt lite, shoppade och åt lunch! Blev pastasallad för båda! Sen hem till mig, efter det mot Becka för att vi skulle hjälpa till lite! Vid fem gick vi mot Coop för att vi skulle möta upp en del och sen gick vi tillbaks! Blev mycket bad för en del och sen middag och sen lite mer bad! Mysigt! =) Vid nio kom Marres mamma och hämtade oss och så åkte vi hem till henne där jag sov. Vaknade vid tio imorse, gick upp och åt frukost, kollade två filmer och pratade lite och sen åkte jag hem, eller jag mötte upp mamma i centrum för vi skulle hyra film till ikväll och nu har vi precis varit ute med hunden! Orkar inte skriva så detaljerat, men det kommer bilder, fast jag lägger upp det sen för nu är det middag!

sommarplanering

Oj, där flög statistiken upp...av någon anledning...? Yeahyeah, tänkte berätta lite om mina sommarplaner!
Vi slutar skolan den 14 juni, jag vet att det är sent, men det är för att alla skolor ska ha lika många skoldagar osv, och vi har haft lite fler studiedagar och lite längre jullov. Suger. Japp. Men när skolan har slutat iallafall ska jag och Jompa (min låtsaspappa) börja riva och fixa i 'Gäststugan' (som vi så fint kallar det) för att det är planerat att jag ska flytta ut dit i höst! Så, jag ska alltså få ett eget litet minihus bredvid vårat "riktiga" hus, haha. Vi ska storsatsa på det och vi ska försöka få det färdigt till den 16 august för då börjar min låtsaspappa att jobba!

Självklart är det andra grejor på gång också. Ska sola mycket, bada, umgås med vänner & min underbara pojkvän! Sen i mitten på Juli åker jag och min älskade vän till USA för att chilla där i en månad. Under den månaden ska vi också partaja i Florida i två veckor. Fatta vad härligt! Får äntligen träffa pappa & min låtsasmamma! Och min lillebror...! Sen när jag kommer hem från USA är det inte många dagar kvar tills gymnasiet börjar...oooh.

Vi ska till St. Augustine!

28 maj

Gooodmorgon! =)

Om ett tag ska jag möta upp min finfina & goda vän Marre! Vi ska ut och är lite lunch och snacka lite tjejgrejer! ;) Efter det ska vi till Becka och förbereda lite inför ikväll då deras klass kommer, fast alla kunde ju inte komma, men det blir en del tror jag! Jag har ju gått i den klassen förut, så det är tur att jag typ känner alla! Vi ska vara där vid tre och alla andra kommer vid fem tror jag! Sen på kvällen sover jag hos Marre! Så det blir bad update, men jag kommer förmodligen ta rätt mycket bilder! ;)
Kyyyyyyyyyyyss i armhålan

HAHAHA, jag dör. Hon till höger ser ut som ett mongo, men hon till vänster är skitgullig. Bild från sexan iaf.

eye


Haha, å så ser man min spegelbild i ögat också...


vad jag tycker..

Jag hatar...
-
att vara ensam
- städa
- vara sjuk
- göra läxor
- plugga till prov
- att bråka med folk
- frysa (det värsta som finns...)
- att bråka
- att vara rastlös
- att inte få som jag vill
- clowner


Jag älskar...
-
vara omtyckt
- min familj & mina vänner
- min pojkvän
- alla lov vi har
- att resa
- att vara lycklig
- att lyssna på musik
- att sova
- att bara ta det lugnt vissa dagar
- att inte ha några läxor

dagens låt


I'm a motherlover


27 maj

Dålig uppdatering, jag vet. Kunde ha tagit med mig datan till mormor, men jag valde att inte göra det! Var där igår iallafall, blir alltid bortskämd, haha! Gjorde faktiskt två goda gärningar (om det nu stavas så) igår, först när jag skulle åka hem och gå ut med hunden hade en kille på 12-13 år ramlat med cykeln rätt ordentligt och hans fot var helt blåslagen plus att han hade ont i huvudet, en kvinna hade redan stannat och hjälpt till, men jag stannade också, sen åkte en polisbil precis förbi så dom stannade också där. Liiite för han skylla sig själv för att han inte hade hjälm på sig, men jag tyckte ändå lika synd om honom. Några minuter senare kom hans pappa iallafall, så jag fortsatte hemåt!

När jag hade kommit till mormor och gått upp till henne, bestämde jag mig för att gå ner igen till centrum för att köpa en tidning! Så påvägen ner för trappen ut till dörren hade 'handikappshissen' som jag kallar det för fastnat. Och precis nedanför stod en liten tant som var rätt ledsen för att den inte öppnades för hennes rullator var full med mat och hon visste inte vad hon skulle göra.

Jag: Vad behöver du hjälp med?
Tanten: Jag måste få upp rullatorn med all min mat i.
Jag: Men jag kan nog bära upp den för trappen...
Tanten: Nej, men gud! Inte ska du och din stackars rygg bära den!
Jag: Jodå, *tar tag i rullatorn & bär upp den för trappen*.
Tanten: Gud, så stark du är!
Jag: *skrattar*
Tanten: Tack så mycket, jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig!
Jag: Verkligen ingenting!

Alltså ååh, hon blev såå glad. Och jag blev själv jätteglad efter att man bara kunde hjälpa till med en liten grej för att någon annan skulle bli glad. Hon var väldigt tacksam och det blev man väldigt glad för! =) Sen traska jag till Pressbyrån med förmodligen en mongomin för att jag var så glad och handlade två tidningar! Sen tillbaks, duschade, fick mat och kollade TV med mormor! Mysigt! =)

Idag vaknade jag upp vid sju hos mormor, tog moppen till skolan, hade matte, idrott, bild, lunch, SO & svenska, men vi fick sluta 45 min tidigare för våran lärare var sjuk, hon såg lite halvt döende ut, haha. Sen tog jag moppen till centrum för att möta upp Marre, vi skulle köpa födelsedagspresent till Becka som har poolparty imorgon! Men hon fyller år på tisdag! ;) Skriver mer om det sen iallafall. Sen åkte jag till M & Js lokal och var där en stund hos mamma och SEN åkte jag hem! Så nu sitter jag här och ska strax gå ut med vovven och sen blir det familjemys!
Har tyvärr inga bilder!

home

Nu är jag hemma! Kom hem för 20 minuter sen ungefär! Filmen var skitbra och väldigt rolig, den rekommenderas. Men jag hade inte sett ettan och det var lite surt, så jag fattade inte så mycket ibland, men då fick älskling bara förklara. Så se ettan innan tycker jag! ;) Trevligt umgänge var det också, åkte till Flemingsbergs station och mötte upp dom där och sen åkte vi till centrum där älsklingen provade en kavaj från H&M och shiiiiiit vad snygg han var! :D Han kommer vara finast på balen!

Efter han hade lagt undan den åkte vi till Heron, köpte biljetter och sen gick vi och käkade i deras food court, alla tog thai förutom jag som tog indiskt! Haha. Sen gick vi till Willys för att handla godis, dricka och chips! Och efter det gick vi upp och satte oss i salongen, efter en lååång väntan började äntligen filmen! Men nu tänkte jag lägga mig och läsa min tidning som kom idag!

Btw, ska sova hos mormor imorrn och jag tar inte med mig datan, så det blir ingen uppdatering imorgon alls! Efter skolan åker jag också och gymmar, får se om jag får med mig John, annars drar jag själv! Puss

bilder


Haha, gäsp



Helt random, men bilden blev helt okej! ;)

Bytte tröja bara!

HHAAH

25 maj

Världens softaste dag! Hade franska imorse, jobbade på rätt hårt där, sen hade vi engelska, hade inget att göra så min lärare gav mig och Linnea två papper att jobba med. Blev klar med det efter typ 15 minuter, sen satt vi och prata om goda minnen från Polen! ;) Sen hade vi NO, gjorde inget där heller eftersom att jag gjorde min redovisning igår, så jag behövde inte använda tiden till något annat, så jag gick till caféterian och väntade på Marre m.fl och så gick vi och åt!

På eftermiddagen skulle vi ha svenska, men våran lärare skulle till läkaren (?) så vi hade mentorstid i början och sen fick man göra lite vad man ville så jag valde att dra hem! Så att sluta vid ett satt inte helt fel! ;)
Om en timme ska jag iväg igen, jag ska till centrum för att möta upp John, Henke, Axel & Karin. John ska prova lite kavajer till balen och sen efter det ska vi ta bussen till Heron för att gå på bio och se Baksmällan 2! Den har tydligen premiär idag så det ska bli kul! Den börjar vid sex, så jag är väl hemma runt nio!
Ciao


Dagens outfit! :)

dagens randombild


tröttmössa

Åh, så trött jag är! Tänker faktiskt gå och lägga mig snart innan jag somnar vid datan. La mig i soffan och kollade lite CSI, men jag hade redan sett det avsnittet, så det var inte så kul. Skola som gäller imorgon då, vanliga lektioner tror jag. Inget speciellt. Alls. Går och lägger mig nu. HEJDÅ.


pictures


Skulle fixa sallad. Sen visade sig att paprika var det enda vi hade hemma..

Dinnertime! Eller inte...

Korvstroganoff blir våran middag istället!

Hungrig vovve..

Becka ritade av mig 2008, haha!

24 maj

Bonjouuuuur! Allt braaa?! Med mig är det grymt. Fick tillbaka nationella engelska uppsatsen och det gick skitbra! Sen skulle vi ha två redovisningar också och det gick också bra, lite bättre än väntat faktiskt! Skönt att ha det avklarat. Åkte hem efter sista lektionen och så satte jag mig och kollade lite tv, sen tänkte jag gå ut och springa, men jag kände bara att jag verkligen inte orkade, så jag sket i det! Får göra det imorgon istället. ;)

När mamma kom hem åkte vi direkt till centrum för att handla lite till middagen, sen skulle vi hämta ut ett paket men hon hade glömt sitt ID så det blev inget! Sen gick vi in på JC för att jag skulle prova jeans, ett par satt perfekt, men då märkte mamma att hon hade glömt sitt kort hemma också, haha så det blev inget, men vi har lagt undan dom iallafall tills imorgon! Sen åkte vi hem! Snart blir det middag, så jag tänkte gå ner och hjälpa lilla mamma! Puss

Kokade lite spaghetti efter jag hade kommit hem från plugget


moi


dagens randombild


bilder från idag




23 maj

Gokväääll. Har inte skrivit något idag förutom det tidsinställda inlägget för att när jag kom hem satte jag mig och åt framför tvn, sen kom min låtsaspappa hem och en kvart senare satt vi på motorcykeln, vi åkte runt lite, vid Södertälje typ och nära Tungelsta osv. Vi var borta ca 1 timme och 45 minuter, det var ett bra tag! :)

Hade ju dans imorse, å fasiken vad lökigt det blev. Äckligt varmt! Lite roligt var det ändå, man fick dansa med massa olika i nian! Sen kvart över elva, när det var slut gick vi och käkade i matsalen. Sen hade vi NO & SO på eftermiddagen och då skulle min/mina grupp/er förbereda inför imorgon.

På SO:n imorgon ska jag, Axel & Aymen gör en redovisning om Kriget i Rwanda och på NO:n ska jag, Axel, Andreas & Mattias göra en redovisning om dom fem sinnena! Så det blir två redovisningar i dom ämnena för mig imorgon så hela dagen idag gick åt att göra klart det, plugga & skriva! Nu är det klart så jag hoppas att det går bra! Gjorde också nationella muntliga i matte, gick åt pipsvääängen, inte roligt alltså!

Ska göra klart min engelskagrej nu som jag ska lämna in och efter imorgon är jag helt plugg- och läxfri! Yeeeah!


dance like there's no tomorrow

Godmorgon!

Nu på morgonen ska alla nior vara i idrottssalen och dansa i två timmar, tror jag. Det är till balen, så förhoppningsvis lär man väl få nytta av det! Sen är det bara två vanliga lektioner på eftermiddagen och sen slutar jag, chill! =) Måste plugga lite ikväll bara, men det är inte så mycket! Skriver när jag kommer hem!


egotime






Inge smink, men det funkar ändå! (y) ;)


ut & åk


Drar ut och åker hoj med låtsasfadern min! Ciao


22 maj

Åhja, still alive. Vad hände med jorden? Nej juste, ingenting. Gubbjävel som tror att han vet så mycket. Iallafall, min älskling kom igår och mina päron skulle på bröllopsfest så vi var hemma själva, jätteskönt. Vi gick ut med hunden, åt väldigt god mat, det blev fläskfilé m pommes, bea och en annan örtgrej! Sen kollade vi lite tv, Mamma Mia filmen också. ;) Vid halv tolv gick vi och la oss tror jag, eller vi låg och pratade länge. :)

Vaknade några gånger inatt, haha, min pojkvän kunde inte riktigt ligga still, men sen somnade jag om iallafall och vaknade vid halv tio och då tänkte jag att jag skulle överraska John med att gå ner och göra lite frukost till oss, dvs ägg och bacon, men han vaknade då också, men jag gick ner iallafall och så låg han kvar där uppe! Sen käkade vi, gick ut med hunden. Perfekt väder, lite blåsigt bara.

Kollade lite tv igen, lite data och nu åkte han nyss hem för han skulle plugga och det måste jag med! :/ Men det är bara lite smågrejer! Sen får vi se vad jag hittar på! =)
Puss! Lägger in lite bilder senare.

judgement day

Dagen då gjorde ska gå under är alltså här! Tydligen vid sex ikväll (?) händer det. Jaja, vi får väl se! ;) Min älskling kommer iallafall om ett tag, ska bli jättemysigt! Mina föräldrar ska bort ikväll/natt, dom ska på bröllopsfest så dom sover borta, så det blir jag, min boyfriend och vovven som är hemma! Dålig uppdatering alltså hela dagen, men kanske några tidsinställda inlägg!


dagens randombild


that's right


heyheyyouyou



my humor

Sitter och tittar på Paris Hilton's BFF, haha det är så patetiskt och alla bar smörar hit å dit. Fast lite kul är det ändå! ;) Har precis käkat pizza och snart ska jag köra lite fys, det behövs eftersom att sist jag tränade var i måndags! Puss!

Hahaha, så min humor!


dagens randombild

Haha, jag har jättemång randombilder, där det bara står saker på, fast en del är roliga! :)


20 maj

Idag är det ingen vanlig dag för att.....jag och min älskling firar 14 månader! :D Så glad & lycklig! Han är bäst! :')
Iallafall. Skola idag som vanligt, hade NO, Idrott, Bild (där jag inte jobbade för jag var klar ;) ) lunch, SO och sist svenska, men av någon anledning fick vi sluta 45 minuter tidigare, förmodligen för att våran lärare gillar oss så mycket...eller så var det för att någon skulle ha en redovisning...?!

Ingen koll, men nice var det iallafall! Tog moppisen direkt hem, släppte ut vovven på tomten och hon la sig direkt ner och solade! Stackare som har varit inne hela dagen. M & P är på mässan idag igen, sista dagen så efter sex (då det stänger) så ska dom riva ner allt och då är dom inte hemma förrän vid 21-22, nånting. Så jag blir hemma själv ett tag, väldigt skönt!

Blir väl att kolla tv, plugga lite smått, komma på lite frågor till våran SO redovisning min grupp ska ha på tisdag och gå ut med hunden! Har en massa bilder nu, men alla kommer inte upp samtidigt!









hos john

Tjatja. Var ju på teater idag och dom var väldigt duktiga! Djungelboken var det ju, som jag själv har sett på stadsteatern! Inget slår ju den, men det var bra iallafall! ;) Sen åkte vi till mässan, gick runt lite där, sa hej till folket och sen drog vi, haha. Hem till John där han fick sätta på sin 'baloutfit' haha, vilken stilig pojkvän man har asså! :) Så sjukt söt! Han kommer att vara så fin!

Kollat två Gleeavsnitt har vi också gjort, pratat och haft kul! Snart ska jag hem, det blir pizza till middag ikväll för ingen orkar laga något. ^^ Puss

En random bild bara i arkivet..

dagens cover


Spola till 0:30! Grym cover! :)


19 maj

Hej alla gladisar & surisar. New day, how sweet. Min dag: Inga lektioner, utan vi ska på teater! En tjej som heter Sara i våran klass går på teater så hela klassen ska till Fullersta bio, den är typ tre timmar (!!!!) så den slutar runt ett och sen får vi sluta helt, naaajs. Då ska jag och min baby in till Stockholmsmässan och hälsa på min päron lite snabbt och ta en rundtur på mässan, sen ska vi hem till honom och chilla och jag ska få se vad han ska ha på sig på balen. Hyped! :D Han kommer vara fin!

Haha, någon var lite fjortis i sjuan, men ACK så söt!

nighty




Och med dessa muppbilder säger jag godnatt!

tv

Sitter och slappar vid tvn, väldigt skönt! =) Kollar på CSI och innan det kollade jag på 'Moving In' som går på MTV, det är skitkul! Har precis druckit upp en milkshake så nu är jag ganska illamående, haha, men jag får skylla mig själv.

Har också ångest inför balen, har tre klänningar, men jag vet inte vilken jag ska välja...en vet jag att jag inte ska ha, så då blir det ju två, men vilken!? Ångest. Får ta på mig dom och gå fram å tillbaka tills jag ser vilken jag gillar mest! ;) Det kommer bli så roligt hoppas jag! Sista middagen med klassen liksom! Eller aa typ.

home alone

Min mamma och låtsaspappa är ju på Sthlmsmässan dom är tre dagarna, alltså ons, tors & fre. Så ikväll var det tydligen någon fest inne i stan för alla som "jobbar" där. Så jag blir hemma ensam med vovven, det blir mysigt! :) Ska äta om ett tag för jag är skithungrig, det blir köttbullar och pasta, det lättaste att laga! Och sen blir det CSI ikväll! :D


18 maj

Halloj. Det har varit en riktig busig dag idag alltså. Vi hade lektioner som vanligt blabla, sen började Oskar och Axel städa ur sina skåp och dom började slänga ihop papprena och lägg dom på bänken, till slut gjorde alla samma sak, ink alla andra i korridoren i deras kontor, haha. Det var sååå mycket papper, haha, vi badade liksom i det! Har en massa bilder! Så vi satt och gjorde det under lektionerna när man var klar med det man skulle! =)


Det började såhär..





...och slutade såhär! :D

Sen blev vi ju tvungna att städa upp allt men det gick bra för vi samarbetade skitbra! ;)

lightning


Åh, nu åskar det ute och det regnar skitmycket! Rätt mysigt! Älskar att ligga i sängen och höra hur det smattrar på taket, haha. Tänk om blixtrarna kunde vara lite färgglada som på bilden ovan! (y)

bu-hu

Okej, enligt Expressen ska jorden gå under på lördag. Tror du på det? Inte fan gör jag det iallafall. Alltså, jorden kommer inte gå under överhuvudtaget, inte ens 2012. Den kommer gå under om 100000 miljoner år. Alla tar det så seriöst och det blir värsta hysterin så fort någon skriver om det på fb, haha ;d. Om den nu skulle gå under på lördag så bryr jag mig inte, för då dör jag ändå med min älskling! ♥


egotime...som vanligt

Fick en egokick och började att ta en massa muppade bilder med webbkameran!



Mobba mig bara. Helt ok.

Mina gosehund låg också bredvid och softade.

het


Skithet bild som jag tog igår!

dagens video


Haha, den är så söt!


bildbomb

Har haft en rätt bra dag idag faktiskt. Vädret var väl lite halvtaskigt, men det regnade bara när vi åkte buss eller var inomhus! Vi samlades först vid Centralen, sen tog vi buss därifrån till Museiparken, där ligger Etnografiska. Sen gick vi på utställningen, lite creepy var det, med alla konstiga dockor, haha. Tänk att ha en sån i sovrummet liksom, hehe. Sen fick vi sätta oss och äta, så jag, Jasmine, Jasmina, Lova & Alina satte oss i gräset och åt, mysigt!

Efter det skulle vi ta bussen till Kungsan och senare ta en buss därifrån, men då var det några som delade ut heliumballonger och då skulle självklart lite mer än halva klassen så då stod vi där med chipmunksröster och sjöng/pratade, haha. Sen tog vi då en annan buss till någon station (?) och sen gick vi till Långholmen!

Vi fick gå lite fritt, det var inte speciellt stort så vi gick lite fram å tillbaks, sen låste killarna ut Andreas, haha, stackarn fick stå där skitlänge och lärarna märkte inte så när vi skulle gå se så hade dom fortfarande inte märkt så alla gick ut, men sen tror jag att dom släppte in honom igen precis innan sista läraren gick ut, hahaha.
Tog en massa bilder, typ 50, men ni får bara se några!





Vi hittade ett utomhusgym och våran lärare satte direkt igång med att träna



Såhär såg ett gammalt fängelserum ut


Orkar inte lägga in fler! Puss


sandskulpturer

Sökte på lite olika saker och så kom jag fram till sandskulpturer på google, väldigt bra gjorda! =)




dagens låt


Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the stars


17 maj

Hittade inte lappen igår, men klassen ska ta 08.59 tåget till centralen imorgon, sen ta någon buss till Etnografiska (?), där vi ska kolla på någon Vodou utställning, alltså nu gissar jag mig bara till! Sen lunch och sen ska vi till Fängelsemuseét på Långholmen. Sweet, hoppas det är bra! Tror vi är klara runt tre, så jag är kanske hemma runt halv fyra - fyra. Sen tänkte jag gå ut och springa lite! Så det är mina planer för imorgon! ;)

Bild lånad härifrån.

sitter här å äter frukost...

...hela dagen lång, titta vad jag är duktig!! Jag kan äta min frukoooost! ;)

Nä, men jag har precis ätit och om en halvtimme ska jag gå till bussen. Gick visst upp lite för tidigt idag, vilket jag oftast gör varje dag men jag inser det efter jag har sminkat mig eller något, så då sitter jag i soffan å väntar, haha. Kommer upp ett inlägg snart om vad vi ska göra idag!

En finfin bild på min finfina vän Marre! :D

dagens låt


Har totalt fastnat för den här låten! Så bra!

"And baby, everything that I have is yours,
You will never go cold or hungry.
I’ll be there when you’re insecure,
Let you know that you’re always lovely."


16 maj

Har inte haft tid att blogga idag, men nu har jag det! =) Idag var det skola, men min älskling var inte där för han hade varit på sjukhuset pga sitt öga och sen hade han inte mått bra så han kom inte till skolan, så när jag slutade åkte jag hem och åt och sen bestämde jag mig för att åka till älsklingen med lite godis för att göra honom glad och för att träffa honom! :D

Efter det, klockan 18.00 skulle jag till Friskis för att få en instruktion på alla maskiner å de så man inte gör illa sig, det tog typ 30-40 minuter och sen gymmade jag till själv. Träffade Emma, Hanna, Hannas syrra Erica och Alex där, det var kul! =)

Kollar på CSI NY nu, rätt bra! Imorgon ska klassen ha profildag och då ska vi till något musem? Tror jag det var, ska leta upp lappen och kolla lite, så skriver jag mera sen!


oups

Ser tyvärr inte så ljust ut för Sverige...vi ligger under med 3-1. Finland är ju bra så det förvånad mig inte!

Ska snart gå och lägga mig, börjar bli ganska trött! Skola som vanligt imorgon, inte så kul, men ska bara ta mig igenom den här veckan så att det snart blir helg, för då blir det en myshelg! :D
Godnatt!

vm-final

Nu kör vi! Sverige - Finland! Vore kul om vi vann!


love



dagens randombild


3:a

Asså, fan vad bra! Eric kom ju trea, även fast han låg först en del och vi hade då inte ens fått några tolvor, haha sen fick vi tolvor på rad, glad man blev. Däremot är ju våra grannländer muppade som inte gav oss några höga poäng, men in your face för vi kom ändå före er HA HA!

Men nu slipper vi kvala in till finalen nästa år, tycker ändå att Tyskland gjorde ett skitfint jobb med arenan och allt smådetaljer, får väl se om Azerbaijan kan toppa det nästa år, haha. Kommentatorn sa att Sverige var det land som fick flest röster torsdagen när vi kvalade och så var dom tvungen att ropa upp oss sist, typiskt! Man kan ändå säga att det var lite svenskt som vann eftersom att alla fyra dansare i Azerbaijans låt är svenskar, Rennie Mirro var koreografen och jag tror att det var en svensk låtskrivare.. (y)

Vaknade för en halvtimme sen, har precis ätit och ska väl småplugga lite idag! Ikväll är det hockey VM-Final och vi möter Finland! Kul att vi gick till final där med! =) Den kan vi väl ändå få vinna...?

Haha, älskade Dannys tröja!

Och dansaren lite snett bakom Eric till höger har jag träffat! :D

orientering

Kom på att jag tog lite bilder igår när vi hade orientering på idrotten.




i put my hands up in the air sometimes

Tjena! Efter gymmet åkte jag självklart hem, duschade, vääldigt skönt! Satte mig lite vid datan, sen kom mamma och Jompa hem för dom hade varit och handlat och då åkte jag och mamma iväg för att handla mat till ikväll, det blev potatis & lax! Skitgott, så det har vi precis käkat. Tänkte göra en smoothie och en milkshake ikväll så vi handlade lite saker till det också, hoppas det blir gott bara, heh!

ESC börjar inte förrän vid nio, tycker det borde börja åtta, men iallafall så är det vääldigt lång tid kvar så jag vet inte riktigt vad jag ska göra?! Får väl fixa lite nya låtar! =) Bilder från Give it away!

Clownnäsor såldes!

Saras goda smoothie! ;)



Sen skulle ju jag duscha, så jag satte på mig en jääättefin ansikstmask!



dagens randombild


14 maj

Hallelujah vilken rolig kväll igår! En del var så jäkla grymma på att dansa, det var ju 3 olika dansstilar och det var en och samma kille som vann alla tre, haha! Var där till typ tolv tror jag att det var, sen mötte jag upp mamma och sen tog vi en taxi hem. Gick och la mig direkt när jag kom hem för jag var så himla trött.

Vaknade vid kvart i tio idag och då var jag väldigt utvilad! Vid halv ett ska jag möta upp John utanför Friskis, känns skönt att bara kunna säga "nu drar jag till gymmet", haha det känns så bra istället för att bara sitta hemma och inte göra någonting! Blir borta ett par timmar iallafall! Bilder från igår kommer upp lite senare ikväll.

13 maj

Idag är det fredag den 13e, creepy. Än så länge har det inte hänt mig något, men kvällen är ju inte slut än! Var i skolan idag, blabla, ointressant, tog moppen hem, rätt kallt var det. Nu har jag precis bytt om, ska fixa håret & sminket, käka och sen in till stan till danseventet som jag har längtat till i över en månad! ;) Mina coola klasskompisar Lova & Sara är det som håller i det, så det verkar bli en grym kväll! Är hemma sent inatt och då går jag och lägger mig!

Imorgon ska jag gymma med min älskling och sen på kvällen är det ESC!

eric saade

Han var faktiskt rätt grym! Glasburen brukar krossas på tre sidor, men nu krossades den bara på baksidan för att det tydligen inte skulle komma så mycket glassplitter på golvet. Logiskt. Men åh så glad han var, man blev liksom glad själv, haha, fast lite nervös verkade han, men jag tror att vi kanske har en chans ändå efter det uppträdandet! :)

?


Vi får väl se hur det går ikväll...

dagens randombild


st & mz

Sorry idag igen. Min bästavän Marre hänkade med hem idag, skitroligt! Jag slutade egentligen två, men hon slutade tre så jag blev tvungen att stanna i skolan en extra timme, kuuuul. Vi satt å pratade och hade det vääldigt trevligt när vi kom hem, sen käkade vi lite, kollade lite tv, så för en stund sen åkte hon hem och strax är det dags för ESC del 2 i kvalet, Sverige tävlar ju ikväll, vore kul om vi gick vidare! =)

Hanna hade klätt ut sig idag!

Dagens skolmat...kebabpizza



dagens låt


<3


12 maj

Godmorgon! =) Har lite sovmorgon idag, börjar 09.15, skönt, då kan jag gå upp vid åtta och sen ta moppen vid 9 ungefär, chill! Så skönt med sovmorgon! Idag slutar vi också två, så det är en kort dag också! Kommer upp lite tidsinställda inlägg under dagen!

dagens bild


4-1

Underbart, nu leder vi med 4-1 och andra perioden är inte ens slut än! Sweet. Blir nog inget gymma imorgon, utan jag går nog ut och springer imorrn efter skolan!

true love


hockeykväll

Hey. Kom hem från älsklingen för ett tag sedan! Först var vi lite inne och sen gick vi ut och solade i typ en timme, så skönt och mysigt att bara ligga där och prata! =) Sen gick vi in, sjöng & spelade lite gitarr & lite så! :) Sen åkte jag hem, nu sitter jag och mamma och kollar på hockey mellan Sverige & Tyskland, just nu står det 1-1 men lite kul var det att vi redan gjorde mål efter 27 sek i första perioden! ;)

Skaffade gymkort, eller klippkort till att börja med så jag får prova på lite! Då kan jag gå 10 ggr, så jag kaaanske drar dit imorgon, men vi får se!

Blev lite kladdkaka till efterrätt idag efter lunchen


Fin inbjudan till våran bal/middag!

Brownie på G

mot F&S

Nu har jag precis slutat, drar med mig pojkvännen till Friskis & Svettis för att skaffa gymkort! Så det blir gjort, och sen följer jag med honom hem! Får väl se vad vi hittar på, kanske kollar lite Glee? :) Blir dålig uppdatering iallafall.

dagens låt


Av någon anledning får Popular bli dagens låt...


NP

Here we go again. Nu kör vi nationella i matte igen! Näst sista, yay....


min fina målning


10 maj

Förlåt för dålig uppdatering, men efter skolan åkte älsklingen med mig hem så jag blev tvungen att vara social...jobbigt! Haha ;) Skola idag som vanligt, tråk-tisdagen! Men på sista lektionen (franskan) jobbade/lekte utomhus och det var såå skönt! Hallelujah för vädret! Vi åkte iallafall hem till mig, gjorde lite av teknikarbetet, är snart klar, ska bara göra ett reklamblad!

Ska kolla på CSI NY och sen plugga lite till!

Matteeee

John hade ett stort tuggummi i munnen

Heheh


b-e-a-utiful weather

Galet bra väder nu alltså. Ska bli lite regn på torsdag, men annars ser det grymt ut! Det här vädret har vi verkligen längtat efter! Gick ut på en promenad med vovven, har käkat, och snart är det hockey! Sverige möter Kanada, haha hejdå Sverige säger jag! Vi kommer nog inte vinna mot Kanada, dom är ju grymma!


bilder från igår

Ja, det gick ju som sagt inte att ladda upp bilder igår så dom kommer nu istället!





Lite underhållning

blogg.se...

...kan skita på sig. Skrev ett megalångt inlägg igår som inte kom upp, men som tur var hade det sparats ändå, så nu ligger det uppe. Det står bara om gårdagen! Kom iallafall precis hem, slutade för en halvtimme sen. Hade vikarie dom två sista lektionerna, rätt nice men vi jobbade hårt ändå! Ska försöka göra klart mi föremålsanalys som ska vara inlämnad på torsdag om tekniksaken!

Blir bara hemma idag. Kan också skriva att jag har tagit en låång paus från handbollen, ända tills nästa säsong börjar. Vill det för att jag känner att jag inte har tid till annat, bara handboll, skola, handboll, skola osv. Men jag ska iallafall börja gymma så man håller igång lite! ;)



Lova arbetar flitigt..


Bra att våran lärare kan lite olika språk, haha !

Jag arbetar flitigt...

yo

Hey y'all.

Nu har jag kommit hem från en rolig dag. Det var 95or, 96or, några damer och 94or, väldigt roligt! Vi har gjort en del gruppövningar, tränarna har pratat och såå. Sen delade dom in oss i grupper beroende på vilken position du spelar och hela grejen hade med mat å göra! Alla skulle ge en hundring till tränarna och tillsammans blev det 5000 kronor! Inte lite inte. Sen indelade i grupper och vi (kanter) hade uppgiften 'HUR'! Vi skulle fundera på hur maten skulle tillagas och vad som behövdes mm, och vi skulle alltså åka och handla allt tillbehör! Tur att vi hade mopparna, haha annars hade vi fått gå eller något, så jag, Julia & Hanna drog till stora Coop i Stuvsta!

Handlade tillbehör för typ 600 kronor och sen åkte vi tillbaka! Pratade lite till och sen skulle alla gå till Trehörningen där vi skulle äta och umgås! Vi var då 8 stycken som hade moppar och så parkerade vi dom på en gräsplätt bredvid stigen ner till där vi skulle vara. Jag tog med engångsgrillarna på moppen så vi började fixa å så tills alla andra skulle komma.

Typ fem minuter efter att vi har börjat fixa kommer en tant ner till oss och frågar om det är vi som äger mopparna. "Jaaa" svarar vi, då blir hon tjurig och säger "Ni måste flytta på dom, för dom får inte stå där". Vi började tjafsa lite och fråga, men till slut gick vi upp och flyttade på alla iallafall. Det var ett bostadsområde så vi visste inte riktigt vart vi skulle parkera dom, så jag ställer min bakom en bil, då säger hon att jag inte får stå där. Vafan tänkte jag. Hon ba "Du får ställa dig framför bilen" , vad spelar det för roll?! Det är en parkeringsplats, jag får stå vart jag vill. Men jag gav med mig och skulle flytta moppen men då kom det andra bilar som skulle köra förbi så jag blev tvungen att vänta lite, då blir hon skitgnällig och skriker "Men flytta då", haha då blir jag förbannad och skriker tillbaka "MEN DET KOMMER JU BILAR SER DU VÄL". Då blev hon tyst och sen flyttade jag moppen och alla andra ställde sig också där. Gnällkärring.

Precis då kom alla andra och hörde vårat tjafs, haha, vi stod bara å skrattade för hon var så överdriven. Hon kunde inte be snällt precis, men hon tyckte att vi kunde köra ner mopparna nerför stigen men det stod på en stor skylt att det var förbjudet, men då tyckte hon iallafall att vi skulle göra det, men till slut sket vi i henne och gick ner och började grilla hamburgare! Jättemysigt, fast lite kallt var det! Sen blev det marängsviss till efterrätt som den andra gruppen hade fixat, det var skitgott!

Sen blev det lite underhållning av varje grupp fast vi trodde att vi skulle vara kvar i skolan så vi gjorde aldrig våran, men det blev lite charader och frågesport om en massa random saker, haha! Nu har jag skrivit väääldigt mycket, tog moppen hem sen och nu har jag varit hemma ett tag. Kollar lite tv och chattar med min älskling!

dagens låt


GRYM!


8 maj

Hejhejhejhej!

Det är tidigt på morgonen, precis som att gå upp till skolan! Ska till Solfagraskolan för att ha möte med laget, vi ska vara där kl 09.00, men vi ska vara där hela dagen så jag ska möta upp Julia halv nio för att jag måste handla en pastasallad och sen dricka! Blir ingen uppdatering på hela dagen. Hoppas ni klarar er med det! ;)

En tröja som jag köpte i Polen förra året, heh


idol 2011

Hej blabla. Är inte alls på humör , ska snart gå och lägga mig för jag är så förbaskat trött, orkar inte skriva ner allt. Men det var inte direkt värt det, okej lite roligt var det att stå där i typ fem timmar, haha. Eller mer kanske det var. Marres mamma hämtade mig å Becka vid Shell runt kvart i fem imorse, åkte dit, folk hade tältat så det var bara att ställa sig i den långa kön. Vi var ändå där vid en bra tidpunkt! Sen började massvis med folk att komma, tiden gick ganska snabbt, vi träffade också Marina, Eli & Lollo! Så vi stog allihop i kön.

Vi hade tur med vädret, jag hade ju på mig vinterjacka & allt, lite väl mycket blev det. Solen stekte rätt hett på alla människor och det blev väldigt varmt. Sen började dom prata på scenen som dom hade byggt utanför cirkus. Den nya programledaren Per började prata på och kamerateamet filmade, vi fick hålla på och tjoa, skrika och vifta med händerna typ 3120947 gånger så dom fick till det! Skitjobbigt. Ingen orkade ens röra på sig för det var så varmt.

Cecilia Forss gjorde en rolig parodi på Laila som vi, iallafall jag trodde i början var den riktiga Laila, vi blev skitglada, sen såg vi ju att det inte var hon, men det var sjukt kul iallafall, haha. Klockan tio började dom släppa in, men dom tog bara några i taget så vi kom väl in vid typ tolv? Då skulle alla (inte jag) fylla i lappar och sånt. Sen satte vi oss vid scenen och tog det lite lugnt och sen började någon tjej som jobbade där ropa upp en massa nummer och då var det dags för tjejerna att sjunga inför juryn. Det är ju då inte den riktiga juryn utan en annan första gången. Så oavsett om du är grym eller kass så kan du gå vidare, dom gör det bara för "Bra TV".

Nästan alla killar som kom ut hade gått vidare, däremot inga tjejer, och tyvärr inga av mina polare heller gick vidare, men det var inga sura miner för det! :) Sen drog jag och Becka hem till henne, mamma kom och hämtade mig, släppte av mig hemma och nu har jag precis duschat och ska lägga mig och vila lite, hehe. Jag och Becka sov två timmar inatt...yeey. Nu skrev jag ju allt ändå..






Scenen utanför





Fick en stämpel på handen eftersom att jag var "anhörig", typ..

Sen på vägen till centralen stod det en massa tjejer på plattan som skrek och klappade händerna. Det visade sig vara en stor klunga med Bieberfans som hade något event. Massor med plakat där det stod "Biebs to Sweden" och en massa annat. Alla stod ovanför och kollade, haha.


friends


Rebecka

Marre


idol

Yeah, nu har vi nog precis vaknat, på med kläder och dags att ställa sig i den långa kön som väntar! Hoppas iallafall på bra väder...Puss!

6 maj

Hola peeps!

Är i skolan just nu...surprise! Slutar klockan tio i två och efter det ska jag hem till Becka. Vi ska lämna skolgrejer å så hemma hos henne och sen ska vi till Coop och handla godis, dricka, mat och säkert en massa anda grejer vi behöver också för att imorgon ska vi till Cirkus i Stockholm och köa oss till Idol! Eller inte jag, men Becka ska och jag ska följa med och stötta! Klockan fem på morgonen (!!!!!!) ska vi vara där. Herrejävlar. Fast vi ska nog gå upp runt halv tre för vi måste ta oss till Marre på morgonen för Marres mamma ska skjutsa oss dit, hehe. Skitsnällt! Så Marre & Becka ska söka och jag och Marres pojkvän Jhullian ska hänga med.

Kommer vara så sjukt kallt vid fem så på med vinterjackor och allt annat! Dom öppnar inte heller förrän vid tio tror jag? Så vi kommer vara ute i fem timmar, men jag ska packa idag, paraply, kamera å allt! Rolig upplevelse iallafall hoppas jag! Så det blir ju tyvärr inga inlägg, är ju lite upptagen!

5 maj

Heeeey! Åt helvete med matten alltså, shit det var rätt svårt, iallafall B2! Sen är jag ju inte den smartaste i matte heller, hehe. Fick iallafall sluta efter det för att våran NO-lärare var sjuk. Nu är jag hemma och ska skriva klart min idrottssak som ska vara inne imorrn, men jag har bara en fråga kvar så det är chill!

Lite senare har jag träning, den börjar 18 och slutar 20.30. Tror jag tar moppen dit men vi får väl se! =) Har inte åkt moppe på några dagar nu för vädret har ju inte varit på topp. På lördag ska jag göra en rolig/tråkig sak, haha. Kommer iallafall inte uppdatera på hela dagen då, och inte imorrn heller för då ska jag ... ? Skriver om det lite senare!

NP

Nu kör vi! Nationella i matte!


farmor hade sagt


facerape



Häähäh, någon har varit i farten och den här gången var det inte jag! ;)
Visste att min pojkvän älskar Bieber innerst inne!

usa - sweden

Nu gäller det! Tror däremot att vi kommer åka på torsk mot USA, men man ska aldrig säga aldrig! ;) Men vi (Sverige) är ju inte så bra i sporter, USA är helt enkelt bättre i typ...allt.

Fick inte träna brottning av mamma idag, så jag blir hemma och hinner kolla på matchen!
Carl Gustafsson Eric Tangardi #22 of Team USA hits Carl Gustafsson #28 of Team Sweden at the USA Hockey National Junior Evaluation Camp on August 8, 2008 at the Olympic Center in Lake Placid, New York.

summer 2011


Never Say Never

Eftersom att jag hade så tråkigt så kollade jag på Justin Biebers film Never Say Never. Orkar inte se den på bio eftersom att typ alla tjejer sitter och skriker så fort han dyker upp på skärmen. Gick lika bra att se den online på datan. :) Så jäkla bra var den iallafall, kan lugnt se den igen! Har inte gjort mycket alls idag, kollat på NSN och sen Vänner och lite andra program på tvn.

hemma från skolan

Yep, blev hemma från skolan. Mådde inte alls bra inatt så jag bestämde mig för att stanna hemma, skulle ändå inte göra något speciellt idag, bättre om jag blir frisk till imorgon då vi har nationella i matte! Vaknade sju imorse av att mamma kom in, sen somnade jag om till elva, så skönt! Har precis ätit två rostade mackor och sitter och kollar lite på tv. Kanske ska kolla någon film lite senare också. Måste göra klart våran idrottsgrej till på fredag, men jag har bara en fråga kvar, så det känns skönt!

:(

Har precis duschat och kommit hem från träningen. Mår sååå illa och känner att jag kommer somna när som helst. Vi körde (istället för handboll) ett Friskis & Svettispass! Skitkul var det, men jobbigt! Sen skulle vi ut och springa i detta "underbara" väder. Inte lika roligt. Mådde så illa efter. Vi fick också veta att våran grymma tränare Ann ska sluta pga personliga skäl, där blev jag totalt deprimerad. Så himla duktig och gillad av alla i laget liksom, men vi hoppas på att hon kommer tillbaka om ett tag! =)

Nu ska jag ner och kolla film med min låtsaspappa , nån som hette 'I sista sekunden' tror jag!

3 maj

Inte okej! Vaknade upp imorse på bra humör med hopp om att vädret skulle vara fint! Men NEJ, då snöar det istället! Kom igen liksom, det är maj! Jaja, mamma skjutsade mig till skolan, det var ju tråk-tisdag igen! Vi hade SO-provet och det gick faktiskt rätt bra, svarade på alla G och alla VG! Men vi skulle börja med VG/MVG och sen göra så mycket man hann på G men alla hann inte så man fick stanna kvar lite efter skolan och göra klart, så det var bra!

Nu ska jag på träning, så jag är nog hemma runt åtta! Måste ringa Marre för vi ska göra någon teatergrej på franskan imorrn, yay.............




Alinaaaa

give it away



Jag tycker att alla borde komma, det är värt det, pengarna går till välgörenhet och det är två polare till mig som håller i det, bättre kan det ju inte bli?! Kommer att bli grymt häftigt att se duktiga dansare! Kom du också! ;)

pics



Alina jobbar hårt!

HHAAH jag körde på mitt duckface

Min lilla GB-gubbe



Alina langar...

Jag undrar vad det är för freak som tar mig på axeln....


2 maj

Har inte haft tid/orkat uppdatera. När jag kom hem efter skolan la jag mig i soffan, satte på Humorgalan från igår och halvsov lite! Mådde väldigt illa så jag orkade inte gå upp på rummet eller något. Gick sedan ut med vovven på en promenad, skippade middagen och har precis pluggat i en timme med hjälp av mamma! Vi har ju prov imorgon och jag ville känna mig säker.

Nu är det dags för Sverige - Österrike i hockey, om vi förlorar nu är det en skam. Kommer skämmas som fan! Nu kom mamma med två rostade mackor och ett glas mjölk! Lägger in bilder sen från dagen!


snapsvisa!



Hahah, jag älskar den här! Verkligen värd att kolla på, satsar på att kunna den här till midsommarafton! ;)

yesterday

Nu har jag tid att skriva lite, hade det väldigt trevligt igår. Jag och John åkte till Il Pirata i Stuvsta och mötte upp Axel, Karin & Josse, lite senare kom Henrik också, vi gick och åt och så handlade vi lite eftersom att Coop låg precis bredvid! Sen gick vi hem till Karin och efter en stund kom Oskar också, vi pratade och sen bestämde vi oss för att åka till Trehörningen. Rätt mycket folk och det var ganska tråkigt, så då bestämde vi oss för att hem. Jag frös så himla mycket, min idé var ju då att ta bussen hem men nejnej, vi skulle gå.

Efter många minuter (typ 30) kom vi äntligen hem till Karin igen där vi satte oss och kollade på tv, Sverige och Norge möttes ju i VM och vi förlorade...som vanligt. Så dåliga är vi! Johns pappa kom sen och hämtade oss vid tolv! Då åkte vi hem till honom och sen sov jag ju där! =)

Sov så himla bra inatt att jag inte ens vaknade av larmet som gick klockan 10! Tanken var ju att vi skulle plugga innan han skulle åka och klippa sig, men så blev det inte! Vi åkte först till Högdalen och sen hem och pluggade, det gick grymt bra! Efter typ en timme tog jag moppen hem och nu sitter jag här och försöker hitta gratis inredningsprogram eftersom att jag snart ska flytta ut till den lilla stugan som vi har bredvid vårat hus! Jag och min låtsaspappa ska renovera hela sommaren så jag hoppas på att få kunna flytta ut dit till hösten!

Nu blir det snart middag och sen bara ta det lugnt...skola imorrn ju, buhu.

Blekfis, hahha


Dagens outfit...

En väldigt random bild.


Hahah

Hade inte med mig kameran eller något, så det blir bara bilder från idag och igår innan vi åkte :(


1 maj

Tjoo. Hade det sjukt trevligt igår, men jag berättar mer sen när jag har kommit hem. Är ju hos älsklingen nu och om ett tag ska vi till Högdalen för han ska klippa sig! Sen åker vi hem och då tar jag moppen hem till mig!

RSS 2.0