3:a

Asså, fan vad bra! Eric kom ju trea, även fast han låg först en del och vi hade då inte ens fått några tolvor, haha sen fick vi tolvor på rad, glad man blev. Däremot är ju våra grannländer muppade som inte gav oss några höga poäng, men in your face för vi kom ändå före er HA HA!

Men nu slipper vi kvala in till finalen nästa år, tycker ändå att Tyskland gjorde ett skitfint jobb med arenan och allt smådetaljer, får väl se om Azerbaijan kan toppa det nästa år, haha. Kommentatorn sa att Sverige var det land som fick flest röster torsdagen när vi kvalade och så var dom tvungen att ropa upp oss sist, typiskt! Man kan ändå säga att det var lite svenskt som vann eftersom att alla fyra dansare i Azerbaijans låt är svenskar, Rennie Mirro var koreografen och jag tror att det var en svensk låtskrivare.. (y)

Vaknade för en halvtimme sen, har precis ätit och ska väl småplugga lite idag! Ikväll är det hockey VM-Final och vi möter Finland! Kul att vi gick till final där med! =) Den kan vi väl ändå få vinna...?

Haha, älskade Dannys tröja!

Och dansaren lite snett bakom Eric till höger har jag träffat! :D

Kommentarer

Kommentera här:

Ditt namn:
Vill du komma ihåg dig själv?

Din mail:

Din blogg:

What's on your heart?

Trackback
RSS 2.0