today's quote

"Dreams do come true if you keep believing in yourself. Anything is possible, if you stop beliving, you'll regret it forever“


gammal bild


En bild från förra året i April! Hah, så söt! :)

Bild från förra året också...

En bild som är 2-3 gammal tror jag...

valborg

Snart ska jag och John åka till Stuvsta för att möta upp Axel, hans flickvän Karin och Josse! Vi ska gå och äta och sen ska vi hem till Karin och vara där under kvällen, sen kommer det några fler tror jag, har inte koll på det där riktigt, trevligt blir det iallafall! Sen åker jag och John hem till honom och så sover jag där! Så mysigt! =)

Axel & John


dagens låt/cover


30 april

Nu tar jag moppen mot pojkvännen, vi ska plugga lite samhällsekonomi, jäääääättekuul. Sen ska vi vidare mot Stuvsta, men jag skriver mer om det sen!

today's quote

"There are no stupid questions, just stupid people."

ego!








the royal wedding


Guuud, så söta! =)

Bild från Aftonbladet.

skomakarlåda

Tjenare. Mina päron ska snart dra sig in till Götgatan där den Holländska ambassaden finns, Drottning Beatrix fyller typ år så alla holländare firar henne på ambassaden! Ville inte följa med, så jag stannar hemma istället. Har pluggat i två timmar, åkte och tankade moppen med min låtsaspappa som åkte MC bredvid ifall moppen skulle stanna helt, haha.

Vi åkte sen och handlade eftersom att jag behövde äta ikväll så blev det en djupfryst skomakarlåda som går att värma i mikron, haha. Lathet kallas det! Sen en cola och lite godis. Blir väl att titta på Talang eller något annat ikväll och kanske plugga lite. Gillar inte att vara ensam hemma egentligen fast ibland är det skönt. Ska tvinga min pojkvän att chatta med mig under kvällen så man slipper känna sig sååå ensam.


29 april

Godmorgon! Vaknade 10.21 imorse, så skönt att få sova ut. Gick ner och åt frukost med min låtsaspappa, sen gick jag ut på en promenad med hunden. Lovely weather, hoppas det blir så hela helgen! Idag ska jag faktiskt plugga lite samhällsekonomi, vi har prov i det på tisdag så jag ska plugga lite tänkte jag. Måste också åka och tanka moppen, vore ju bra om man hade lite bensin, hehe.

Idag gifter sig ju Kate Middleton och Prince William sig i England, tycker att det faktiskt är lite mer intressant än när Victoria och Daniel gifte sig i juni förra året, haha.


kompledigt

Yaaay, imorrn har vi kompledigt eftersom att vi var i skolan ikväll. Helt okej liksom! Känner mig lite halvdålig just nu, lite ont i huvudet å så, men idag under dagen mådde jag såååå dåligt. Trodde jag skulle tuppa av vilken sekund som helst, halvsov på bänken, kände mig spyfärdig, yr och så trött.

Tänkte dra hem, men jag kom på att jag hade moppen i skolan och om jag hade åkt hem med den hade jag säkert svimmat mitt på vägen, inte såå kul direkt. Men Lova gav mig en nånting så efter en halvtimme mådde jag mycket bättre och var så mycket piggare, det kändes väldigt skönt!

Händer precis samma sak innan jag ska få min vecka, mår så piss. Eller det har hänt samma två gånger nu, får väl gå till UMO och fixa nåt. Orkar inte ha såhär varje månad, visst det är bara typ en timme, om jag inte får tag på en ipren snabbt, men jag mår verkligen så dåligt. Nu var jag ju ändå i skolan och såå, men nästa gång kanske jag inte är det och då vill jag inte gå runt halvdöd och ha ont! :/

-

Tja amigos. Precis hemkommen från skolan, orkade inte vara där så jag åkte hem! På gränsen att jag tog mig hem eftersom bensin typ var slut...haha. Gick bra idag iallafall, vi fick sluta lite tidigare och då åkte jag, Andreas, Axel, John och Oskar hem till Oskar, lite senare kom Hanna också. Vi skulle ha grillat, men nu stekte vi hamburgare istället, fast det var gott iallafall! Sen tillbaka till skolan, förbereda lite och sen gå runt och kika på vad de andra klasserna gjorde!


Hanna

Andreas

John & Axel




Våran lärare fick en fiskpedikyr! ;)

skolans dag

Varje år samlar våran skola in pengar för att kunna hjälpa till med att bygga ny skolor och sånt som katastrofer i andra länder har orskat. Förra året gick det till Haiti och i år går det också till Haiti, så vi samarbetar med Rädda Barnen! Men iallafall så gör alla klasser nåt och föräldrar och släktingar får komma, det är rätt kul.

Skolans dag (som det kallas) är ju idag, mellan 17-20. Jag och Sofia i min klass ska bara gå och dela ut flyers till folk och vi ska göra reklam om våran reedovisning som några i klassen ska ha. De ska prata om våran resa både till Polen och Frankrike! Blir säkert skitbra tror jag!


hemma

Slutade precis, började halv tio så det var skönt med sovmorgon igen! Imorrn är jag också ledig, men det är bara för att jag ska tillbaka till skolan lite senare ikväll! Kommer ett inlägg snart om varför! ;)

mamma mia...

....så trött jag är! Det var väldigt roligt men guuuud så jobbigt. I en och en halvtimme höll vi på, men vi hade en grym tränare! Tror han var juniorlandslagets tränare i wrestling alltså, skitballt ju! Men efteråt hade jag grymt ont i benen, så Julia och jag åkte mopparna hem! Kändes skönt att slippa gå, haha. Sen när jag kom hem väntade en Hawaiipizza på mig, smaskeeeens! Nu har jag precis duschat och ska snart lägga mig och läsa min tidning som kom idag!

ttttttt


Tagg!


brottning

Ännu en skoldag avklarad! Slutade klockan två idag och var hemma tio över! Hah, imorse när jag tog moppen till skolan blev jag stoppad av en polis, men jag va lugn för jag visste att jag inte hade gjort nåt fel och dom ville bara kolla mitt körkort! Hade ju bara 3 lektioner så det var skönt.

Nu har jag ju då precis kommit hem, ska äta lite och byta till träningskläder för det är dags för brottning, fatta vad kul! Vi börjar 18.30 och slutar 20.00 så jag blir borta ett tag! Julia kommer till mig vid 18.00 med moppen så åker vi dit tillsammans!

let it rain

Okej, alltså nu blev ju vädret rätt trist? Började regna rätt mycket, men solen sken iallafall! Pratade mycket med Axel när jag kom hem, alltid trevligt. Sen var det min tur att ta hunden så vi gick på en långpromenad på 40 minuter, väldigt skönt att få lite luft. Kom hem för en timme sen kanske, och nu har jag precis ätit lite!

Tänkte kolla ett avsnitt av CSI Miami tror jag och sen bara ta de lugnt, man ska ju utnyttja att man har sovmorgon imorgon liksom! ;)


Hahha, nolifer.

26 april

Slutade för en timme sen, skönt att bara kunna ta moppen, går så mycket snabbare! Skulle ha varit träning idag men den blev inställd, så vi har träning imorrn, men inte vilken träning som helst utan brottning! Sjukt taggad på det! Hade en lugn skoldag iallafall, lite kul att vara tillbaka, har saknat en del! Imorrn har jag bara tre lektioner så det är chill, börjar 09.50 och slutar 14.00! Grymt. Nu blir det pictures.


Finaste!

Andreas




Salt & Peppar ;)


ren moppis

Har precis ätit middag! Innan det så tog jag en tur med moppen, det jobbiga är bara att det är så grusigt så det blir jobbigt att åka och jag är rädd för att sladda eller något. Efter det ställde jag mig och började tvätta den, det behövdes för den va rätt skitig. Sen var den som ny, haha. Imorgon börjar ju då skolan och det är tråk-tisdagen. Bara tråkiga lektioner,  men jag slutar en timme tidigare för vi slipper franskan imorgon! Skönt. Och på kvällen är det träning, ska bli kul för jag har inte tränat på 2 veckor nu!


25 april

Har varit hemma ett bra tag nu, åkte till centrum och mötte upp pojkvännen, vi gick bara runt i en timme. Jag hittade ett par jeans och en bh, lägger upp bilder sen! Nu ska jag ut och tvätta moppen!

-


mot centrum

Nu ska jag till centrum och möta upp pojkvännen, måste köpa lite nya tröjor och jeans. Köper bara mina jeans från JC för dom passar mina ben bäst, gör inte mig nånting för dom har så mycket att välja mellan! Bussen går 11.50 så jag är där vid 12.00! Perfekt! Blir borta ett tag bara, sen måste jag hem och skriva lite på en sak! =)

utrensning!

Yes, jag och mamma har gått igenom alla mina kläder, det var dags att slänga lite och ge bort lite! Skönt kändes det iallafall med att bli av med saker som jag inte ens använder, känns dumt att det ligger å skräpar i lådorna, tar ju bara en massa plats! ;) Fortsätter att kolla Glee, grymt. Har inget speciellt att skriva, hade bara lust att skriva något, hehe.

bilder från igår




24 april

Underbart väder idag igen. Så glad man blir när man vaknar! John sov ju över här och jag vaknade halv sju imorse av att det lyste in i rummet, jag hade dragit ner rullgardinen men på något sätt kom det in ganska mycket ljus ändå och vi hade öppnat fönstret rätt rejält för att det var så sjuuukt varmt igårkväll!

Iallafall vaknade jag, medans älskling fortfarande sov och efter ett tag vaknade han också och då låg vi och pratade lite, sen la jag mitt huvud på hans axel och då somnade jag om. Vaknade upp två timmar senare ur en hemsk dröm. Handlade om att jag och John bråkade, svor och var skitsura på varann, sen vaknade jag och sen sätter jag mig bara upp och kollar åt sidan och då ligger min älskling och sover och då insåg jag att det bara var en dröm. Har nog aldrig varit så glad av att ha vaknat upp ur en jobbig dröm. Det var en sån lättnad!

Sen låg vi och pratade lite till och sen somnade jag om i typ tio och sen gick vi upp och åt frukost! Vi har precis kollat på Harry Potter och den flammande bägaren, den gick på tv igår så vi spelade in den! Nu sitter John och spelar Tiny Wings på min iPod, roligt att höra hur frustrerad han blir när det inte går som han vill, haha! ;)

my love

Hej alla finaaaa. Nu sitter jag och min underbara pojkvän i sängen med datan, vi har kollat två Glee-avsnitt och ikväll ska vi nog kolla några flerr. Addicted. Vi ska nog strax gå ut och ta en promenad eftersom att det är så fint väder ute. Det är ju då man ska passa på! ;) Bye.


glad påsk


23 april

U-N-D-E-R-B-A-R-T VÄDER! Man blir så glad när man kikar ut genom fönstret! Vaknade vid tjugo i tio imorse av att hunden skällde, gick upp och då satt folket och käkade frukost. Tog bara en macka, tänkte ju göra rent moppisen idag men det får bli imorgon istället. Måste bädda nytt i sängen, fixa lite i rummet och så innan älsklingen min kommer! Hihi, så mysigt! =)

Längtar till sommaren.


sweet dreams

Tänkte sleepa nu och försöka sova ut riktigt ordentligt imorgon! Passar på nu eftersom skolan börjar snart! Under kvällen har jag kollat lite på Talang med familjen, rätt kul, sen har jag bara chattat lite med älsklingen på msn. Ibland är det bara skönt att inte göra nånting! Har precis tagit av mig sminket och borstat tänderna, alltså...att ta av sminket är nästan dagens höjdpunkt. SÅ SKÖNT! Godnatt & sweet dreams.


bridge ahead


HYPED

Åh, jag är jätteglad! Har haft ett underbart lov och det är inte ens slut än! Kommer inte göra något ikväll, bara ta det lugnt. Imorgon kommer min sötnos hit runt ett, vet inte vad vi ska göra under dagen, men vi hittar säkert på något och sen ska han sova här! Så mysigt! Älskar att vakna upp bredvid honom, man blir så glad!

Innan han kommer hit ska jag försöka släpa min röv ut till moppen och göra rent den. Gjorde aldrig det innan vi ställde in den i vintras så nu är det dags att göra det. Tar nog inte så lång tid, men det måste bara göras.

Åh, vad jag älskar dig! Om du bara visste! :')

häftig målning




bilder från idag




one chance

Heeeej! Jätteskön dag. Åkte till Lollo imorse och där var också Oliver, vi satt och pratade lite. Efter ett tag drog Oliver på sin aaaascoola moppe, jättefrän! Så jag och Lollo gick ner till Lollos pappa där vi skulle spela in, gick däremot inte riktigt som vi tänkt oss för Lollo är allergisk mot pollen och det gjrode så att det inte gick så bra att sjunga, så vi gav det några försök men till slut orkade vi inte mer. Då gick vi till godisbåten och sen satte vi oss och väntade på bussen. Jag skulle hem och hon skulle till Skärholmen för att handla!

När jag kom hem satt alla ute på tomten i det fina vädret, min låtsaspappa hade ställt ut min moppe för jag skulle ut och köra lite. Gick rätt bra, bättre än igår, men jag sitter fortfarande och spänner mig lite för mycket, det känns skönt iallafall. Hittade ett nytt roligt spel till paddan som jag har suttit och spelat, nu är det dags för mat så jag måste sluta skriva! Lägger in lite bilder efter maten från idag, blev tyvärr inte så många!
Puss


dagens cover


time 2 sing

Nu ska jag till Lollo, ska hjälpa henne att spela in lite låtar, så vi ska fixa & trixa lite ;) Kommer hem någon gång senare ikväll, så jag kommer inte kunna uppdatera under dagen. Kanske skriver något senare ikväll.


journey




Myskväll med familjen, ätit tacos och kollat CSI. Nu ska jag kolla sista avsnittet av Glee från säsong 1! Sen är jag klar, helt grymt bra!


lååång faktalista

DITT LIV
Vad heter du? Sierra
Hur gammal e du ? 15 år
När fyller du år ? 2 juli
Vart bor du? Huddinge
Trivs du där? Helt okej
Brukar du läsa horoskop? Nope
Har du körkort? Ja...för moppisen ;)
Favoritdjur? Hundar
Vad spenderar du dina pengar på? Kläder
Festar du? Nepp
Brukar du bli för full? Nej, aldrig blivit
Antal kuddar i sängen? 2
Kan du baka bullar? Hehehe, jaaa
Bläck eller blyerts? Blyerts
Mc donald's eller Burger king? Mc'Donalds
Är du allergisk mot något?
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Röd & grön
Hur ser du ut idag? Jeans, linne & skjorta. Simple.
Nästa mål i ditt liv? Vettefan..
Vad såg du senast på tv? Världens strängaste föräldrar
Hur svarar du i mobilen? Ah, hallå? typ haha.
Vem ringde du senast? Mamma
Vem ringde dig senast? Mamma
Antal timmar sömn inatt? 10 timmar
Sov du ensam? Yes


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: John
Fick dig att gråta: Jag vet inte..
Du gick på bio med: Kommer inte ihåg 
Du gick på stan med: John
Skickade ett e-mail till dig: Nån reklamskit..


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja
Bråkat med ditt husdjur? Haha ohja..
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Vet inte
Tar du droger? Hahah nej
Vad är du mest rädd för? Ormar, småkryp
Vilka kläder sover du i? Shorts & t-shirt
Vart vill du gifta dig? Vill inte alls...
Har du varit kär? Ja!
Kör du bil? Nej
Har du ett jobb? Nej
Gillar du att ha folk omkring dig? Ja, självklart


STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Nje, tror inte det
Är du ensam nu? Ja
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta?
Vill du gifta dig? Nej
Vill du ha barn? Ja


FAVORIT
Rum i huset? Mitt rum
Typ av musik?  Allt möjligt förutom country & hårdrock
Månad? Juli


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Ja
Köpt någonting? Ja
Varit sjuk? Nej
Sjungit? Ja
Sagt "jag älskar dig"?  Yes
Velat säga till några att du älskar dem? Har gjort det
Träffat nån ny person? Nej
Saknat någon? Ja
Kramat någon? Ja
Kysst någon? Ja


FÖRSTA
Första bästa kompis: Amy
Första jobb: Ingen aning..
Första inhandlade skiva: Britney Spears säkert....
Första förälskelse: John
Första begravning? Mammas farmor tror jag..
Första piercing/tatuering: Har ingen


SENASTE
Senaste människa du slog: Kommer inte ihåg?
Senaste stora bussresan? I februari när vi skulle till romme

RANDOM
Land? USA & Sverige
Språk? Svenska & Engelska
Bor tillsammans med? Mamma, låtsaspappa & hund
Husdjur? Vovve
Färg på hus? Rött
När är du född? 1995
Något jobb? Nej
När ska du sova ikväll? Inte vet jag..
Duschat idag? Nej
Kramat någon idag? Jupp
Pussat någon idag? Nä :/
Vad har du ätit idag? Frukost & pizza
Dagens smink? Nada
Vem kramade du senast? Mamma
Hur många har varit otrogna med dig? Ingen hoppas jag
Har du pojk-/flickvän? Ja
Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Från Louise "Oj ;o Puss"
Kollar helst på: Glee!
Äter helst: Kyckling & ris
Dricker helst: Fanta Exotic
Favorit färg: Rosa & Blå
Favorit stad: Stockholm
Favorit land: USA
Ämne i skolan: Engelska & Idrott

SENASTE:
Personen du tänkte på? Min älskling
Personen du kysste? Mami
Gången du spydde? Ingen aning..
Gången du grät? Igår, haha
Pizzan du åt? Pepperoni
Gången du var i Göteborg? I somras
Gången du var i Sthlm? Bor där ;)
Gången du var full? Har aldrig blivit full
Personen som såg dig gråta? John, heh

ANTINGEN ELLER:
Svart eller vitt? Båda
Hund eller katt? Hund
Ut och festa eller hemma och mysa? Hemma och mysa
Tv-spel eller datorspel? Vet inte..
Singel eller upptagen? Upptagen
Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
Svart hår eller blont? Blont isf, annars brunt.. 
Blåa ögon eller bruna? Beror på...
Choklad eller lakrits? Choklad
Göteborg eller Stockholm? Stockholm
Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
Coca cola eller fanta? Coca cola
Pizza eller kebab? Kebab
Randigt eller prickigt? Randigt
Älska eller älskas? Både och!
Leva eller dö? Uhhh, leva?

ANTAL:
Personer du älskar ? Alldeles för många ;)
Personer du hatar? Starkt ord, finns många jag ogillar.
Personer som sagt jag älskar dig? Måååånga
Personer du hånglat med inom den 24-timmars-period? Ingen..
Glassar du ätit på en dag? Säkert 4-5?
Festivaler du varit på/ska på detta året? Inga
Gånger du haft minnesluckor? Heh, vet inte
Personer du saknar just nu? Min älskling :(
Gånger ditt hjärta brustit? Än så länge noll...

VEM:
Vill du kyssa nu? John
Ska du träffa imorgon? Louise
Sjöng du senast för? John säkert.. 
Hade du senast en msn konversation med? John
Spelade du tv-spel med senast? Familjen
Vill du ta med på en romantisk resa nu? John
Vill du kasta en sten i huvudet på? De du..
Vill du sova bredvid inatt? John

VAD:
Gör dig glad? Allt möjligt...
Gör dig ledsen? När någon som står mig nära inte mår bra
Vad vill du helst göra nu? Sova, nä, jag vet inte 
Önskar du att du slapp göra? Plugga
Vill du ha nu? Godis..
Önskar du dig i födelsedags present? Pengar
Längtar du till? USA
Tycker du om dina betyg? Helt okej...kan få bättre
Ångrar du i ditt liv? Olika saker... 
Är det bästa som har hänt dig? Min pojkvän är det bästa som hänt mig
Hur mycket är klockan? 20.00


Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

1. Jag och min älskling firade 13 månader

2. Att jag ens klarade den här listan...halvt (hoppade över en del punkter, hehe).

3. Beställt biljetter till USA!

4. Tagit fram moppisen

5. Att jag förmodligen kommit in på det gymnasiet jag vill

städtant

Ah, alltså jag känner mig som en städerska, heh. Har precis dammsugit hela huset, torkat rent mitt skrivbord och en del andra ställen + diskat. Får hoppas nu att mamma blir glad när hon kommer hem! Kollar lite på tv nu, 'Judge Judy' såklart, klockren och efter det är det 'Världens strängaste föräldrar'. Rätt bra faktiskt, men stackars barn, deras föräldrar är ju överdrivet stränga ibland.


Hur ser min framtid ut?

Hmm...ska självklar gå klart gymnasiet, sen plugga vidare någonstans till någonting, haha, vill ha ett barn, bo i en fin lägenhet och ha ett bra jobb, haha. Låter väl rätt bra! ;) Får hoppas att det blir så bara!


gyantagningen.se

Gick precis in på gyantagningen.se för att se om jag har kommit in på mina val! Awesome gick det, kom in på alla förutom en! Det valet jag inte kom in på låg sist på listan iallafall, så det spelade inte så stor roll! Men nöjd är jag iallafall! Nu har jag precis käkat pizza och kollat på Ellen DeGeneres, grymt! =)


Var vill jag åka innan jag dör?

Skulle gärna vilja åka till Afrika. Vore rätt häftigt att se lejon & tigrar nära! =)


21 april

Godmorgon! :)

Vaknade vid åtta imorse av att solen lyste rakt in. Försökte somna om men det gick inte så bra, aja, bra väder är det idag iallafall, så jag ska inte börja gnälla! ;) Idag måste jag faktiskt plugga, ska läsa ut Dvärgen, jag och två till (tror jag) är dom enda som läser dom på svenskan, resten läser lite olika böcker, men man fick välja...ångrar att jag inte tog en annan. Redan efter 3 sidor så somnar jag. Ska inte sitta vid datan så mycket idag iallafall! Ciao!

brist på rubriker..

Har haft en luuuugn dag. Åkte ju till min älskling och var där, sen efter det åkte jag till mormor där mina småkusiner var, så söta! =) Nu har jag precis kommit hem och ska kolla ett par Glee-avsnitt! Bilderrrrr.

Våran lunch


Efterrätt...ni skulle bara veta hur många vi åt! ;)

En riktig man diskar, haha =)

Tim



Hugo

Sen hade vi lite roligt...


En tv-serie du älskar

Har aldrig riktigt följt någon serie, har svårt att fastna för sånt, men nu har jag hittat min favorit! GLEE! Det är bara så bra, alla borde ge det en chans!


20 april = 13 månader

Snart ska jag till min bebo. Vi firar 13 månader idag, det går så sjukt snabbt! Men det är så underbart, vet inte vad vi ska göra, något hittar vi alltid på. Om det blir bra väder så går vi nog ut på en promenix. Sen lite senare, runt middagstid ska jag till mormor, för min moster och mina två kusiner ska sova där över natten, så jag ska dit och säga hej. Blir dålig uppdatering idag igen...men seriöst. Jag pallar inte!

Bild tagen av Alina Askild!


godmorgon

Good morning! Jag har skrivit ett tidsinställt inlägg om vad jag ska göra idag, tror att det kommer upp runt elva eller något! Alina la upp våra bilder hon tog på oss igår på facebook, och jag är sååå nöjd. Skitduktig är hon! Det blir så himla bra!

Bild tagen av Alina Askild

En vän som bor långt ifrån

Jag har många vänner som bor långt ifrån, men en av mina äldsta vänner som jag har känt sen jag föddes är Amy! Ser henne tyvärr bara på somrarna! :(

trött

Är så sjukt trött, ska snart sova, men jag spelade innebandy och det gick sjukt bra! Gjorde några mål, så jag är nöjd! Men 40+ och deras kondition är mycket underskattat, haha, jag var så trött efteråt! Har inget att skriva om riktigt, ville bara skriva något, hehe.

nananana

Tjenare. Dagen har varit mycket grym och trevlig. Alina kom och fotade oss, vi var både inne och ute, vi gick ut på våran äng och fotade en massa. Sen gick vi in, tog det lugnt, nästan somnade...insåg att vi blev hungriga och gick till Ivan's för att käka! Drog hem efter det, satte oss och kollade på Final Destination 3, den är så bra! =)

Nu har Alina precis gått men min älskling är kvar, han ska väl också hem om ett tag! Ikväll ska jag spela innebandy med mamma igen, det var roligt!

Alina




Var handlar du helst?

Jag handlar helst på Abercrombie & Fitch, som än så länge bara finns i USA, men jag har hört att det ska komma till Sverige. Hollister & Co, Rue 21 gillar jag också! Otroligt fina kläder!

Ditt framtida bröllop

Äääääärligt. Jag vill inte gifta mig. Jag tycker att det är slöseri med pengar. Skulle hellre åka utomlands i typ 2-3 veckor med min älskling. Alldeles för mycket pengar går åt, klart man kan ha ett litet också, men det känns så onödigt. Sparar hellre pengarna till annat! Men skulle gärna förlova mig!

ready



Nu är jag och min pojkvän redo inför våran lilla "photoshoot" med Alina. Hon borde vara här om ungefär en kvart, så det blir perfa! Vi sitter och kollar på baseboll just nu, bara tråkiga lag, men det är kul att kolla på. Puss


19 april

Hyvää huomenta ystäväni!

Ny dag, nya tag. Den ni! Hoppas på grymt väder för idag ska jag och min pojkvän *trumvirvel* FOTOGRAFERAS! Av ingen mindre än Alina Askild herself! Våran egna lilla proffsfotograf! Hon gör det gratis också...än så länge! ;) Hon kommer runt ett och då ska vi ta en massa bilder, många inne men om det blir bra väder som igår går vi nog ut också!

Lägger in lite bilder här så ni får se resultatet! Hoppas det blir bra också, Alina största hobby är ju typ att redigera så hon kommer ha massvis att göra nu! ;) Dålig uppdatering blir det idag iallafall!

Vad gör du på helgerna?

Allt möjligt. Handbollssäsongen är över för i år. Annars brukade det vara matcher, men nu brukar jag umgås med min pojkvän, vara med kompisar, plugga och lite allt möjligt!


skype

Sitter på skype och pratar med min älskling! Imorgon ska vi göra en spännande grej men det kommer ett inlägg om det imorgon!

Jag dör så sööt!

ego



Vem (kändis/person) önskar du att du hade kunnat träffa?

Har redan träffat den och pratat med den personen jag helst ville träffa. Nästan den bästa dagen i mitt liv, jag var så glad! =)

Vad åt du till frukost?

Faktiskt bara en rostad macka och ett glas juice. Var inte så hungrig så det blev inte så mycket! :/


Ett foto någon annan tagit på mig


fixat

Japp, då var det klart! Det gick såå snabbt, mamma trodde att det skulle bli våran tur vid halv fem men det var en snäll tjej som gav sin lapp till oss för dom behövde inte den, så vi kom typ före alla andra som väntat mycket längre, haha! Bra gick det iallafall, fick se hur det skulle se ut, såg ut som en mupp, men hellre det än mitt gamla pass, haha.

Vem saknar jag?

Mest nog min pappa och min låtsasmamma och alla andra i USA, annars min pojkvän! :(

pass

Nu ska jag och mamma åka till polisen och fixa nytt pass. Ser rent sagt förjävlig ut, haha till och med min mamma skrattar. Fatta hur hemskt det är då?! Inte för att det här kanske blir så mycket bättre...

18 april

Hellu.

Hade en jättemysig kväll igår med tjejerna, Marre skulle komma lite senare så jag, Lollo & Evelina gick till en thairesturang och åt! Skitgott, efter det gick vi hem och strax därefter kom Marre. Det var hur mysigt som helst, och vi pratade om allt möjligt! Efter några timmar gick dom så det var bara jag som sov över, när de hade gått mötte jag & Lollo upp Lucas och Nenad och Nenad har jag inte sett sen vi slutade femman, så det var jättekul!

Gick upp tidigt imorse för jag skulle klippa mig, jag fick tid idag vid halv elva så det var perfekt! Drog dit, klippte mig, slingade håret ljusare så jag är mycket nöjd! ;) Sen åkte jag till centrum och gick runt lite och då när jag stod och pratade med en kompis mamma sprang min söta pojkvän fram till mig! Visste att han var i centrum men inte vart, så jag blev jätteglad! Sen skulle jag hem och då smsade mamma mig och frågade om vi skulle fixa nytt pass till mig. Mitt svenska pass har gått ut så det behövs ett nytt ganska snart! Det är vad jag ska göra idag!










& så håret idag!

dagens cover


girls night

Tjolahopp!

Om ett tag ska jag möta upp Lollo, ska följa med på hennes dans! Efter det ska jag, Lollo, Marre & Evelina ha en mysig tjejkväll och sen sover vi över hos Lollo! Vi ska gå till Kungens Kurva och köpa godis och mat antar jag, så det blir ingen bloggning iallafall under kvällen iallafall!

Evelinaaaaaa

Lollo & Marre


17 april

Good morning sunshines.

Klockan är nio, så jag borde väl vakna snart antar jag! Kommer komma upp några tidsinställda inlägg under dagen för jag kommer inte ha tid med att blogga, så ni inte oroar er för att jag har dött eller något..haha.
Hoppas på grymt bra väder idag också, som igår!
Fet kyss!

Ni får en bild på Lollo eftersom att det är henne jag kommer att träffa först idag! Snygg bild tagen av moi för typ...7 månader sen..eller mindre..


natti natti

Nu tänkte jag gå och lägga mig, behöver min skönhetssömn eftersom att jag inte riktigt fick den inatt för någon fick lite ryck brevid mig under natten(John, haha, men jag älskar dig oerhört mycket!!) så jag vaknade vid sex helt klarvaken, låg och halvkolla lite på min fina älskling som låg och sov jättegulligt brevid mig! Så jag låg vaken i två timmar och försökte sova, men det gick inte! Till slut ringde alarmet klockan åtta så då gick vi upp, till saken dåra, jag behöver sova minst nio timmar inatt! Så ni har koll på det alltså! Gonatt!

ego


today's quote

"What you call dog with no legs?
Don't matter what you call him, he ain't gonna come."

Hahah, tycker att den är rätt klockren!

mys

Har precis varit ute med hunden på en långpromenad...vi var ute i 40 minuter, skönt! Snart blir det middag och sen blir det familjemys!

16 april

Okej, sorry har inte haft tid att uppdatera. Imorse gick vi upp vid åtta, för jag skulle till hallen. Var där från halv tio till halv tolv och sen åkte jag tillbaks till älskling. Vi låg och kollade på Glee när jag kände att jag vill gå ut och göra något istället för att sitta inne i det underbara vädret! Så vi åkte in till stan, otroligt mycket folk, hade lust att putta undan alla, haha.

Vi gick mot Sergels Torg och där stod UNICEF och hade nån kampanj så vi stod där och kollade ett tag & lyssnade. Sen gick vi och köpte Ben & Jerry's, Chocolate Fudge Brownie är min favorit! Gick runt lite i gallerian och sen blev jag rätt trött så vi gick till Kungsträdgården och satte oss där! Lika mycket folk där...men det var mysigt! Efter ett tag bestämde vi oss för att åka tillbaka till Huddinge och då gick vi till McDonalds och åt, sen sa vi byebye! ;) Nu är jag alltså hemma! Har en massa bilder både från igår & idag, så jag börjar med dom från igår!

Mina fina vänner! ;)


Porträtt av mig själv på bilden! ;)

Alina fotograferade folket






Haha, snacka om koncentrerad...sötis! ;)


Hahah, såå söt.

Bilder från idag:

UNICEFs tält!


Riktig turistbild! ;)



De hade olika ferraribilar inne i Gallerian

Kungsträdgården!


Puuuh, nu pallar jag icke mera. För jobbigt att lägga upp många bilder! Kommer kanske något tidsinställt inlägg lite senare!

påsklov

Yes, påsklov nu då! Äntligen! Ska då börja detta underbara lov med att sova hos min älskling! Finns inget bättre, så mysigt! Nu ska vi kolla film, Tron Legacy, hoppas den är bra. Imorgon halv tio ska jag vara i Huddingehallen för Huddinge handboll firar 40 år, så vi ska vara där typ i 2 timmar...eller jag ska och sen åker jag tillbaks till John och är där under dagen! =) Ska vara social nu, puss!

vad använder jag för smink?

H&Ms puder & mascara från Maybelline. Bara det...faktiskt! (y)


it's jb

Justin Bieber is a girl? His voice has now broken. Justin Bieber is gay? He is with Selena Gomez. Justin Bieber is a crap singer? Justin Timberlake and Usher fought over him and all the big names want to collab with him. Justin Bieber sucks? He has his own book and movie. Justin Bieber is selfish? He gave $1 million to Japan. Stop being jealous and learn to appreciate that some people are a lot more talented than you, he just followed his dream.


Såååååå true.


thursday

Mina små GB-gubbar var Alina & Lova och dom följde med mig hem efter skolan idag! Skoldagen var rätt okej..svenska på morgonen, sen en film som handlade om The Kennedy's! Lunch och sist NO och då satt vi ute i solen och jobbade, skithärligt! Duktiga som vi är (alltså jag, Alina & Lova) gick vi faktiskt från skolan till Huddinge sjukhus, köpte glass på vägen gjorde vi också! (y)

Sen när vi kom hem satte vi på DVD:n från musikalen eftersom att ingen av dom hade sett den, alltid lika bra! Sen upp på rummet, prata & chatta med randoms, haha. Nu ska jag kolla runt lite efter kläder och sen kanske kolla tv! Får seeee...pusss



HAHA, creepy.


Mina underbara vänner Lollo & Marre!

vad finns i min väska?

Orkar inte ta en bild, men jag har lite allt möjligt. Min necessär med sminket, deo, parfym, lite allt möjligt. Vantar, ifall det blir kallt, penna + sudd av någon anledning. Annars inte så mycket mer, om jag inte har läxor för då ligger det lite böcker där i! ;)


night


Tröttmössa! Ska snart lägga mig i sängen och läsa min tidning som kom idag! Har lite sovmorgon imorrn och sen efter skolan ska mina två GB-gubbar följa med hem!


ute & sprungit

Gick ut med hunden för två timmar sen typ...eller lite mindre och när jag var på väg tillbaka var vädret ganska skönt så när jag kom hem blev det på med springkläderna! Riktigt skönt var det och jag behövde verkligen springa...det kändes att man inte hade tränat på ett taf. Med musik i lurarna så känns det så jäkla bra, man bara flyger fram, haha! Ska duscha nu, puss!


glee

Sitter och kollar på Glee nu, har inte kommit så långt, fortfarande på första säsongen men sjunde avsnittet tror jag. Det är så himla bra, har fastnat helt! Lea Michele har en sjukt bra röst, craaaazy. Det är en bra handling och alla som är med i programmet kan verkligen sjunga!

Hade tänkt dra ut och springa lite, men i det här vädret vet jag inte om jag orkar det. Är lite trött så jag skulle hellre stanna hemma och kolla på någon film eller något....kanske lättar lite senare? Får hoppas det! =)


13 april

Nationella gick faktiskt rätt bra, lite förvånad men jag hoppas att jag får ett bra betyg på den! Valde ämndet "Across Borders", så vi får väl se! Rätt nice dag, hade lite matte, tog en promenad på engelskan, ganska skönt att komma ut men då valde våran lärare en skogspromenad och jag hade converse...tack Sanna! Lunch och sist svenska...lite halvtråkigt! Efter det hade vi typ en kvarts mentorstid, tog upp lite småsaker bara sen drog jag hem!

Nu sitter jag här i min ensamhet...haha, skönt faktiskt! Behövs ibland!


saker du kanske inte visste om mig...

  • Hatar clowner...värsta jag vet!
  • Min favoritläsk är Fanta Exotic, skulle kunna leva på det!
  • Idrott & Engelska är mina favoritämnen.
  • Jag bröt min högerarm när jag var fyra och jag kommer ihåg händelsen som om den var igår.
  • Jag älskar att resa, speciellt till USA!
  • Har fasnat för TV-serien Glee.
  • Väldigt bortskämd när jag hälsar på pappa på sommaren.
  • Min favoritsmak av Ben & Jerry's är Chocolate Fudge Brownie!
  • Sjunger varje dag
  • Skulle lätt kunna leva utan min mobil! ;)

vem är min största kärlek?

Lätt! Min underbara pojkvän som betyder mest för mig, älskar honom såå mycket!


time for nationella

Uuuuuuuuuuh, nu är det uppsatsdags! Lite nervös faktiskt, men det borde gå bra...kan ju alltid hoppas! ;)


uppsats

Imorrn är det tredje delen av nationella i engelska, dvs uppsatsen! Hoppas verkligen att det går bra och jag hoppas på ett rätt bra betyg!

vi gör det här för...?

Halloj. Tråk-tisdagen var här igen! Kul. Vill bara sjunka genom jorden. Efter skolan följde John med mig hem, ville självklart kolla på DVD:n från musikalen med honom, sagt & gjort. Han tyckte att den var jättebra och det kändes skönt att höra så han inte tyckte att jag ljugit för honom att den var bra om han nu inte tyckte det. Haha, lite komplicerat! Iallafall...lite senare ikväll, eftersom att laget inte har någon träning så ska jag följa med mamma och spela innebandy, hon tränar själv det på tisdagar med några polare, så jag tänkte följa med ikväll! Blir nog väldigt roligt! HYPED!


Vi röstade på en WCPRC-grej och dom behövde bevis på att man inte röstat två gånger...


vem är den roligaste jag vet?

Vet faktiskt inte, men om man syftar på komiker blir det nog Henrik Dorsin. Härlig snubbe, hah!


yessie 5 år



Grattis gullehund!


dvd

Nu har musikalen slutat gå och alla som jobbade på den fick hem en DVD med den! Så den sitter jag och skummar igenom! Galet bra!
 


stackare

Glömde berätta, när jag kom hem idag var det bara hunden som var hemma så  jag låste upp dörren och tog av mig skorna, sen började jag känna hur lukten spred sig till min näsborrar (haha) och insåg att en olycka måste ha hänt. Ohja, när jag kliver in i köket har hon bajsat 4-5 feta klumpar, haha. Det var inte det enda, hon hade också spytt! Stackare, fatta vad hon måste ha pipit och ingen var hemma! :(

Yessie låg i soffan, helt stilla låg hon bara där och kollade på mig. Hon brukar alltid bli jätteglad och springa fram till dörren med en viftande svans...inte ens svansen viftade/piskade i soffan. Jag tror att hon skämdes rätt mycket för hon vände bort huvudet, haha. Hon verkar må bättre nu iallafall, var precis ute med henne!


bildbomb från dagen



Massa hästbajs på en gångväg nära mig..INTE MYSIGT!

Min NO-grej

Andreas fokuserar


Cool kille

Baby GF




Haha freak.


Grabbarna grus



11 april

Heeeeeej bloggeeeeeeen! Allt bra? Bra är det med mig iallafall! Gjorde ju musikprovet idag och det var såå mycket svårare än vad dom andra hade förra terminen (jag vet för att vi fick se deras prov!!). Gal1. Men jag svarade på alla frågor förutom 3 tror jag...sen gissade jag på en del. Annars var det en rätt chill dag, fick reda på hur det gick på hörövningen i nationella i engelska. Inte nöjd. Inte nöjd alls. Not at all.

Jag kom fram till, att det ända jag är bra på i engelska det är att prata och skriva, men hörövning liksom? Inte min grej...alls. Sen tror jag att jag har problem med brittiska dialekter, haha, jag hör ibland inte vad dom säger och jag tror det är för att jag inte är van vid den engelskan! Självklart ingen ursäääkt, but I'm just saying! Från USA = van vid amerikansk engelska. Inte från England = Inte van vid brittisk babbel.

Anywaaays, sitter och kollar på 'Världens strängaste föräldrar' och dom är väldigt stränga...glad att jag bor som jag gör och har en grymt bra familj! Ska väl käka pizza snart tror jag! Känns så skönt att säga "JAG BEHÖVER INTE PLUGGA PÅ TYP EN VECKA!" Har inte nästa prov förrän vecka 18, så jag kan småplugga lite på lovet.

Rätt långt inlägg med liiite engelska i, haha. Så blir det ibland, lägger upp bilder från dagen lite senare! Puss


vilka bloggar läser jag?

sarahtjulander.se
kenzas.se
tyras.se
esse.devote.se
2parts.devote.se
evem.blogg.se
melovesmusic.blogg.se
micah.myshowroom.se
farsan.myshowroom.se

typ dom..


hey y'all

Rubriken låter som bäst när man säger det med en "Tennesse accent"! Har helt seriöst blivit besatt av Glee! Så sjukt bra! Min underbara pojkvän laddade ner hela säsong ett och brände det på en skiva till mig, så nu kan jag glo på det hemma! Men än så länge har jag bara kollat 4 avsnitt, helt såld! Vi pluggade iallafall idag, sen gick vi ut och tog en promenad i solen, mysigt! =)

Ganska nervös inför provet imorgon, men jag hoppas att det går bra! Ciaaaaao.

Dagens outfit..

Schteeek

Körde lite styrka

Huset i Balingsnäs som brann för några dagar sedan


dagens låt


Britney Spears - Til the world ends


dagens cover


Jason Chen ft. Megan Nicole - Forget you


en bild på mig för 1 år sen


HAHAHA, hemskt.


musikprov

Good morning!

Ska äta lite frukost, sen fixa mig, byta om och dra mig mot älskling. Blir där ett bra tag eftersom att vi måste plugga till musikprovet som är imorgon. Vill verkligen inte...fast ändå joo..fast ne. Blir dålig uppdatering som igår iallafall, så ni veeeeet. Men twitter uppdateras ändå like usual lite då & då! Pöss


home home home

Kom precis hem för ett tag sen från Marre! Det var jättekul och det var ganska många där, en del kände man igen och andra inte! ;) Mycket trevligt var det iallafall! Nu ska jag bara byta om till mjukisbyxor och sen bara ta det lugnt och njuta av lördagen! Imorrn blir det plugg med älsklingen.

Jättegammal bild på mig och Marre!


today's



shopping

Fick rätt mycket gjort idag och jag är jättenöjd med det jag inhandlat!





vem ser jag upp till?

Har skrivit det förut. Min mamma och Hanna Lindblad! =)


9 april

Gooooodmorgon! Ska snart åka till Nacka Forum med mamma! Vi ska shoppa lite tänkte vi. Sen ikväll runt sex åker jag till Marre för hennes syster Wanda fyller 18! Grattis! Så jag blir där ett tag! =) Det blir iallafall dålig uppdatering, ciao!

candyman

Tjolahopp.

Jag och mami åkte till matchen, det gick jättebra och vi vann med 26-11! Alltså är vi vidare imorgon och då möter vi Tumba, den matchen spelas halv två någonstans så då ska vi åka och kolla på den också! Efter matchen åkte jag och mamma och handlade lite, godis, dricka, pizza. Yeah, riktig tjockiskväll!

8 april

Hade nationella imorse, läsförståelse och hörförståelse...gick väl sådär. Orkar inte skriva mer om det, blir bara deprimerad, haha. Efter skolan åkte jag och Lollo till centrum för att hon skulle handla lite och sen drog vi till Tumba centrum, dom firade 15 år och Lollo skulle sjunga! Hon sjöng "What are words" och "Impossible", jättefint! Nu har jag precis kommit hem, är inte helt säker på vad som händer ikväll men det är slutspel för oss, jag spelar inte men jag och mamma kanske drar dit och kollar! Puss


Vi kollade på en film om August Strindberg.



Lollo


Liiiite skillnad?

vilka är dina vänner?

Jadu. Har ganska många, gillar vissa lite mer än andra. Kommer inte nämna några namn, men jag älskar dom jag har iallafall!


summer 2011







Nu ska jag sleepa! Peace

chill

Mysig dag idag, när älskling kom hit pluggade vi lite, sen ville vi baka men vi hade inte allt hemma så vi gick till Flemingsbergs centrum och handlade lite! Vi skulle baka en ryttarkaka, kladdkaka med kokosgrejs på! Skitgott blev det! Sen låg vi och spelade lite Tiny Wings på iPoden och sen chillade vi lite bara! =)

Mina föräldrar är ute på en långpromenad med en granne till oss så just nu är jag hemma själv, rätt skönt faktiskt. Sitter och kollarpå Navy CIS, grymt bra. Imorgon är det nationella i engelska, ganska nervös och jag känner stor press. Måste få bra betyg!


min vovve

Min gulliga vovve sov bredvid mig inatt, lite jobbigt eftersom att hon tar upp en ganska stor plats även fast hon är så liten!



dagens cover



Wow, säger jag bara! Sjukt bra!


vilken stad bor jag i?

Stockholm självklart. Annars skulle jag gärna vilja bo i Göteborg, det skulle inte sitta fel. Eller inte bo i Sverige alls..tyvärr fick jag inte välja...


7 april

Dagarna bara flyyyger iväg och snart är det påsklov! Men idag kommer min pojkvän hit för att vi ska råplugga till vårat musikprov som vi förmodligen har 7 sidor på (REPETERAR 7 SIDOR). Provet är på måndag och jag vill bara få det överstökat.

Guuuuuuud så gölligt.

"Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will stay awake to watch you sleep. The boy who kisses your forehead while you're sleeping, who wants to show you off to the world, who holds your hand in front of his friend, who thinks you're just as pretty without makeup on. The one who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky he his to have you."



dagens cover


Louise Fasth - What are words

Dagens cover sjungs av en nära vän till mig som heter Louise! Underbar röst och sjukt söt!


dagens outfit!




Tröja - Abercrombie & Fitch
Jeans - JC

vem är jag?

Tjenare. Sierra Nathalie Thompson is my name. 15 bast. Born in the United States. Proud american. Flyttade till Sverige när jag var typ 1. Halva släkten bor i Sverige å halva i USA. Rätt trevligt, åker dit lite då & då. Går i skolan som alla andra tonåringar gör, rätt tråkigt och stressigt nu. Nationella hit & dit.

Spelar handboll på fritiden i ett grymt lag. Pluggar, hänger med kompis, har en underbar pojkvän som jag älskar mest av allt. Har lust att flytta utomlands när jag blir äldre, studera där eller något. Hmm, har en hund, bor med min mamma och min låtsaspappa i en liten röd villa i Huddinge. Nu vet ni allt om mig som ni borde veta.

Såhär fin är jag.


let's try again

Misslyckade med den första. Nu provar jag igen. Jag börjar med punkt ett snart.

1. Vem är du?
2. Vilken stad bor du i?
3. Vilka är dina vänner?
4. Vem ser du upp till?
5. En bild på dig för 1 år sedan
6. Vilka bloggar läser du?
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Vem är din största kärlek?
9. Vad finns i din väska?
10. Vad använder du för smink?
11. Vem saknar du?
12. Hur ser ditt rum ut just nu?
13. Ett foto någon annan tagit på dig
14. Vad åt du till frukost?
15. Vem (kändis/person) önskar du att du hade kunnat träffa?
16. Vad gör du på helgerna?
17. Ditt framtida bröllop
18. Var handlar du helst?
19. En vän som bor långt ifrån
20. Vad handlade du senast?
21. Vad är ditt favoritställe?
22. En tv-serie du älskar
23. Går du på någon sport?
24. Din dator
25. Vad är du beroende av?
26. Vad vill du ha just nu?
27. Var vill du åka innan du dör?
28. Hur ser din framtid ut?
29. Vad är din högsta dröm?
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar


bokat ✔

Yes, nu är biljetterna äntligen bokad. Lite krångligt och vi fick göra om några gånger men det gick till slut! Vi blev klara med Hannas arbete också och medans jag satt med det gjorde hon en underbar kladdkaka! Men nu är jag hemma, ska kolla lite sommarjobb och fundera på det. Ska bli skönt med studiedag imorgon iallafall! Nu blire bildbomb.

Läste en bok på engelskan..

Alinaaaa

Alina ritade på tavlan..

Andreas

The happy couple

Älsklingen hade en skitsöt fjong, haha



Skitgott!


usa

Tja. Sitter just nu hos Hanna. Hon smsade mig och frågade om jag ville komma till henne tidigare, hade ändå inga läxor och jag hade precis slutat skolan så why not liksom! Vid sju kommer min mamma hit och då ska vi boka biljetter till USA för Hanna ska följa med mig dit i sommar! Längtar galet mycket! Nu sitter jag och hjälper henne med en uppsats i engelska som hon ska lämna in imorgon. Dom läser någon bok och sen ska dom skriva en sammanfattning och egna tankar om den på typ fyra sidor och hon ville ha ett högt betyg så jag tänkte hjälpa till lite!

Har studiedag imorgon och då ska älsklingen komma till mig för vi måste plugga till musikprovet som vi har på måndag! Så det blir sovmorgon imorgon, nice! Ska fortsätta "jobba" nu, haha. Bye.

länkbyte


Kolla in denna söta brudens blogg! En god vän till moi!
http://melovesmusic.blogg.se/
http://melovesmusic.blogg.se/
http://melovesmusic.blogg.se/ 


-

Har precis käkat macka & oboy. Är hemma själv för att mamma spelar innebandy och min låtsaspappa är ute och käkar med en kompis så det är bara jag och hunden tillsammans vid en mysig brasa! Ska väl kolla lite TV eller något! Skola imorgon igen och sen ska jag till en kompis på kvällen och göra något speciellt....men vad?! ;) Skriver det imorgon. Toodiloo!

hemma

Kom hem för ett tag sen, slutade vi två för vi hade ingen franska så det var skönt. Har käkat pizza och ska strax byta om, det är träning ikväll. Var hos naprapaten imorse och det gick väl rätt okej. Han sa att mitt bäckenben sitter snett och jag hade fått en rejäl smäll på höger sida och en lite mindre muskelskada, men han tyckte att jag inte skulle träna på 1-2 veckor. Får se om det blir bättre men just nu gör det ganska ont.

Så idag får jag inte träna, men jag ska dit iallafall för vi ska ta lagfoto, så matchoverallerna ska på! Later.
Inga bilder från skolan idag...


dagens cover


Tyler Ward ft. Alex G - Born this way


engelska

Nu har jag engelska och snart kommer min låtsaspappa och hämtar mig för jag ska till naprapaten och kolla min rygg. Har ju haft rätt ont, så jag skippar mattelektionen och drar dit och sen får jag skjuts tillbaka!


dagens cover


Megan Lee - Perfect


4 april

Måndag idag! Hoppas veckan går fort som den brukar göra! Kom hem från skolan för ett tag sen, men jag stannade kvar lite extra med Hanna och Sara K, för vi gick till bilden och jobbade lite med våran uppgift som vi har. Sen åkte jag hem, solen sken så det var jätteskönt att gå hem från busshållsplatsen! Jag och John fick tillbaka vårat SO arbete om I- och U-Land som vi gjorde för några veckor sen och resultatet var jättebra! =) Så nöjd är jag iallafall! Höll ju min idrottslektion imorse, det var jättekul och det gick suverääänt!

Ska inte göra nånting ikväll, kolla lite CSI och ta det lugnt! Puss

Mina idrottspapper

Sötis

Lekte lite för mycket med sprejflaskan som innehöll guldfärg..

night

G'night peeps.

Ska hålla i min idrottslektion imorgon, är faktiskt lite nervös, men det ska nog gå bra! =)

Haha, gammal bild på mig & Marre!

dagens låt


OBS!


Hahah, kul att vakna upp bredvid en 130 cm lång orm!

Bild från Aftonbladet!


let it rain

Åh, vilket pissväder. Det skulle ju bli 15+ och sol, men vädergudarna tyckte tydligen tvärtom. Vi får regn istället,  fast det är ändå rätt varmt ute! När mamma hämtar mig hos älskling gick jag ut med hunden och efter att vi gått typ 10 m börjar hon pipa och vill vända om, hon börjar gå långsamt, annars brukar hon dra ganska ofta men nu försökte hon gömma sig mellan mina ben, men jag fick med henne ändå så vi tog en ganska kort promenad, men hon hann ändå göra sitt! ;)

Snart blir det käk och vi ska grilla, kuuuuuul i det här vädret, aja det blir gott iallafall!

Sööötnöt!


Bild från älsklingens tröja!

3 april

Tjena tjena! Vaknade väldigt tidigt imorse av att det var så kallt...vi glömde stänga fönstret igår innan vi somnade, men jag somnade om sen och vaknade vid nio och då vaknade John också. Vi låg och drog oss lite och låg pratade. Sen vid halv elva gick vi upp och käkade frukost. Sen gick vi upp på rummet, satte på spotify och spelade Tiny Wings som jag köpte igår...John lovade mig att det var värt dom 7 kronorna som spelet kostade. Vi får väl se om ett tag!

Vi har bakat en kladdkaka och strax ska vi äta hamburgare! Vet inte hur länge jag blir kvar men det är väl ett tag! =) Ska vara lite social nu! Puuuuuss

katastrofen i japan



Åååh, vad glad jag blir! Stackare har flytit på ett tak i över tre veckor! :/

dagens låt


saturday

Ja, det är lördag! Härligt! Vaknade av att mamma kom in i rummet, hon sa att det var frukost men jag ville sova lite till så jag somnade om och vaknade upp en halvtimme senare ungefär. Gick ner och åt och sen dess har jag bara tagit det lugnt! Om några timmar ska jag åka till min älskling och sova där, mys! =)

Det var jätteroligt på teatern igår! Tyvärr hände det inget roligt, haha. Men min låtsaspappa sa att dom filmade förra helgens föreställning och så ska alla som jobbar där få den på film! Så jag kan kolla på den när jag har tråkigt! ;)

Nu ska jag börja fixa mig, åka ner till centrum, köpa godis & dricka och sen mot älskling! Orkar inte skriva där, skriver nog imorgon när jag kommer hem!


tragiskt


HAHA!


it's friday friday

Yes, äntligen fredag. Jag och typ sju andra fick sluta tidigare eftersom att vi var på muséet igår på våran fritid blev det, för då hade vi redan slutat, men alla andra fick fortsätta ha lektionen! ;) Skönt att vara hemma men snart drar jag iväg igen för då ska jag till Oscarsteatern för sista gången! Eller för den här musikalen iallafall, den slutar nästa vecka! Så jag bad om att få följa med en sista gång, så ikväll blev det. Vi åker nog runt fyra också och sen måste vi käka! Var en lugn dag idag, inte så mycket hände! Nu kommer det bilder! Lite ego sådär...




Alina hade kul...



RSS 2.0